ξεχασες να πεις οτι ειμαι fanboy..γραψε μου απο οπου θες να σε γραψω και γω.
think different γραφεις..ακομα κολλημενος με την apple εισαι και φαινεται. δεν πειθεις κανεναν.
οπως ειπα και πριν αγνοω τις προσωπικες αποψεις των υπολοιπων για το ποιο ειναι καλυτερο, γιατι ακριβως ειναι υποκειμενικες.
πολυ απλα με ενοχλει το υφακι μερικων, τιποτα αλλο. ας εχεις οποια συσκευη θελεις και σε βολευει, δε θα κρινω εγω για σενα τι ειναι καλυτερο.
Λοιπόν fanboy ........
Σου ανέφερα το ipad για να καταλάβεις ότι δεν είμαι κολλημένος ,απλά ένας δυσαρεστημένος πελάτης είμαι μετά την έλευση του iPhone 5 και τόσα χρόνια επαινουσα την apple .....
Τώρα όμως σαν πελάτης έχω δικαίωμα να επαινω άλλη εταιρία ,σε ένα φόρουμ ,που δεν ειναι δικό σου ,αλλά όλων μας και πόσο μάλλον γι εμένα που στην τελική έχω συσκευη ακόμα της apple ....που κατα τα λεγόμενα σου μόνο όσοι έχουν συσκευη apple δικαιούνται να μπαίνουν στο φόρουμ ......
Το δικό σου το υφακι δεν ειναι καλό ,φίλε μου όχι το δικό μου ...
Εγώ απλά ανέφερα ότι μου αρέσει πλέον συσκευη της Samsung και εσύ θιχτηκες και αποκαλέσες την συσκευη παντοφλα ..
Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο σου για να μπαίνω ολη μερα μεσα στο φορουμ και να σου απαντώ ,γι αυτό σε χαιρετώ και σου εύχομαι καλή χρόνια και ναι όντως think different .......διότι η φράση δεν προήλθε απο την apple .......
Αν διαβάζες λίγο θα ήξερες απο που προέρχεται ....
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και καλά μυαλά....