Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2656   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/01/2013 - 23:23

Για να μην λέτε ότι μόνο τα iPhone έχουν προβληματα http://androidcommun...pdate-20130102/

μη μπερδευεσαι δεν ειπε κανενας οτι μονο τα iphone εχουν προβληματα...απλα η sam κανει αντικατασταση με καινουργιο και οχι ανακατασκευασμενο....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2657   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 03/01/2013 - 23:26

μη μπερδευεσαι δεν ειπε κανενας οτι μονο τα iphone εχουν προβληματα...απλα η sam κανει αντικατασταση με καινουργιο και οχι ανακατασκευασμενο....

Που εισαι ρε parafrona ;; Πλακώσανε οι πειρατές μας και σας επιθυμησα !!! ;)

#2658   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 07:40

Πολύ καλή συσκευή μα το κρατήσα για mini tablet,,,
Τηλέφωνο δεν είναι για εμένα...
Παρόλα αυτά η σαμμυ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά!!!

#2659   taksidiotis25

taksidiotis25

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 11:24

Καλημέρα. Σχεδόν 2μηνες και εγώ με s3 αρχικά και τώρα με note 2, έχω να πω ότι η sam έχει ανέβει επίπεδο φτάνοντας στα ίσα την κόντρα με το μήλο.
Αυτή τη στιγμή για μένα είναι καλύτερο το note σε σχέση με το 5.
Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα και με το jb αρκετός κόσμος θα τραβήξει χειρόφρενο και θα πάρει στροφή..... Αυτό τουλάχιστον φαίνεται.

Να Πω κι ΕΓΩ την γνωμη μου.
Χρησιμοποιώ s3 απο οταν κυκλοφόρησε,το πούλησα 3φορες και το ξανάπηρα άλλες τόσες και πλεον δεν το δίνω αν δεν κυκλοφορήσει κατι που θα με δελεάσει περισσοτερο.παραλληλα χρησιμοποιώ ως δεύτερη συσκευη για το αλλο μου νούμερο ενα Asus Padfone,τούμπανο κι αυτο.
Πήρα και iPhone 5 λευκο αλλα μπήκε αγγελία το ίδιο βράδυ.ποιοτικο,πολυ καλη οθόνη αν και εμένα προσωπικα πλεον η 4αρα οθόνη δε μου κανει,απο 4,3 και πάνω ειναι ok.
Ελλείψεις οπως pinch to zoom για μένα ειναι αδικαιολόγητες,οπως επισης κλείδωματα βασικών λειτουργιών,είπαμε,δίνουμε ενα σκασμο λεφτα για να εχουμε smartphone κι οχι lockphone...ποσο μάλιστα οταν δίνουμε και 739 ευρω...
Δε μπορω να περιμένω τους developments για να μου δώσουν τα βασικά που θα πρεπε να χέι ενα υποτιθέμενο smartphone.και μάλιστα επι πληρωμής καθώς οι hacked εκδόσεις μονο προβλήματα δημιουργούν.
Για μένα το iPhone δεν ειναι και τόσο έξυπνο πλεον,κάν δεν το συγκαταλέγω στα smartphones κι ας θέλουν πολλοι χρήστες να το εχουν στην κορυφή...σκέφτομαι με απλή λογική και δεν μπορω να το παίξω πάσο το θεμα γιατι δεν ειμαι κάν εξαρτημένοι απο μια εταιρεία,δίνω χρήμα,οτι μου κανει το αλλάζω και πάω σε Αλλη εταιρεία,οι με χαλάει τελος πάντων.ε το iPhone με χαλάει πλεον.το iPad ας πούμε οχι,ειναι ο βασιλιάς στα tablets κι ας εχει ελλείψεις πούμε με ενοχλούν καθώς ειναι tablet και την γρηγοραδα του οπως και το πληκτρολόγιο του δεν εχει κανενα android tablet.

#2660   Nikoloudos

Nikoloudos

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 04/01/2013 - 12:39

Πάω στα Multirama σήμερα και χάζευα το Note 2, πλησιάζει μία κοπέλα που δούλευε εκεί και μου λέει ότι το έχουν σε 50 ευρώ έκπτωση και μπορεί να μου το συνδυάσει με ένα πρόγραμμα που έχουν που ονομάζεται "καρτοσύνδεση 35".Αν λοιπόν θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το πρόγραμμα, έχω 73,80 επιδότηση από τη Wind, έχω άλλα 61,50 αν μεταφέρω τον αριθμό μου και άλλα 24,60 από τα Multirama.Σύνολο 159,90 και άλλα 50 ευρώ που έχει έκπτωση ήδη το Note 2, φτάνουμε τα 210 ευρώ επιδότηση.Άρα από τα 599,10 που είναι η αρχική τιμή, πάμε στα 389,10.Έπειτα η Samsung μόλις της στείλω την απόδειξη αγοράς μου δίνει 100 ευρώ.Άρα φτάνουμε στα 289,10.

Δε ξέρω πάντως έχω δελεαστεί άσχημα ήδη για να το πάρω.

#2661   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/01/2013 - 12:45

Πάω στα Multirama σήμερα και χάζευα το Note 2, πλησιάζει μία κοπέλα που δούλευε εκεί και μου λέει ότι το έχουν σε 50 ευρώ έκπτωση και μπορεί να μου το συνδυάσει με ένα πρόγραμμα που έχουν που ονομάζεται "καρτοσύνδεση 35".Αν λοιπόν θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το πρόγραμμα, έχω 73,80 επιδότηση από τη Wind, έχω άλλα 61,50 αν μεταφέρω τον αριθμό μου και άλλα 24,60 από τα Multirama.Σύνολο 159,90 και άλλα 50 ευρώ που έχει έκπτωση ήδη το Note 2, φτάνουμε τα 210 ευρώ επιδότηση.Άρα από τα 599,10 που είναι η αρχική τιμή, πάμε στα 389,10.Έπειτα η Samsung μόλις της στείλω την απόδειξη αγοράς μου δίνει 100 ευρώ.Άρα φτάνουμε στα 289,10.

Δε ξέρω πάντως έχω δελεαστεί άσχημα ήδη για να το πάρω.

Δε ξέρω αν προλαβαίνεις ακόμα τη προσφορά με τα 250 ευρώ σύνολο μείον απο την αρχική τιμή.

Δεν είναι κακή προσφορά η παραπάνω,, αλλά με Wind δε μπλέκεις. Στο λέω απο προσωπική εμπειρία..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 04/01/2013 - 12:45

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2662   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 04/01/2013 - 13:29

Δε ξέρω αν προλαβαίνεις ακόμα τη προσφορά με τα 250 ευρώ σύνολο μείον απο την αρχική τιμή.

Δεν είναι κακή προσφορά η παραπάνω,, αλλά με Wind δε μπλέκεις. Στο λέω απο προσωπική εμπειρία..

Την προλαβαίνει Μια χαρα αν τρέξει.

#2663   Nikoloudos

Nikoloudos

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 13:29

Τόσο χάλια ;

#2664   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 13:36

Τόσο χάλια ;

Πήγαινε σε πλαίσιο να το βρεις και να στείλεις και τα χαρτιά στη Sammy και να μην έχεις κανένα θέμα. 450€ θα σου έρθει τελική. Τι να μπλέκεις με συμβόλαια.

#2665   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 13:36

Την προλαβαίνει Μια χαρα αν τρέξει.

Σωστός.. Μέχρι της 11/01 πρέπει να είναι..

Τόσο χάλια ;

Δυστυχώς ναι.. Μη μπλέξεις μαζί τους. Δες με τη προσφορα..

Στα 448 που βγαίνει, δε θα το ξαναβρείς..

LG8ISzO.gif

#2666   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2013 - 13:41

Καλησπέρα..
Εχω μπει σε ενα τρυπακι εδω και 10 μερες που ειδα ενος φιλου το galaxy nexus..ειδα και το συγκεκριμενο τοπικ και αυτο το τρυπακι ολο και μεγαλωνει.
Κατοχος 4s ..κατι η ηλικια (31), κατι οτι ολη μερα λογω εργασιας κτλ πανω σε ενα pc εχουν κουραστει τα ματια μου... η οθονη του με συγκλονισε! Επαιξα κανα 10 λεπτο ...και μετά επεστρεψα στο κινητο μου..σαν να εφαγα μια ξενερα! σαν να το εβλεπα μικρο!
Εχω παιξει πολυ πανω στο jailbreak σε iphone αλλα πλεον χρησιμοποιω τα βασικα..email, ιντερνετ (εχω αχρηστεψει το pc στο σπιτι), εφημεριδες στις εφαρμογες του κτλ. Δηλαδη επαψα να ασχολουμαι με θεματα και αλλα σκαλισματα μιας και πλεον και εχω κουραστει αλλα και με ενα μωρο στο σπιτι δεν υπαρχει τοση διαθεση-χρονος!!!
Να πω και κατι αλλο... οταν πηρα στο σπιτι το πρωτο μου iphone το 3gs ..οταν το ανοιξα ενιωσα κατι μαγικο..δεν μπορουσα να το αποχωριστω. Οταν επειτα πηρα το 4s, οκ ωραιο design αλλα επουδενι δεν ενιωσα αυτη τη χαρα της νεας gadgetias. Το ανοιξα το ρυθμισα και τελος.. Δηλαδη δεν μου προσφερε καμια σοβαρη αισθηση ανανεωσης.Το ιδιο οταν επιασα στα χερια μου και το 5αρι. Απολυτως καμια αισθηση..
Επισης με κουρασε αυτη η διαδικασια του itunes η να κολλαει το κινητο και να προχωραμε σε restore με τα διαφορα error και ακομα χειροτερο να θελω να περασω κατι στις γυναικας μου και να με πριζει..
Και γενικα λιγο πολυ ολα αυτα με εχουν κανει να κοιταζω με αλλο ματι πλεον τα andoid. Και φυσικα το ποσο πολυ εχουν εξελιχθει.
Το κατι που με προβληματιζει ομως ειναι το εξης:
1) Η apple κραταει τρομερη αξια μεταπωλησης..ακομα και σημερα να πουλησω το αριστο 4s μου ειναι αρκετα για να αγορασω σχεδον ενα υπερσυγχρονο android.. αν πουλησεις ομως αντιθετως ενα παλαιοτερο πχ galaxy κτλ τι θα πιασεις? ακομα και 3gs πουλιουντε σημερα πολυ ανετα στη τιμη των 150 ευρω.
2) Η apple συντηρει το υπεροχο ios που προσφερει εδω και πολλα πλεον χρονια στις συσκευες της..το συντηρει και το προσφερει σχεδον σε ολες τις συσκευες της, εκτος απο τα αρχαια πλεον 2,3g. Και οχι μονο τα συντηρει αλλα το ios6 τρεχει πολυ ομορφα και ομαλα σε ενα 3gs. Απο την αλλη εχω βαρεθει τοσα χρονια να ακουω νεο android, gelly bean ktl ktl. Καθως επισης ολα αυτα να μην προσφερονται ακομα και σε προσφατες σχετικα συσκευες.
Εν μερει εχω αποφασισει οτι αν προχωρησω σε αγορα android να παω σε καποιο google nexus οπου εκει προσφερονται αν δεν κανω λαθος ολες οι αναβαθμισεις των android λειτουργικων.

Συγγνωμη για το μεγαλο τοπικ αλλα θα ηθελα λιγο την αποψη σας πανω σε αυτα..

#2667   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 13:46

οταν πηρα στο σπιτι το πρωτο μου iphone το 3gs ..οταν το ανοιξα ενιωσα κατι μαγικο..δεν μπορουσα να το αποχωριστω. Οταν επειτα πηρα το 4s, οκ ωραιο design αλλα επουδενι δεν ενιωσα αυτη τη χαρα της νεας gadgetias. Το ανοιξα το ρυθμισα και τελος.. Δηλαδη δεν μου προσφερε καμια σοβαρη αισθηση ανανεωσης.Το ιδιο οταν επιασα στα χερια μου και το 5αρι. Απολυτως καμια αισθηση..

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια.. Έχει χαθεί ο ενθουσιασμός. Ειδικά με το 5. Καμία αίσθηση απολύτως.

Εγώ θα σου προτείνω αυτό που λέμε και πιο πίσω. Αφου θες να δείς κάτι άλλο και αν δε σε ενοχλεί το μέγεθος, να πας σε Note II.

Ειδικά με τη προσφορά που έχει τώρα, δε το σκέφτεσαι..

LG8ISzO.gif

#2668   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/01/2013 - 13:54

Ας πούμε πως πάρει κάποιος το Note 2 με 450. Του χρόνου αν το πουλήσει 250 θα έχει χάσει 200 ευρώ.
Αν πάρει κάποιος το ip5 740 και το πουλήσει του χρόνου 400 θα χάσει 340 ευρώ και ας έχει κρατήσει ψηλή τιμή

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 04/01/2013 - 13:54

#2669   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2013 - 13:56

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια.. Έχει χαθεί ο ενθουσιασμός. Ειδικά με το 5. Καμία αίσθηση απολύτως.

Εγώ θα σου προτείνω αυτό που λέμε και πιο πίσω. Αφου θες να δείς κάτι άλλο και αν δε σε ενοχλεί το μέγεθος, να πας σε Note II.

Ειδικά με τη προσφορά που έχει τώρα, δε το σκέφτεσαι..

Θελω κατι να χωραει στη τσεπη.. κατι ενδιαμεσο απο ταμπλετα και iphone. οποτε μια οθονη 4,65 νομιζω μου ειναι αρκετη για την τωρινη μεταβαση αν προχωρησω.
Θυμαμαι ακομα οταν ειχα παρει το 4s ειχε βγει και το note1. Αστειο αλλα με το note ουτε μπορουσα να το πιασω να μιλησω, ουτε να το βαλω καλα καλα στη τσεπη στο παντελονι μου.
Ολη μερα ιντερνετ στο σπιτι χαζευω απο το κινητο, στο καναπε στο κρεβατι ολα τα νεα θα τα διαβασω απο εκει. Γι αυτο πλεον η μεγαλυτερη οθονη σε συνδυασμο με την εξελιξη των android με εχει κανει πολυ σκεπτικο.
Το μονο που φοβαμαι ειναι μην πχ πουλησω το iphone και το μετανιωσω.

#2670   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 13:59

Θελω κατι να χωραει στη τσεπη.. κατι ενδιαμεσο απο ταμπλετα και iphone. οποτε μια οθονη 4,65 νομιζω μου ειναι αρκετη για την τωρινη μεταβαση αν προχωρησω.
Θυμαμαι ακομα οταν ειχα παρει το 4s ειχε βγει και το note1. Αστειο αλλα με το note ουτε μπορουσα να το πιασω να μιλησω, ουτε να το βαλω καλα καλα στη τσεπη στο παντελονι μου.
Ολη μερα ιντερνετ στο σπιτι χαζευω απο το κινητο, στο καναπε στο κρεβατι ολα τα νεα θα τα διαβασω απο εκει. Γι αυτο πλεον η μεγαλυτερη οθονη σε συνδυασμο με την εξελιξη των android με εχει κανει πολυ σκεπτικο.
Το μονο που φοβαμαι ειναι μην πχ πουλησω το iphone και το μετανιωσω.

Τότε πήγαινε σε S3 αν δεν έχεις θέμα με το πλαστικό

Το iPhone μην το δώσεις κατευθείαν για να δεις πως θα είναι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες