Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3046   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 12/01/2013 - 21:44

φυσιολογικο θα ειναι αν εχεις εφαρμογες που ανανεωνονται...τσεκαρε στα στατιστικα της μπαταριας την αφυπνιση κατα τη διαρκεια της νυχτας.

Όχι πολλές.. Στα στατιστικά της μπαταρίας είναι μόνιμα τα σύστημα android, λειτουργικό σύστημα android, αδράνεια συσκευής και σε αναμονή. Αυτά έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά. Τώρα είμαι με omega v35 και siyah kernel, αλλά και πριν μια απ'τα ίδια (αν και κάποια στιγμή είχε πέσει και πάνω από 50% σε ένα βράδυ..)
Το μόνο που έχω στο μυαλό μου ότι καταναλώνει περισσότερο είναι οι εφαρμογές κλειδώματος εφαρμογών. Είχα το app lock, έχω το smart app protector τώρα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3047   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 12/01/2013 - 21:54

Όχι πολλές.. Στα στατιστικά της μπαταρίας είναι μόνιμα τα σύστημα android, λειτουργικό σύστημα android, αδράνεια συσκευής και σε αναμονή. Αυτά έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά. Τώρα είμαι με omega v35 και siyah kernel, αλλά και πριν μια απ'τα ίδια (αν και κάποια στιγμή είχε πέσει και πάνω από 50% σε ένα βράδυ..)
Το μόνο που έχω στο μυαλό μου ότι καταναλώνει περισσότερο είναι οι εφαρμογές κλειδώματος εφαρμογών. Είχα το app lock, έχω το smart app protector τώρα.

ριξε κανενα screen

#3048   GeoMB

GeoMB

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2013 - 23:18

Συγγνώμη για το εκτός θέματος αλλά φίλος σε Samsung galaxy s advance έχασε την εφαρμογή 'Τηλεφωνο'. Και δεν τη βρίσκουμε με τίποτα ούτε στις εφαρμογές πουθενά. Τι μπορούμε να κάνουμε?

#3049   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/01/2013 - 00:44

Συγγνώμη για το εκτός θέματος αλλά φίλος σε Samsung galaxy s advance έχασε την εφαρμογή 'Τηλεφωνο'. Και δεν τη βρίσκουμε με τίποτα ούτε στις εφαρμογές πουθενά. Τι μπορούμε να κάνουμε?

Δεν ξερω πως μπορει να ξαναβρεθει η εφαρμογη, αλλα μπορει να κατεβει καινουρια απο το play store. exdialer ειναι πολυ καλη

#3050   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 13/01/2013 - 02:07

ριξε κανενα screen

Αν και δεν νομίζω ότι θα καταλάβεις και πολλά τώρα..
Συνημμένο αρχείο  3ab7a6d0-29a7-4bbd-b894-5d39ce9fc6a6.jpg   77.55KB   58 λήψεις

#3051   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 13/01/2013 - 05:49

Συνημμένο αρχείο  3ab7a6d0-29a7-4bbd-b894-5d39ce9fc6a6.jpg   77.55KB   58 λήψεις

Λοιπον, εσυ που εχεις τον siyah υπαρχει τροπος να εχεις καλυτερη αυτονομια μπαταριας.... πηγαινε στο link του siyah μες στο xda, προχωρα κατω μετα την επεξηγηση που εχει τα post απο τους χρηστες, καπου θα δεις κατι zip files... ειναι για διαφορες βρμελτιωσεις.... εχει το performance, το extreme performance ( αυτο μην το βαλεις γιατι θα σε κανει reboot 230 φορες την ημερα) και το battery save.... κατεβασε το αρχειο για το battery save, μπες σε recovery mode και φλασαρε το.... και πες μου εντυπωσεις....εγω που ειχα δοκιμασει το performance εκανε καλη δουλεια :P

δεν εχω πειραξει καθολου τον κερνελ.

δες εδω αν και δεν νομιζω να τον εχει παρει το ματι μου αυτον που ανεφερες
http://forum.xda-dev...play.php?f=1795

http://forum.xda-dev...d.php?t=1949904

Δες λιγο εδω, κανει για ολες τις samsung based roms, δεν ξερω αν παιζει ρολο η συσκευη.... ψαξ'το λιγο..... αν μπορεσεις να τον βαλεις θα παθεις ζημια με την ταχυτητα του

Οσων αφορα την μπαταρια που ανεφερε το παληκαρι, εγω φορτιζω δυο φορες την ημερα, αλλα το χρησιμοποιω παρα πολυ, και με το iphone 3g και με το 4αρι τα ιδια τραβουσα, ολη την μερα φορτιζα.... παντως οταν το εχω σε standby και δεν το χρησιμοποιω, και μετα απο 3 ωρες να το πιασω στα χερια μου η μπαταρια κατω απο 3% σε σχεση με πριν δεν θα εχει πεσει... μετα γ@μιεται, αλλα ειναι φυσιολογικο πιστευω

#3052   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2013 - 13:41

sorry αδερφε ηθελα screen με την αφυπνιση..

κοιτα πχ τα δικα μου κατα τη διαρκεια της νυχτας που ηταν κλειστη η οθονη...η συσκευη δουλεψε ελαχιστα.

Αναρτημένη εικόνα

#3053   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 13/01/2013 - 18:37

Πάντως Εμένα 4,5 χρόνια με το μήλο, μου έλειψε και το live streaming ρε παιδιά και ειδικά τώρα με την δουλειά που κάνω την έχω καταβρει με το note 2.... Μεγάλη αλλαγή τελικά :-)

#3054   tsigris

tsigris

iPH User

• 182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2013 - 20:54

Μια απο τα ίδια μόνο και μόνο το live streaming δεν ξανα γυρίζω με τίποτα σε iPhone

Πάντως Εμένα 4,5 χρόνια με το μήλο, μου έλειψε και το live streaming ρε παιδιά και ειδικά τώρα με την δουλειά που κάνω την έχω καταβρει με το note 2.... Μεγάλη αλλαγή τελικά :-)

#3055   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 13/01/2013 - 20:58

Εγω δεν το χω πιασει ακομη σταχερια μου το note που παρηγγειλα....αλλα το 4ρι δεν μου λειπει καθολου οφειλω να πω...υπομονη μεχρι την τριτη θα κανω λοιπον....

#3056   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 13/01/2013 - 21:14

Εγω δεν το χω πιασει ακομη σταχερια μου το note που παρηγγειλα....αλλα το 4ρι δεν μου λειπει καθολου οφειλω να πω...υπομονη μεχρι την τριτη θα κανω λοιπον....

Σε δυο ωριτσες εχεις ξεχασει το iphone και σε δυο μηνες θα περιμενεις το note3.... χαχαχαχχαχαα

#3057   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 13/01/2013 - 21:15

κ μια ερωτηση να κανω σε οποιον γνωριζει,τα παιχνιδια που επαιζα online στο 4ρι θα μπορω να τα συνεχισω στο note??(μαλα@@ια ερωτηση;;)ελπιζω να μου πειτε καποιον τροπο...

#3058   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2013 - 22:22

κ μια ερωτηση να κανω σε οποιον γνωριζει,τα παιχνιδια που επαιζα online στο 4ρι θα μπορω να τα συνεχισω στο note??(μαλα@@ια ερωτηση;;)ελπιζω να μου πειτε καποιον τροπο...

Αν ήταν παιχνίδια μέσω facebook ναι..τα υπόλοιπα όχι.
Ρε παίδες μιλάτε για livestreaming..
Προσπάθησα να δω darts τις τελευταίες μέρες, ναι μεν τα κατάφερα αλλά στο iPhone to Justin μου έπαιζε καμπάνα χωρίς εγγραφές κτλ.
Προσπάθησα και απευθείας μέσω sportslemon κάτι γίνεται αλλά δύσκολα κλείνεις τα παράθυρα που πετάγονται.
ΜΗΠΩΣ υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που χρησιμοποιείται?

#3059   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2013 - 22:36

Αν ήταν παιχνίδια μέσω facebook ναι..τα υπόλοιπα όχι.
Ρε παίδες μιλάτε για livestreaming..
Προσπάθησα να δω darts τις τελευταίες μέρες, ναι μεν τα κατάφερα αλλά στο iPhone to Justin μου έπαιζε καμπάνα χωρίς εγγραφές κτλ.
Προσπάθησα και απευθείας μέσω sportslemon κάτι γίνεται αλλά δύσκολα κλείνεις τα παράθυρα που πετάγονται.
ΜΗΠΩΣ υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που χρησιμοποιείται?

εγω χρησιμοποιω το παρακατω χωρις κανενα προβλημα
https://play.google....3J0dHZvcmciXQ..

#3060   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 13/01/2013 - 23:21

Εγώ έχω κατεβάσει το παρακάτω flash και μέσω αυτού βλέπω παιχνίδια από το alivefootballstreaming

Συνημμένο αρχείο  uploadfromtaptalk1358112086007.jpg   54.83KB   53 λήψεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 44