Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 22/12/2012 - 11:19
Ad
Δημοσίευση 22/12/2012 - 11:32
Έχει κανει κανείς στατιστική μέτρηση;ποσα έβγαλαν προβλήματα ανάμεσα στα τριάντα εκατομμυρια που έχουν πουληθεί;τι κοιτατε τα ελάχιστα άτομα που βγήκαν στο xda και το έγραψαν;αυτοι θα θέλουν να ρίξουν λάσπη στην Samsung.
Η διαφορα όμως είναι πως και να ισχυει αυτό σε καλύπτει η εγγύηση και το φτιάχνεις τζάμπα
Δημοσίευση 22/12/2012 - 11:38
προβλημα με τα samsung κινητα...yupiii yupiii θα βγω να το φωναξωωωω....
(καπως ετσι φανταζομαι οτι θα κανει ο ntns και η ειρωνια ειναι οτι ειναι κατοχος της πιο προβληματικης συσκευης ever)
Βρε καμάρι μου, μέρες τωρα φωνάζω για πρόβλημα με τα samsung κινητα. To προβλημα αυτο λεγεται 'Android' και κατατρωει το ομολογουμενως εξαιρετικο hardware της Sammy...
To 0.0001% των κινητων στο xda που πεθαινουν ξαφνικα καπου στις 200 μερες λειτουργιας δεν ειναι στατιστικα σημαντικο.
Δημοσίευση 22/12/2012 - 11:43
Βρε καμάρι μου, μέρες τωρα φωνάζω για πρόβλημα με τα samsung κινητα. To προβλημα αυτο λεγεται 'Android' και κατατρωει το ομολογουμενως εξαιρετικο hardware της Sammy...
To 0.0001% των κινητων στο xda που πεθαινουν ξαφνικα καπου στις 200 μερες λειτουργιας δεν ειναι στατιστικα σημαντικο.
γουσταρουμε android με τα ελαττωματα του....το ιδιο ισχυει για μενα και για το ios
Δημοσίευση 22/12/2012 - 11:47
γουσταρουμε android με τα ελαττωματα του....το ιδιο ισχυει για μενα και για το ios
Μονο που δεν εχει να κανει με εσενα αλλα με facts. Χρειαζεται 4-πυρινος με 2gb RAM χρονισμενος στα 1.2GHz για να τρεχει με τον ιδιο τροπο που το iOS τρεχει σε 2 πυρινο στα 800Mhz με 1gb. Τρανη απόδειξη αυτου που ισχυριζομαι ειναι η αναγκη για το 'Project Butter'...
Δημοσίευση 22/12/2012 - 11:52
Μονο που δεν εχει να κανει με εσενα αλλα με facts. Χρειαζεται 4-πυρινος με 2gb RAM χρονισμενος στα 1.2GHz για να τρεχει με τον ιδιο τροπο που το iOS τρεχει σε 2 πυρινο στα 800Mhz με 1gb. Τρανη απόδειξη αυτου που ισχυριζομαι ειναι η αναγκη για το 'Project Butter'...
λογικο αφου το android εχει να διαχειριστει περισσοτερα (για καποιους αχρηστα φυσικα οπως το multiwindow) σε σχεση με το αδειο ios....για βαλε ολα αυτα που κανει ενα ανδροιδ στο iphone και μετα ελα να μου πεις πως θα πηγαινει.
Δημοσίευση 22/12/2012 - 11:54
Οχι απλως δεν ειναι λογικό αλλα δείχνει και σε τι ωκεανό άγνοιας κολυμπάς !!!λογικο αφου το android εχει να διαχειριστει περισσοτερα (για καποιους αχρηστα φυσικα οπως το multiwindow) σε σχεση με το αδειο ios....για βαλε ολα αυτα που κανει ενα ανδροιδ στο iphone και μετα ελα να μου πεις πως θα πηγαινει.
Δημοσίευση 22/12/2012 - 11:58
Δημοσίευση 22/12/2012 - 12:01
Οχι απλως δεν ειναι λογικό αλλα δείχνει και σε τι ωκεανό άγνοιας κολυμπάς !!!
ε ειπαμε ολοι εδω ειμαστε ασχετοι κ εσυ ο guru...
για πες μου ρε τσακαλε το ιδιο ειναι να πρεπει να διαχειρηστεις μια απλη οθονη με εφαρμογες και το ιδιο οθονες με widgets...ενα παραδειγμα εφερα...περα απο το marketing το android ειναι γεγονος οτι χρειαζεται πιο δυνατα specs χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα κακο αφου η τιμες ειναι "λογικες".
Δημοσίευση 22/12/2012 - 12:04
BT η λύση σου.. Σκέψου μόνο πως αν πας σε SG3, έρχεται σε λίγο καιρό το SG4..
Μη το μετανιώνεις μετά.. Πάντως να ξέρεις. Σε όποια μεγαλύτερη οθόνη και αν πας, δε γυρίζεις πίσω μετά..
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.
Έχω το sg3 και πρόσφατα είχα στα χέρια μου ένα 4s και ήταν σαν κουδουνιστρα.
Τελικά η οθόνη 4 ιντσών και πάνω είναι κόλλημα :-P :-P
Δημοσίευση 22/12/2012 - 12:11
ε ειπαμε ολοι εδω ειμαστε ασχετοι κ εσυ ο guru...
για πες μου ρε τσακαλε το ιδιο ειναι να πρεπει να διαχειρηστεις μια απλη οθονη με εφαρμογες και το ιδιο οθονες με widgets...ενα παραδειγμα εφερα...περα απο το marketing το android ειναι γεγονος οτι χρειαζεται πιο δυνατα specs χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα κακο αφου η τιμες ειναι "λογικες".
Οχι, πες μας εσυ ρε τσακαλε το ιδιο ειναι ολα τα API σου να ειναι σε Java και να εκτελουνται (σε bytecode) απο το Dalvik και το ιδιο ειναι να ειναι native ? . Το Android εχει ενα επιπλέον requirement να ικανοποιησει που δεν εχει το iOS: Να μπορει να υποστηρίξει μια γκαμα απο hardware και οχι ενα (αντε 2) μονο hardware configuration οπως εχει το iOS. Αυτο και μονο (το οτι δηλ. στοχευει πολλές αρχιτεκτονικες) ευθυνεται για τα ενδογενη προβλήματα απόδοσης του Android και οχι τα widgets και οτι αλλο σκεφτεις να μου αραδιασεις ...
Δημοσίευση 22/12/2012 - 12:36
ναι ειναι πιο βαρυ το ανδροιδ ναι εχει να διαχειριστει πιο πολλα, γραφετε για πιο πολλες συσκευες και hw συν τα αχρηστα bloats που βαζει η καθε εταιρια κτλ...ολα αυτα φτανουν νομιζω...κανενα os δεν ειναι τελειο και ολα εχουν τα μειωνεκτηματα τους...απο εκει και περα ο καθενας αγοραζει οτι τον βολευει...
εμενα μου αρκει που εχω μια συσκευη που ειναι smooth χωρις λαγκ με αριστη αυτονομια και δεν κολλαει σε οτι κ αν κανω...απο εκει και περα δε με απασχολει καθολου το hw που φοραει.
Δημοσίευση 22/12/2012 - 12:46
Τι συμπτωση ! Μια τετοια συσκευη εχω και γω !!!....
εμενα μου αρκει που εχω μια συσκευη που ειναι smooth χωρις λαγκ με αριστη αυτονομια και δεν κολλαει σε οτι κ αν κανω...απο εκει και περα δε με απασχολει καθολου το hw που φοραει.
Αυτο που λέω ειναι οτι αν (λεω αν, υποθεση εργασιας, μην πεσει καμια φωτια να με καψει) η συσκευη σου ετρεχε iOS, θα ηταν smooth, δεν θα κολουσε πουθενα (ετσι ειναι καθε συσκευη που τρεχει iOS) και επιπλεον θα ειχε κανα μηνα αυτονομια παραπάνω καθως θα εβγαινε απο την μεση το Dalvik ( δεν εχεις ιδεα ποσο χυμο μπαταριας πινει) και επιπλεον η CPU δεν θα χρονίζονταν τοσο ψηλά !
Δημοσίευση 22/12/2012 - 12:48
Τι συμπτωση ! Μια τετοια συσκευη εχω και γω !!!.
Αυτο που λέω ειναι οτι αν (λεω αν, υποθεση εργασιας, μην πεσει καμια φωτια να με καψει) η συσκευη σου ετρεχε iOS, θα ηταν smooth, δεν θα κολουσε πουθενα (ετσι ειναι καθε συσκευη που τρεχει iOS) και επιπλεον θα ειχε κανα μηνα αυτονομια παραπάνω καθως θα εβγαινε απο την μεση το Dalvik ( δεν εχεις ιδεα ποσο χυμο μπαταριας πινει) και επιπλεον η CPU δεν θα χρονίζονταν τοσο ψηλά !
Δημοσίευση 22/12/2012 - 12:52
και δεν ξαναγυρναω σε iPhone εστω στο μεχρι να βγει κατι καλυτερο απο το 5
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες