Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:48
εγω μετα απο 4 χρονια με iphone ειπα να αλλαξω,και πηγα σε Samsung Galaxy Nexus,αλλα αυτο εγινε για διαφορους λογους....
βασικα εδωσα το 4αρακι μου σε αρκετα καλη τιμη την περιοδο που ακομα μπορουσα να το πουλησω,δεν ηθελα να παρω το iphone 5 γιατι δεν μπορουσα να ανταπεξελθω σε μια τετοια αγορα,δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο να στερουμε κατι για να παρω ενα κινητο,και γιαυτο πηρα το Galaxy Nexus καινουργιο στα 299 ευρω....ακομα δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια αν θα μεινω ικανοποιημενος η οχι απο το λειτουργικο συστημα Android και ποσο θα με βολεψει οπως το IOS αλλα εκανα μια πωληση και μετα μια αγορα με βαση πρωτα απ ολα τι σηκωνε η τσεπη μου,και δευτερο αν δω οτι δεν με βολευει το Android δεν βλεπω τον λογο να μην παρω μετα απο λιγο καιρο ενα μεταχειρησμενο Iphone 4S.....αλλα βασικα ενας ακομα λογος ηταν οτι ηθελα να κανω και μια αλλαγη στο λειτουργικο.....και κατι αλλο,αφησα μια πλατφορμα το IOS ενω ειχα αγορασμενες εφαρμογες πανω απο 100 μαζι με τα tom tom navv πολλα παιχνιδια,εφαρμογες για pdf,camera, και αλλα πολλα.......αλλα η τιμη του iphone 5 ηταν απαγορευτικη τουλαχιστον την συγκεκριμενη περιοδο........
αυτα απο εμενα