Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2671   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:01

Θελω κατι να χωραει στη τσεπη.. κατι ενδιαμεσο απο ταμπλετα και iphone. οποτε μια οθονη 4,65 νομιζω μου ειναι αρκετη για την τωρινη μεταβαση αν προχωρησω.
Θυμαμαι ακομα οταν ειχα παρει το 4s ειχε βγει και το note1. Αστειο αλλα με το note ουτε μπορουσα να το πιασω να μιλησω, ουτε να το βαλω καλα καλα στη τσεπη στο παντελονι μου.
Ολη μερα ιντερνετ στο σπιτι χαζευω απο το κινητο, στο καναπε στο κρεβατι ολα τα νεα θα τα διαβασω απο εκει. Γι αυτο πλεον η μεγαλυτερη οθονη σε συνδυασμο με την εξελιξη των android με εχει κανει πολυ σκεπτικο.
Το μονο που φοβαμαι ειναι μην πχ πουλησω το iphone και το μετανιωσω.

Τότε να έβλεπες καλύτερα το SG3.. Απο τα διάφορα Skroutzoμαγαζα μπορείς να το βρεις σε πολύ καλή τιμή..

Επίσης, δες την LTE έκδοση καλύτερα. Έρχεται και με 2GB RAM.

Το Nexus δε μου γεμίζει το μάτι είναι η αλήθεια..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2672   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:04

Εγω να πω την αμαρτία μου και ίσως κραξουν κάποιοι. Έζησα μια μέρα με το note 2 φίλου και εντυπωσιαστηκα.
Μιας και το σκρουτζοναγαζο μου έριξε πόρτα και ανέβασε τιμη πήγα και πήρα το note με την προσφορά. Αν δεν με βολέψει θα δείξει.
Είναι παντοφλα όμως αλλα δύναμιτης

#2673   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:08

Οταν λες lte εκδοση?
To nexus μου αρεσει η πλατη του γιατι δεν εχει αυτη τη πλαστικουρα..
Επισης κοιταζα της google εκδοσεις λογω αμεσης ενημερωσης λογισμικου.
Ο φοβος μου ειναι μην σε 1,5 χρονο πχ εχει απαρχεωθει τοσο πολυ με τις τοσες αναβαθμισεις που γινονται στα android.
Βεβαια αυτη ειναι και η ουσιωδης εξελιξη των λογισμικων.
Θα παω να χαζεψω σε ενα καταστημα...να μιλησω και με τον κολλητο μου που ασχολειται καιρο.
Θελω να ειμαι σιγουρος πριν κανω τη μεταβαση. Αλλα πλεον τα ματια μου εχουν κουραστει αρκετα μιας και ειναι σχεδον η μονη συσκευη που χρησιμοποιω στο σπιτι για ιντερνετ.

#2674   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:08

Το έκανες τελικά το βήμα ε?

Λέμε μεγειές δηλαδή? :)

Εγω να πω την αμαρτία μου και ίσως κραξουν κάποιοι. Έζησα μια μέρα με το note 2 φίλου και εντυπωσιαστηκα.
Μιας και το σκρουτζοναγαζο μου έριξε πόρτα και ανέβασε τιμη πήγα και πήρα το note με την προσφορά. Αν δεν με βολέψει θα δείξει.

LG8ISzO.gif

#2675   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:12

Το έκανες τελικά το βήμα ε?

Λέμε μεγειές δηλαδή? :)

Το έκανα ναι άντε να δούμε. Ας ελπίσουμε πως θα πάρουμε λεφτά απο την Samsung

Οταν λες lte εκδοση?
Ο φοβος μου ειναι μην σε 1,5 χρονο πχ εχει απαρχεωθει τοσο πολυ με τις τοσες αναβαθμισεις που γινονται στα android.
Θα παω να χαζεψω σε ενα καταστημα...να μιλησω και με τον κολλητο μου που ασχολειται καιρο.
Θελω να ειμαι σιγουρος πριν κανω τη μεταβαση. Αλλα πλεον τα ματια μου εχουν κουραστει αρκετα μιας και ειναι σχεδον η μονη συσκευη που χρησιμοποιω στο σπιτι για ιντερνετ.

Αυτη που υποστγριζει 4G δυκτια και έχει 2 GB ram
Στο nexus η πλάτη δεν ανοίγει και δεν παίρνει micro sd card αν σε ενδιαφέρει.

#2676   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:13

Όχι ρε Θοδωρή δεν θα σε κράξει κανείς.. Το θέμα είναι εσένα αν βολεύει ή όχι. Απ'τη στιγμή που δεν έχεις θέμα εσύ με το μέγεθος του τότε οκ..
Αν και η αλήθεια είναι ότι ο καθένας το βλέπει διαφορετικά, πχ όταν είχα το 4 επίσης το είχαν πει παντόφλα κάποιοι.. Το S3 επίσης τώρα.. Αλλά με ενδιαφέρει πως το βλέπω εγώ και παρόλο που το S3 το έβλεπα πριν πολύ μεγάλο, τώρα το συνήθισα και οι 3,5" του iphone μου φαίνονται πολύ λίγες..
Πάντως με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου να το χαρείς, μεγειές.. :)

#2677   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:13

Οταν λες lte εκδοση?

Το SG3 βγαίνει και σε LTE έκδοση. Που εκτός απο το προφανές, το LTE, έχει και 2GB RAM.

Απο την άλλη έχεις και την επιλογή να περιμένεις το SG4 που έρχεται..

Το έκανα ναι άντε να δούμε. Ας ελπίσουμε πως θα πάρουμε λεφτά απο την Samsung

Να το χαρείς.. Γράψε και εντυπώσεις αργότερα..

LG8ISzO.gif

#2678   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:15

Α οκ..οπως το 5 εννοεις.
Το nexus δηλαδη δεν παιρνει εξωτερικη καρτα?
Τι αλλο προτεινετε ωστε να χαζεψω εκτος απο το galaxy s3? Κοιταζω κυριως προς samsung αφου εκει διακρινω πως υπαρχει και ουσιαστικη εξελιξη σε οθονες κτλ.
Δεν θελω να κανω καποια ανουσια κινηση..

Το s4 που αναφερεται ποτε ερχεται? και γενικα καθε ποτε πχ βγαινει καινουργιο galaxy? καθε χρονο οπως βγαινει και ενα iphone?

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 04/01/2013 - 14:16

#2679   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:22

Όχι ρε Θοδωρή δεν θα σε κράξει κανείς.. Το θέμα είναι εσένα αν βολεύει ή όχι. Απ'τη στιγμή που δεν έχεις θέμα εσύ με το μέγεθος του τότε οκ..
Αν και η αλήθεια είναι ότι ο καθένας το βλέπει διαφορετικά, πχ όταν είχα το 4 επίσης το είχαν πει παντόφλα κάποιοι.. Το S3 επίσης τώρα.. Αλλά με ενδιαφέρει πως το βλέπω εγώ και παρόλο που το S3 το έβλεπα πριν πολύ μεγάλο, τώρα το συνήθισα και οι 3,5" του iphone μου φαίνονται πολύ λίγες..
Πάντως με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου να το χαρείς, μεγειές.. :)

Ευχαριστω Σπύρο. Νιώθω πως προδωσα το όμορφο S3 χαχαχαχα αλλα οκ. Ίσως αν δεν το έβλεπα να μην το έπαιρνα.
Το μέλλον θα δείξει.

Α οκ..οπως το 5 εννοεις.
Τι αλλο προτεινετε ωστε να χαζεψω εκτος απο το galaxy s3? Κοιταζω κυριως προς samsung αφου εκει διακρινω πως υπαρχει και ουσιαστικη εξελιξη σε οθονες κτλ.

Το s4 που αναφερεται ποτε ερχεται? και γενικα καθε ποτε πχ βγαινει καινουργιο galaxy? καθε χρονο οπως βγαινει και ενα iphone?

Κάθε χρόνο βγάζει αλλα s4 να περιμένεις το καλοκαίρι.
Το nexus δεν παίρνει κάρτα και το καπάκι του δεν ανοίγει όπως και στο iPhone.
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει.

#2680   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:24

Ευχαριστω Σπύρο. Νιώθω πως προδωσα το όμορφο S3 χαχαχαχα αλλα οκ. Ίσως αν δεν το έβλεπα να μην το έπαιρνα.
Το μέλλον θα δείξει.

ναι δεν εχει και ραδιο το nexus.οπως και το s3 lte.

#2681   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:29

Παιδιά απορία.. Το public δίνει ελληνικά νοτε 2 ή παραεισαγωγη από έξω (οπότε και δεν ισχύει η έκπτωση της Samsung);

#2682   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:31

Ισχύει και σε αυτούς. Παραεισαγωγής μόνο απο Skroutzoμαγαζα.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 04/01/2013 - 14:31

LG8ISzO.gif

#2683   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:32

Α οκ..οπως το 5 εννοεις.

#2684   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:34

Το μέλλον θα δείξει.

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι αν έμενα ή έπαιρνα μια συσκευή κοιτάζοντας μόνο την εξωτερική εμφάνιση, τότε θα έμενα στο 4 ή θα πήγαινα στο 5άρι που είναι πάνω κάτω στο ίδιο σχέδιο..
Και το S3 όμορφο είναι, αλλά τα άλλα είναι πιο κοντά στα γούστα μου (αν και θα ήθελα και μια αλλαγή στο 5 για να με πείσει περισσότερο να πάω εκεί μετά από 2+ χρόνια στο 4)..
Οπότε όσοι πήγαμε σε άλλη συσκευή ή όσοι σκέφτονται να πάνε, κοιτάνε σίγουρα και άλλα πράγματα. Και το note όπως και να το κάνουμε είναι πολύ δυνατή συσκευή..
Τόσο καιρό σου έλεγα για το S3 μόνο και μόνο λόγω μεγέθους.. Απ'την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα εσύ και με την προσφορά που υπάρχει, πολύ καλά έκανες! ;-)

#2685   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/01/2013 - 14:48

Α οκ..οπως το 5 εννοεις.

μπορείς να πας και προς Samsung Galaxy Nexus,μπορείς επίσης να δεις το Xperia Ion (sony,αν και δεν προτείνω γιατί μένει λίγο πίσω στις αναβαθμίσεις)!!
Οσο για τις κυκλοφορίες τις Samsung,συνήθως Απρίλιο/Μαιο...κάπου εκεί θα έρθει και το S4...
Καλή επιλογή επίσης και LG Nexus 4,αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με διαθεσιμότητα προς το παρόν...
@gesvts είναι ελληνικής εισαγωγής...κάποια σκρουτζομάγαζα,έχουν συνήθως παραεισαγωγής!

Τελευταία επεξεργασία από: Luciferia, 04/01/2013 - 14:51

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11