Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3001   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 10/01/2013 - 14:56

Ναι, γιατι η Apple τα τελευταια 3 χρονια μας εκπλησσει αδιακοπα... Δες λιγο την εξελεξη που ειχαν οι γαλαξιες στο ιδιο διαστημα και θα καταλαβεις πιο κρεμεται ακομα απο τα δεντρα σε επιπεδο καινοτομιας. Η Apple εβγαλε 3 μοντελα που τοτε ηταν smartphone και μετα επαναπαυτηκε. Τωρα πλεον ειναι σκετα "phone" μπροστα στον ανταγωνισμο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3002   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/01/2013 - 16:55

Τι θα κανουμε, θα τα βλεπουμε απο την apple??? Χαχαχαχαχαχα.... αυτο που ειδαμε απο την apple ειναι να βγαινει χαμενη απο την κοντρα της με την samsung..... σταματησε την συνεργασια με την samsung και ολες οι συσκευες της βγαινουν προβληματικες.... πηρε το τσιπ για την καμερα απο την sony για το iphone5, προβληματα με μωβ σκιες... εφτιαξε δικο της επεξεργαστη, ακομα ειναι στα διπηρυνα κ η sammy ετοιμαζει οχταπηρυνο..... οσο απομακρυνεται απο την samsung θα παθαινει χειροτερα.... εσυ λεγε οτι δεν θα ερθουν αυτα στα χερια μας ποτε.... οταν βγουν στην παραγωγη σου εχω ετοιμη κ την δικαιολογια μετα.... "ελα μωρε, η apple δεν χρειαζεται οχτω πηρυνες γιατι εχει το ios και τρεχει αψογα και με δυο".... χαχααχχαχαχα

#3003   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 10/01/2013 - 17:04

Τι θα κανουμε, θα τα βλεπουμε απο την apple??? Χαχαχαχαχαχα.... αυτο που ειδαμε απο την apple ειναι να βγαινει χαμενη απο την κοντρα της με την samsung..... σταματησε την συνεργασια με την samsung και ολες οι συσκευες της βγαινουν προβληματικες.... πηρε το τσιπ για την καμερα απο την sony για το iphone5, προβληματα με μωβ σκιες... εφτιαξε δικο της επεξεργαστη, ακομα ειναι στα διπηρυνα κ η sammy ετοιμαζει οχταπηρυνο..... οσο απομακρυνεται απο την samsung θα παθαινει χειροτερα.... εσυ λεγε οτι δεν θα ερθουν αυτα στα χερια μας ποτε.... οταν βγουν στην παραγωγη σου εχω ετοιμη κ την δικαιολογια μετα.... "ελα μωρε, η apple δεν χρειαζεται οχτω πηρυνες γιατι εχει το ios και τρεχει αψογα και με δυο".... χαχααχχαχαχα

γατάκι ! με επιασες !!! :P :P

#3004   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2013 - 17:10

γατάκι ! με επιασες !!! :P :P

Ειδες ε??? :P

#3005   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12951 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/01/2013 - 21:56

Καλησπέρα για το bridphone κατάστημα για αγορά ενός s3 θα υπάρχει εγγύηση κανονικά ;

#3006   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 10/01/2013 - 22:00

Καλησπέρα για το bridphone κατάστημα για αγορά ενός s3 θα υπάρχει εγγύηση κανονικά ;

ναι, αλλα θα σου προτεινα αυτη τη στιγμη να πας για note 2 ή για το s3 lte με τα 2gb ram. γενικοτερα δεν πολυσυμφερει αυτη τη στιγμη η αγορα s3 γιατι το s4 ειναι κοντα

#3007   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12951 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/01/2013 - 22:03

Ok ευχαριστώ

#3008   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2729 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2013 - 22:12

ναι, αλλα θα σου προτεινα αυτη τη στιγμη να πας για note 2 ή για το s3 lte με τα 2gb ram. γενικοτερα δεν πολυσυμφερει αυτη τη στιγμη η αγορα s3 γιατι το s4 ειναι κοντα

με αυτη την λογικη δεν θα παρει ποτε τιποτα γιατι οταν βγαινει το s4 θα ειναι κοντα το 5s και παει λεγοντας
το s3 ειναι σουπερ ειτε το απλο ειτετο Lte

#3009   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 10/01/2013 - 22:19

με αυτη την λογικη δεν θα παρει ποτε τιποτα γιατι οταν βγαινει το s4 θα ειναι κοντα το 5s και παει λεγοντας
το s3 ειναι σουπερ ειτε το απλο ειτετο Lte

Άλλο όμως να παίρνεις κινητό 6μηνου κ κάτι (s3),κ άλλο 2μηνου (note 2). Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή δεν θα έπαιρνα το s3 .ισως κοίταγα και προς nexus 4 που όπου να ναι έρχεται Ελλάδα νομίζω

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 10/01/2013 - 22:20

#3010   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/01/2013 - 23:53

Άλλο όμως να παίρνεις κινητό 6μηνου κ κάτι (s3),κ άλλο 2μηνου (note 2). Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή δεν θα έπαιρνα το s3 .ισως κοίταγα και προς nexus 4 που όπου να ναι έρχεται Ελλάδα νομίζω

Για κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις το s3 το απλό στη τιμή που το βρίσκεις τώρα είναι μια πολυ καλή ευκαιρία.
Τι να το κάνει το 4g όταν δεν πιάνει καλά καλά το 3g. Και ο τωρινός επεξεργαστής για το μέσω χρήστη και η μνήμη του είναι μια χαρά. ΛΕΣ και το iPhone 4 με το 4s είχαν τόσο τρομερή διάφορα πχ .
Πάντα προσωπική μου άποψη.

#3011   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2013 - 03:19

Για κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις το s3 το απλό στη τιμή που το βρίσκεις τώρα είναι μια πολυ καλή ευκαιρία.
Τι να το κάνει το 4g όταν δεν πιάνει καλά καλά το 3g. Και ο τωρινός επεξεργαστής για το μέσω χρήστη και η μνήμη του είναι μια χαρά. ΛΕΣ και το iPhone 4 με το 4s είχαν τόσο τρομερή διάφορα πχ .
Πάντα προσωπική μου άποψη.

Μα ετσι κ αλλιως το μονο που κερδιζεις στην περιπτωση του s3 lte ειναι τα 2gb ram, ο επεξεργαστης ειναι ολοιδιος κ χρονισμενος στα 1.4ghz και στα δυο... οσων αφορα την μνημη και με 1ghz μια χαρα τρεχει τις εφαρμογες το κινητο
.. αλλα η αληθεια ειναι οτι καλυτερα καποιος που θελει να αγορασει συσκευη android να περιμενει το s4 γιατι εκει αλλαζουν επιπεδο τα χαρακτηριστικα της συσκευης, αν ειναι αληθεια οσα λεγονται οτι θα μπουν στο s4

#3012   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 11/01/2013 - 08:12

Ασε που στο LTE χάνεις και το ραδιόφωνο

#3013   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2013 - 14:23

Ασε που στο LTE χάνεις και το ραδιόφωνο

Αυτο παλι που το βαζεις??? Τζαμπα κοροιδευαμε την apple.... χαχχααχχχαα

#3014   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 11/01/2013 - 15:42

Το S4 ειναι μακρια ακομα..Εγω δεν θα μπορουσα να περιμενω εστω 3-4 μηνες..Αλλωστε,οπως γινεται καθε φορα,το καλυτερο ειναι να περιμενεις κανα διμηνο μετα την κυκλοφορια του νεου μοντελου γιατι πεφτουν αρκετα οι τιμες οποτε παμε σε αναμονη 6+ μηνων..Δυσκολο..Η καλυτερη περιπτωση ηταν το Note 2(λεω <ηταν> γιατι σημερα τελειωσε το cashback της samsung)... αλλα και απ'οτι ακουω εχουν σταματησει και τα καταστηματα να δινουν 150 ευρω δωροεπιταγη..Νομιζω οτι πλεον δινουν 100 οποτε παμε στα 600 τελικη τιμη..Εγω προσωπικα,σαν κατοχος του note 2 αν μου αρεσει τοσο πολυ το S4,δινω το note με το που κυκλοφορησει το S4 και περιμενω κανα διμηνο να πεσει η τιμη του..Αντε να μου βγει κανα 100αρικο παραπανω πιστευω..

#3015   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2013 - 16:17

Το S4 ειναι μακρια ακομα..Εγω δεν θα μπορουσα να περιμενω εστω 3-4 μηνες..Αλλωστε,οπως γινεται καθε φορα,το καλυτερο ειναι να περιμενεις κανα διμηνο μετα την κυκλοφορια του νεου μοντελου γιατι πεφτουν αρκετα οι τιμες οποτε παμε σε αναμονη 6+ μηνων..Δυσκολο..Η καλυτερη περιπτωση ηταν το Note 2(λεω <ηταν> γιατι σημερα τελειωσε το cashback της samsung)... αλλα και απ'οτι ακουω εχουν σταματησει και τα καταστηματα να δινουν 150 ευρω δωροεπιταγη..Νομιζω οτι πλεον δινουν 100 οποτε παμε στα 600 τελικη τιμη..Εγω προσωπικα,σαν κατοχος του note 2 αν μου αρεσει τοσο πολυ το S4,δινω το note με το που κυκλοφορησει το S4 και περιμενω κανα διμηνο να πεσει η τιμη του..Αντε να μου βγει κανα 100αρικο παραπανω πιστευω..

Εσυ ξερεις.... αλλωστε και note2 να παρεις ή s3 ειτε απλο ειτε LTE, και παλι κινεισαι σε κορυφαιο επιπεδο.... το οικονομικο κομματι παιζει παντα τον πρωτο ρολο, δυστυχως, αλλιως θα ειχαμε ολες τις idevices και θα ημασταν κομπλε :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες