Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 29/12/2012 - 20:56

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Ad
Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:00
Αχαχαχαχα δεν έχω ποδήλατο με καλαθάκι οπότε δεν μου κάνει καρδιά σε αυτό το ποδήλατο να βάλω βάση το έχω πίσω στην τσέπη μαζί μου ...;-)
Οτι πρέπει ειναι για spoiler στο χρονομέτρου ! Μονο που πρέπει να το βάλεις με την οθόνη προς τα κάτω ...
Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:02
Μα οι συσκευες για αυτο υπάρχουν. Για να μας βοηθουν να κανουμε αυτα που θέλουμε ... Και δεν θυμαμαι ποτε να ηθελα να αλάζω roms και να περναω mods και patches. Θελω να κανω κλησεις, να στέλνω/παιρνω mail, να διαβάζω κανένα βιβλίο, να ακουω μουσική, να παιζω κανένα παιχνιδάκι, να εχω GPS και χαρτες, να κραταω σημειωσεις, να εχω reminders, να εχω ενα λεξικο ...και αλλα. Αλλα να αλλαζω θέματα, και να κανω ατελειωτο customization just for the shake of it επειδη μπορώ , οχι ....
Φίλε μου, όλα αυτά που θέλεις να κάνεις μπορείς να τα κάνεις και με ένα κινητό που δεν στοιχίζει 700+€!!!
Φιλικά πάντα γιατί εννοείτε ότι δεν κάνουμε κουμάντο στο πορτοφόλι σου.
Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:04
Φίλε μου, όλα αυτά που θέλεις να κάνεις μπορείς να τα κάνεις και με ένα κινητό που δεν στοιχίζει 700+€!!!
ωραιοςςςςςς
Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:12
Τωρα μιλας για τον καρυδα, τον πιο κολλημενο με apple ever! Περιμενε την απαντηση του (με ασχετα επιχειρηματα....)!
Νο offence...lol
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 29/12/2012 - 21:13
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:13
Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:20
Αχαχαχαχα δεν έχω ποδήλατο με καλαθάκι οπότε δεν μου κάνει καρδιά σε αυτό το ποδήλατο να βάλω βάση το έχω πίσω στην τσέπη μαζί μου ...;-)
ρε συ Κωστα,αυτο το ποδηλατο εχεις??

Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:22
Kωστα απαιχτο το εργαλειο...σουπερ design.
Πραγματικα φοβερό ..Κωστα, βρισκεις μέρες χωρίς αέρα να το ευχαριστηθείς στη Ρόδο ?

Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:22
ρε συ Κωστα,αυτο το ποδηλατο εχεις??
![]()
![]()
Έχω και άλλο αλλά θα βγούμε offtopic...;-)
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:34
δειτε κ αυτο
http://www.youtube.c...&v=uwcjW_PPDGM#!
χαχα βρηκαμε παπα ας θάψουμε πεντε-εξι ... Ρε τωρα που βρηκε τζαμπα λειτουργικο θα το βαζει μεχρι και σε ψυγεια και air-condition ...
Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:38
Tι μερες χωρις αερα...αργα τα απογευματα παντα στο ποδηλατο επανω τον πετυχαινω στο τηλΠραγματικα φοβερό ..Κωστα, βρισκεις μέρες χωρίς αέρα να το ευχαριστηθείς στη Ρόδο ?

χαχα...πολυ καλο ε?δειτε κ αυτο
http://www.youtube.c...&v=uwcjW_PPDGM#!
Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:42
Tι μερες χωρις αερα...αργα τα απογευματα παντα στο ποδηλατο επανω τον πετυχαινω στο τηλ
χαχα...πολυ καλο ε?
αν και δεν ειμαι φαν της φωτογραφιας κατι τετοιο θα το γουσταρα.
χαχα βρηκαμε παπα ας θάψουμε πεντε-εξι ... Ρε τωρα που βρηκε τζαμπα λειτουργικο θα το βαζει μεχρι και σε ψυγεια και air-condition ...
γιατι οχι....μια χαρα θα ηταν να μπορω να χειριζομαι a/c,τηλεοραση,κουζινα κτλ με το note2
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 29/12/2012 - 21:42
Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:42
αν και δεν ειμαι φαν της φωτογραφιας κατι τετοιο θα το γουσταρα.
Oι πραγματικοι φαν της φωτογραφίας ενδιαφέρονται για αυτα που συμβαίνουν απο τον φακό και μπροστα (αντε απο το CCD και μπροστα)
Δημοσίευση 29/12/2012 - 21:59
Στις αρχές του μήνα έκανα αυτή ακριβώς την μετάβαση...από iPhone 4 σε Galaxy SIII , για τις 20 περίπου ημέρες που είχα την συσκευή έχω τις παρακάτω εντυπώσεις :
a) Το μέγεθος του SΙΙΙ αρχικά θα σου κακοφανεί ,μετά όμως θα το συνηθίσεις

c) Θα βρίσκεις παντού έναν φορτιστή ! Η μπαταρία μου κρατούσε μετά βίας 26-30 ώρες (μόνο WiFi ανοιχτό)
d) Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλύτερες
e) Στο ίντερνετ θα τρέχεις αρκετά πιο γρήγορα
f) Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ χειρότερη,χωρίς να μου πέσει και χωρίς καμία ιδιαίτερη πίεση ράγισε σε 4 σημεία το γκρι πλαίσιο γύρω από την οθόνη και επειδή είμαι πωλητής σε κινητή τηλεφωνία,το έψαξα και είδα πως σε πολλούς πελάτες έχει ραγίσει ακριβώς εκεί.
g) Το αγοράζεις σήμερα 100 και αύριο το δίνεις στα μισά,έχει βρωμίσει η αγορά με παράλληλες εισαγωγές και δεν θα έχει αξία μεταπώλησης
Όσο αφορά το λογισμικό Android
a) Θα βαρεθείς να κάνει συνεχώς update στις εφαρμογές το κινητό, ακόμα και 2 φορές μέσα σε μια εβδομάδα σε μία εφαρμογή

c) Είναι αρκετά πιο μπερδεμένο από το iOS και οι εφαρμογές κολλούν διαρκώς,σου δίνει την εντύπωση της πρόχειρης δουλειάς
d) Σαν λογισμικό ,σε σύγκριση με το iOS, είναι πιο ασταθές και κολλάει περισσότερο.
e) Το Play Store είναι πολύ πιο μπερδεμένο και οι εφαρμογές με ενημερώσεις τεχνολογίας ενημερώνονται αραιά και που
Το συμπέρασμα μου αν δεν είχα τις ρωγμές είναι να γύριζα το Samsung σε λογισμικό iOS
Συμφωνώ με όλους όσους αναφέρουν πως δεν επιστρέφουν στο Android
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 29
0 μέλη, 29 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες