Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3601   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 04/02/2013 - 16:48

Αυτο ειναι στα 1.8 με -75mv φιλε με siyah πανω και -75mv στην gpu... αλλα δεν σου το συνιστω, ειναι μονο για να βγαλεις νουμερα, δεν κερδιζεις πουθενα, παρα μονο να φορτιζεις καθε 4 ωρες.... για μπαταρια βρηκες το πιο ακαταλληλο ατομο να ρωτησεις, δεν μου κραταει πολυ αλλα δεν με νοιαζει καθολου, θελω να ρυθμιζω το κινητο για μεγιστη ταχυτητα σε εφσρμογες και ιντερνετ, οχι για να μου κραταει η μπαταρια, δεν με ενδιαφερει καθολου αυτο το κομματι... εχω και καλυτερο benchmark result απο αυτο

Αναρτημένη εικόνα

Χαχαχαχαχα, εχω ενα φιλαρακι με s3 και με τσιγγλουσε και αφου δεν τα καψαμε, ευχαριστουμε τον υψιστο τωρα

Οκ then! Τότε δώσε μας advice για ταχύτητα στα 1,5 ή 1,6 η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να το ρυθμίσω πιο πάνω! Ξέρω ότι δεν φτάνει μόνο OV στην cpu.

Thanks ;-)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3602   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/02/2013 - 18:30

Αχαχαααχ... οι καμμένοι!!!! Ενταξει 2-3 δοκίμασα.. και η omega φαίνεται εξαιρετική. Με κερνελς δεν εχω ασχοληθεί. Αλήθεια ποιον προτείνετε για νορμάλ καταστάσεις ? Δεν πρόκειται να το ανεβάσω και πολυ το κινητό.

#3603   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 04/02/2013 - 20:49

Αχαχαααχ... οι καμμένοι!!!! Ενταξει 2-3 δοκίμασα.. και η omega φαίνεται εξαιρετική. Με κερνελς δεν εχω ασχοληθεί. Αλήθεια ποιον προτείνετε για νορμάλ καταστάσεις ? Δεν πρόκειται να το ανεβάσω και πολυ το κινητό.

Να σου πω την αλήθεια οι περισσότεροι έχουν Siyah ή Perseus!

Εγώ έχω Siyah και πότε δεν είχα πρόβλημα! Είχα βάλει και 2 φορες τον Perseus αλλά και τις 2 φορες δεν φορτιζε το κινητό σωστά! Έκανε 10 ώρες κυριολεκτικά να φορτίσει :-(
Πιστεύω για νορμάλ καταστάσεις ο Perseus είναι καλύτερος!

#3604   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 04/02/2013 - 22:58

Προσέχετε ! Android malware (no surprises here) attacks PCs ( now it gets interesting)
http://www.securelis.../Mobile_attacks

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 04/02/2013 - 22:58

#3605   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2013 - 23:31

5830 έβγαλα με perseus και omega. Μονο το προφίλ ειχα αλλάξει. Τι αλλο μπορώ να πειράξω με ασφάλεια ?

#3606   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2013 - 23:42

6275 βαζωντας τον επεξεργαστή στο 1,5

#3607   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 00:20

Αναρτημένη εικόνα
Στα 1,7 μέσω setcpu

#3608   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 05/02/2013 - 03:13

Προσέχετε ! Android malware (no surprises here) attacks PCs ( now it gets interesting)
http://www.securelis.../Mobile_attacks

Κατσε να δεις restore που θα πεσει μεσα στο φορουμ με τα μηλα που θα εξελιχτουν τωρα με το jb φιλε, ασε τα malware.... ευτυχως που εσυ δεν ασχολεισαι με τετοια

#3609   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 05/02/2013 - 07:10

Κατσε να δεις restore που θα πεσει μεσα στο φορουμ με τα μηλα που θα εξελιχτουν τωρα με το jb φιλε, ασε τα malware.... ευτυχως που εσυ δεν ασχολεισαι με τετοια

Να βάλω untrusted κώδικα κάποιου να τρέχει με elevated privileges στο κινητό μου για να κερδίσω τι ? περισσότερα fancy κουμπακια και την δυνατότητα να αλλάζω icons (αν δεις τα top tweaks στο σχετικό poll θα καταλάβεις ) . Το 10% των JBers που το κάνει για αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Το 90% των JBers που το κάνει για την πειρατεία έχει περισσότερη λογική για μένα (παρόλο που διαφωνώ πλήρως και ισχυρά με αυτη την λογική). To μόνο καλό από το JB ειναι ότι σιγα-σιγά το iOS γίνεται ασφαλέστερο.

#3610   fkd

fkd

iPH User

• 134 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/02/2013 - 09:59

@ntnskrds τωρα τα λες καλα :) η πληροφορηση που δινεις ειναι χρησιμη σε ολους

#3611   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 12:43

Να βάλω untrusted κώδικα κάποιου να τρέχει με elevated privileges στο κινητό μου για να κερδίσω τι ? περισσότερα fancy κουμπακια και την δυνατότητα να αλλάζω icons (αν δεις τα top tweaks στο σχετικό poll θα καταλάβεις ) . Το 10% των JBers που το κάνει για αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Το 90% των JBers που το κάνει για την πειρατεία έχει περισσότερη λογική για μένα (παρόλο που διαφωνώ πλήρως και ισχυρά με αυτη την λογική). To μόνο καλό από το JB ειναι ότι σιγα-σιγά το iOS γίνεται ασφαλέστερο.

Μεχρι ενος σημειου ειναι καλο το jailbreak, αλλα μου την σπαει που γινεται πιο αργο το κινητο και μπαινει πολυ σκουπιδι μεσα αν δεν προσεχεις.... δεν ξερω αν αυτο με την ταχυτητα θα ισχυει και στα iphone5, εμενα παντως με το 4αρι με ειχε διαλυσει, φαινοταν το κινητο οτι καθυστερουσε, αφου σε καθε restore νομιζα οτι ειχα αγορασει 4s ξαφνικα

Τον yank 555 θα βαλεις και στο aroma installer θα επιλεξεις το power.... και θα κανεις το κολπακι με το dns που σου ειπα..... δεν υπαρχει πιο σταθερος κερνελ για μενα... και πολυ γρηγορος στο browsing....

#3612   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 16:44

Αναρτημένη εικόνα

Στα 1,7 me performance profile.

#3613   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 16:55

Αναρτημένη εικόνα

Στα 1,7 me performance profile.

Δωσε λιγο ρευματακι βρε αγορι μου.... μην φοβασαι

Να ξερεις οτι απο εδω κ περα με τετοια θα ασχολεισαι ολη την μερα.... θα φορτιζεις, θα ξαναφορτιζεις, θα πεφτεις στα πατωματα για ενα εξτρα πονταλακι.... μετα θα βαρεθεις κ θα περασεις την codec επανω με yank kernel στα 1.6 και θα ηρεμησεις.... ετσι παει το εργο... χαχαχααχαχαααα

#3614   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 17:00

Δωσε λιγο ρευματακι βρε αγορι μου.... μην φοβασαιΝα ξερεις οτι απο εδω κ περα με τετοια θα ασχολεισαι ολη την μερα.... θα φορτιζεις, θα ξαναφορτιζεις, θα πεφτεις στα πατωματα για ενα εξτρα πονταλακι.... μετα θα βαρεθεις κ θα περασεις την codec επανω με yank kernel στα 1.6 και θα ηρεμησεις.... ετσι παει το εργο... χαχαχααχαχαααα

Άντε ρε φύγε από εδώ. Σε λιγο θα με διώξει η γυναίκα από το σπίτι και θα εχω ανατινάξει και το κινητό. Αμα αφήσω τον perseus στο 1,6 με το pegasus profile λεσ να χάσω πολυ από μπαταριά ?
Με ρεύματά δεν ασχολουμε γιατί δεν εχω ιδέα.

#3615   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 17:10

Άντε ρε φύγε από εδώ. Σε λιγο θα με διώξει η γυναίκα από το σπίτι και θα εχω ανατινάξει και το κινητό. Αμα αφήσω τον perseus στο 1,6 με το pegasus profile λεσ να χάσω πολυ από μπαταριά ?
Με ρεύματά δεν ασχολουμε γιατί δεν εχω ιδέα.

Ναι, στο pegasus θα το αφησεις... ειναι καλος governor αυτος... στο performance θα το βαζεις αν κατσεις πουθενα για καφε κ ερθει να σε κολλησει κανενας iphonακιας... τον κερνας ενα τσαγακι και μετα το γυρνας σε pegasus παλι.... ειναι σαν τα προγραμματα με dual boot στα αυτοκινητα.... στο φαναρι το εχεις 320 αλογα, μετα στο ταξιδι το ρυθμιζεις στα 200 και πηγαινεις.... χαχαχχχχαχχαχαχααχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες