Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2521   fkd

fkd

iPH User

• 134 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/12/2012 - 16:18

Δεν ηξερα οτι το Note 2 εχει την ιδια ανάλυση με το S3. Νομιζα οτι ειχε μεγαλυτερη και ιδιο PPI.... Not good ...

η αναλυση ειναι δυσκολο να αλλαξει για πολλους λογους, πιστευω με ΡΡΙ>250 χοντρικα δεν υπαρχει θεμα . πχ monitor με 1920χ1080 βγαινουν απο 21" ως 27"

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2522   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 28/12/2012 - 17:16

Καλό το lte και τα 2 gb ram αλλα θα κάνω υπομονή για S4 :)

#2523   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 17:58

πουθενα δεν εγραψα να μην μπαινεις εδω αν δεν εχεις idevice. απο που το συμπερανες δεν ξερω, να το κοιταξεις.

το note ειναι παντοφλα και ετσι θα το λεω. αν δε σου αρεσει να ακους τα πραγματα με το ονομα τους, δε φταιω εγω ουτε σε αυτο. ή μηπως εισαι μετοχος της sammy και θιχτηκες και συ, trolldroid;

με 10.000 post και ολη μερα μεσα ,πως φαινεται ο ανθρωπος που εχει μετοχες στην apple και εννοειται οτι δεν μπορεις να κανεις κουβεντα με τετοιους ανθρωπους...
Γεια χαρα ξανα fanboy

#2524   kostthem

kostthem

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:10

Έχω ακούσει τα καλύτερα για το Note 2 αλλά το μέγεθός του με δυσκολεύει για καθημερινή χρήση με τηλεφωνικές κλήσεις και να το έχω όλη μέρα στην τσέπη του παντελονιού (την μπροστινή).

Και σχετικά με τα fanboys κλπ, παιδιά χαλαρώστε. Μην ξεχνάτε ότι όλα μα όλα είναι υποκειμενικά!

Εγώ θεωρώ το i5 ότι καλύτερο έχει βγάλει η Apple, αλλά σέβομαι και την άποψη που δεν συμφωνεί μαζί μου.

Έχουμε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και καθόμαστε μέσα σε ένα forum και γράφουμε παπαριές!

Επίσης, το να υπάρχει θέμα για το Android σε αυτό το site το θεωρώ δείγμα... πολιτισμού. Μην τρελαθούμε, δεν είναι θρησκεία τα smartphones!!!!!

#2525   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:13

με 10.000 post και ολη μερα μεσα ,πως φαινεται ο ανθρωπος που εχει μετοχες στην apple και εννοειται οτι δεν μπορεις να κανεις κουβεντα με τετοιους ανθρωπους...
Γεια χαρα ξανα fanboy

Δε μπορείς να κανεις κουβέντα μαζί μου γιατί πολύ απλά είσαι trolldroid και δεν έχεις σοβαρά επιχειρήματα. Για αυτό ξεκινάς τις προσβολές και τους χαρακτηρισμούς άλλωστε.

#2526   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:41

Λοιπόν δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά νομίζω ότι στο lte έχω καλύτερο σήμα wifi. Ραδιόφωνο όχι για όσους ρώτησαν εχθές. Επίσης το lte από που το ανοίγω? Ξέρω δεν πιάνει Χαλκίδα ακόμα απλά για να έχω μια ιδέα που είναι.

Παιδιά κάτι ακόμα. Γιατί από tapatalk δεν μου εμφανίζει το γράμματα φ? Σε όποιο κείμενο και να διαβάζω. Ενώ τώρα που γράφω το βλέπω. Το ίδιο θέμα είχα και στο s3 το απλό.

#2527   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:48

εγω μετα απο 4 χρονια με iphone ειπα να αλλαξω,και πηγα σε Samsung Galaxy Nexus,αλλα αυτο εγινε για διαφορους λογους....
βασικα εδωσα το 4αρακι μου σε αρκετα καλη τιμη την περιοδο που ακομα μπορουσα να το πουλησω,δεν ηθελα να παρω το iphone 5 γιατι δεν μπορουσα να ανταπεξελθω σε μια τετοια αγορα,δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο να στερουμε κατι για να παρω ενα κινητο,και γιαυτο πηρα το Galaxy Nexus καινουργιο στα 299 ευρω....ακομα δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια αν θα μεινω ικανοποιημενος η οχι απο το λειτουργικο συστημα Android και ποσο θα με βολεψει οπως το IOS αλλα εκανα μια πωληση και μετα μια αγορα με βαση πρωτα απ ολα τι σηκωνε η τσεπη μου,και δευτερο αν δω οτι δεν με βολευει το Android δεν βλεπω τον λογο να μην παρω μετα απο λιγο καιρο ενα μεταχειρησμενο Iphone 4S.....αλλα βασικα ενας ακομα λογος ηταν οτι ηθελα να κανω και μια αλλαγη στο λειτουργικο.....και κατι αλλο,αφησα μια πλατφορμα το IOS ενω ειχα αγορασμενες εφαρμογες πανω απο 100 μαζι με τα tom tom navv πολλα παιχνιδια,εφαρμογες για pdf,camera, και αλλα πολλα.......αλλα η τιμη του iphone 5 ηταν απαγορευτικη τουλαχιστον την συγκεκριμενη περιοδο........
αυτα απο εμενα

#2528   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 28/12/2012 - 19:53

παντος αν μπορουσα να παρω το iphone 5 θα το επερνα,χωρις δευτερη σκεψη.....αλλα λογο του οτι ειχα το 4ρι δεν ηθελα να παρω το 4S...αυτο βασικα με εκανε να παω στο Android....

Τελευταία επεξεργασία από: jimlos, 28/12/2012 - 19:56

#2529   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:01

Και εγω μετα απο iphone 4 περασα στο s3. Ειμαι υπερευχαριστημενος και μολις ειδα τις προαλλες την οθονη του 4s εβαλα τα γελια. Πιστευω πως με 450 ευρω κανεις την δουλεια σου. Βεβαια χρειαστηκαν λιγες modιες απο xda και τρεχει σφαιρα. Δεν υπηρχε λογος νομιζω να δωσω 740 ευρω.

#2530   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:03

Εγώ κάθε λίγη ώρα που περνάω μαζί του ανακαλύπτω νέα πράγματα ποιο smooth ποιο ωραία και αυτή η ευκολία που τα κάνει όλα πραγματικά με εντυπωσιάζει.

Πήγα σε ένα φίλο μου και ώσπου να ανοίξει αυτός μια σελίδα το Note την άνοιξε γρήγορα και έμεινα παγωτό και εγώ και αυτός .Το ξανά κάναμε γιατί δεν το πιστεύαμε τα ίδια.

Είδα επίσης ένα άλλο που κάνει αλλά καλύτερα να το δείτε ...;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2531   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12951 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:04

Αμάν πια με αυτήν την οθόνη δεν εχει κάτι άλλο εκτός την οθόνη ;

#2532   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:22

Έχει και πολλά καλούδια που δυστυχώς δεν έχει το iPhone .. :P

#2533   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:26

Έχει και πολλά καλούδια που δυστυχώς δεν έχει το iPhone .. :P

Κώστα βλέπω πως τελικά σου αρέσει η αλλαγή. Εύχομαι να το χαρείς.

#2534   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:30

Κώστα βλέπω πως τελικά σου αρέσει η αλλαγή. Εύχομαι να το χαρείς.

Πράγματι μέχρι τώρα το ένστικτο μου με πάει καλά και το βραδάκι λέω να το κάνω και root να δω και τις υπόλοιπες δυνατότητες του ...;-)

#2535   akiszaki

akiszaki

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 28/12/2012 - 20:37

Μόλις το κανείς ροοτ βάλε ομεγα τον του έλληνα Γιάννη κ θέμα του motomoto έλληνα κ θα με θυμηθεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 28

0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες