Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2581   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 29/12/2012 - 09:45

αυτο λεω και εγω αλλα γιατι να λεει η samsung στα specs 32gb?????

Μήπως εννοεί την εσωτερική ;;;;; ???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2582   sakjim

sakjim

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 29/12/2012 - 09:49

oxi oxi.επεκταση λεει.κατσε να ριξω ξανα μια ματια για να σου πω σιγουρα

επεκταση μεχρι 32gb λεει η σαμ το ξανακοιταξα

Τελευταία επεξεργασία από: sakjim, 29/12/2012 - 09:50

#2583   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 29/12/2012 - 09:57

oxi oxi.επεκταση λεει.κατσε να ριξω ξανα μια ματια για να σου πω σιγουρα

επεκταση μεχρι 32gb λεει η σαμ το ξανακοιταξα

Τότε πρεπει να εχει γινει καποιο λάθος !!!!! Το siii παίρνει 64 GB άρα κ το note II :)

#2584   sakjim

sakjim

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 29/12/2012 - 09:59

τι να πω !!!!!

#2585   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/12/2012 - 10:58

Το volume+ το έχει δοκιμάσει κάποιος..?Θέλω να δυναμώσω το ηχείο στο hands free και στο bluetooth γίνεται ή τα app που υπάρχουν είναι μούφα..?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2586   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2012 - 11:44

Το volume+ το έχει δοκιμάσει κάποιος..?Θέλω να δυναμώσω το ηχείο στο hands free και στο bluetooth γίνεται ή τα app που υπάρχουν είναι μούφα..?

Κώστα, πήγαινε στην διαδρομή: system/etc και δες αν υπάρχει αρχείο με όνομα default_gain.conf.... Αν υπάρχει, τότε κατέβασε από εδώ http://forum.xda-dev...d.php?t=1722136, τροποποιημένα default_gain.conf που θα σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε club. Προσοχή όμως γιατί είναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!
Στον γαλαξία, αυτό έχω κάνει και κάθε φορά που ακούω μουσική από τα ακουστικά, γουρλώνω τα μάτια από την ένταση..... :)

Τελευταία επεξεργασία από: codmdantes, 29/12/2012 - 11:45

#2587   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 29/12/2012 - 13:24

Μιας και είσαι άσχετος γενικώς και μιας και το μόνο που ξέρεις να κανείς ειναι να θιγεις εσύ και κάποιοι άλλοι .........διότι τρελενεστε με την ιδέα ότι ίσως να υπάρχει κάτι καλύτερο απο το iPhone .......θα σας αφήσω να συνεχίσετε μόνοι σας .......να ζείτε την αυταπατη σας.......
Το φόρουμ δυστυχώς άποψη μου έχει χαλάσει ,δεν ήταν όπως παλιά(τοτε που ηταν με πρασινο φοντο)καλες εποχές Κωσταροδου και μερικών άλλων παιδιών.....
Το ειχα πει ακομη μια φορα οτι θα σταματησω να μπαινω στο φορουμ ,αλλα μετα απο παρότρυνση φιλου εμεινα .
Τέλος πάντων ευχαριστω πολύ για την φιλοξενία τόσα χρόνια τον διαχειριστή και την βοήθεια που πήρα απο ολα τα παιδιά εδώ στο φόρουμ σε θέματα που αφορούν το iPhone-ipad ......μιας και ξεκίνησα άσχετος ......
Αν θέλει ο διαχειριστής μπορεί να διαγράψει το λογαριασμό μου
Καλή χρόνια σε όλους παιδιά με υγεία πάνω απο ολα .....

ο πιο ασχετος οπως το λες εισαι εσυ που πιστευεις οτι υπαρχει καλυτερο. οταν ξεπερασεις αυτο το κομπλεξ και δεις το θεμα σαν λογικα σκεπτομενος ανθρωπος τοτε ευχαριστως να συζητησουμε.

#2588   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/12/2012 - 14:13

Έχει προσέξει κανεις την διαφορα στην ποιότητα και στην ένταση του ήχου (απο τα ακουστικά η εξωτερικά ηχεία)
μεταξύ iPhone και galaxy s3 ?
Καλα μιλαμε μέρα με την νύχτα.
Όταν ακούω απο το galaxy είναι λες και ακούς απο κανα φτηνιαρικο mp3 των 20 ευρω.
Το δοκίμασα και στο ηχοσυστημα του αυτοκινητου μου εναλλάξ μια το Iphone 4 ,μια το galaxy.
Χάλια ποιότητα και πολυ χαμηλότερη ένταση απο το Iphone.
Δοκίμασα να παίξω και λίγο με της ρυθμησεις αλλα φως δεν είδα.
Μάλλον με βλέπω να το πουλαω.
Έχω τρέλα με την μουσική και την ποιότητα του ήχου την βάζω πάνω απ´ όλα, και ας μου αρέσει τόσο το galaxy.

#2589   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2012 - 15:20

Έχει προσέξει κανεις την διαφορα στην ποιότητα και στην ένταση του ήχου (απο τα ακουστικά η εξωτερικά ηχεία)
μεταξύ iPhone και galaxy s3 ?
Καλα μιλαμε μέρα με την νύχτα.
Όταν ακούω απο το galaxy είναι λες και ακούς απο κανα φτηνιαρικο mp3 των 20 ευρω.
Το δοκίμασα και στο ηχοσυστημα του αυτοκινητου μου εναλλάξ μια το Iphone 4 ,μια το galaxy.
Χάλια ποιότητα και πολυ χαμηλότερη ένταση απο το Iphone.
Δοκίμασα να παίξω και λίγο με της ρυθμησεις αλλα φως δεν είδα.
Μάλλον με βλέπω να το πουλαω.
Έχω τρέλα με την μουσική και την ποιότητα του ήχου την βάζω πάνω απ´ όλα, και ας μου αρέσει τόσο το galaxy.

Δοκίμασε να περάσεις τον siyah kernel, και πέρασε mods που έχουν βγει για την μουσική όπως AC!D, Mega Bass Beats(dsp) και άλλα... Αν δεν θες να ψάχνεσαι πολύ, κατέβασε αυτή τη rom http://forum.xda-dev...d.php?t=1944481, που έχει όλα τα Mods μέσα και επιλέγεις πριν την εγκατάστασή της ακόμα και τί kernel θα βάλεις...
Τέλος δοκίμασε αυτό που είπα στον φίλο Κώστα 2 posts παραπάνω για το hack με το αρχείο default_gain.conf. Θα μείνεις έκπληκτος με τον ήχο......

#2590   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2012 - 16:00

Μιας και είσαι άσχετος γενικώς και μιας και το μόνο που ξέρεις να κανείς ειναι να θιγεις εσύ και κάποιοι άλλοι .........διότι τρελενεστε με την ιδέα ότι ίσως να υπάρχει κάτι καλύτερο απο το iPhone .......θα σας αφήσω να συνεχίσετε μόνοι σας .......να ζείτε την αυταπατη σας.......
Το φόρουμ δυστυχώς άποψη μου έχει χαλάσει ,δεν ήταν όπως παλιά(τοτε που ηταν με πρασινο φοντο)καλες εποχές Κωσταροδου και μερικών άλλων παιδιών.....
Το ειχα πει ακομη μια φορα οτι θα σταματησω να μπαινω στο φορουμ ,αλλα μετα απο παρότρυνση φιλου εμεινα .
Τέλος πάντων ευχαριστω πολύ για την φιλοξενία τόσα χρόνια τον διαχειριστή και την βοήθεια που πήρα απο ολα τα παιδιά εδώ στο φόρουμ σε θέματα που αφορούν το iPhone-ipad ......μιας και ξεκίνησα άσχετος ......

Φίλε hyper, είσαι από τα παιδιά που βοήθησε και βοηθάει. Μην φύγεις από το φόρουμ, και άσε κάποιους να λένε ότι θέλουν....

#2591   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 29/12/2012 - 17:44

Δοκίμασε να περάσεις τον siyah kernel, και πέρασε mods που έχουν βγει για την μουσική όπως AC!D, Mega Bass Beats(dsp) και άλλα... Αν δεν θες να ψάχνεσαι πολύ, κατέβασε αυτή τη rom http://forum.xda-dev...d.php?t=1944481, που έχει όλα τα Mods μέσα και επιλέγεις πριν την εγκατάστασή της ακόμα και τί kernel θα βάλεις...
Τέλος δοκίμασε αυτό που είπα στον φίλο Κώστα 2 posts παραπάνω για το hack με το αρχείο default_gain.conf. Θα μείνεις έκπληκτος με τον ήχο......

εσεις μας λετε το ανδοιδ δεν θελει mods για να ειναι καλο!!! τωρα τα αλαζετε? μα καλα δεν τα εχει ολα και ειναι τελειο? παραξενευομαι

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#2592   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/12/2012 - 17:45

Hyper άσε να λένε και απλά μην ασχολείσαι... Κάποτε λέγαμε για iPhone και κάποιοι με Nokia μας κοίταγα παράξενα... Τώρα κάτι άλλο συμβαίνει... Μια από τα ίδια.... Το φόρουμ εδώ είναι μια παρέα μην μασάς

#2593   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 29/12/2012 - 18:04

εσεις μας λετε το ανδοιδ δεν θελει mods για να ειναι καλο!!! τωρα τα αλαζετε? μα καλα δεν τα εχει ολα και ειναι τελειο? παραξενευομαι

http://www.iphonehel...ung-Galaxy-SIII

#2594   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/12/2012 - 18:19

Και πως το αλλαζω αυτο το αρχειο.Πρεπει να κανω root ωποσδηποτε ?

#2595   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2012 - 18:28

Και πως το αλλαζω αυτο το αρχειο.Πρεπει να κανω root ωποσδηποτε ?

Ναι, χρειάζεται root... Αλλά είναι πολύ εύκολο να το ρουτάρεις. Μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό http://www.myphone.g...d.php?t=336629. Είναι όμως 6μήνες παλιός, και έχει βγει καινούριο cwm. Όμως τα βήματα είναι τα ίδια...
Όταν το κάνεις root, πες μου και θα σου στείλω το αρχειάκι εγώ να θες....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες