Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3766   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 28/02/2013 - 13:22

Οχι ρε, εσυ θα παρεις iphone 5s να τα δοκιμασουμε.... τι να το κανεις το s4, μαπα θα ειναι....

Δεν ξερω εαν το s4 θα ειναι μαπα η οχι ( βασικα το κιν δεν ειναι μαπα ουτε στο s3 μοντελο , οσον αφορα το android ομως........) Ομως η κουβεντα , θα εχει αγοραστει ηδη οταν ερθει, σας βαζει στην κατηγορια που μας αποκαλειτε....Πως λεγεται;δηλαδη εαν στο s4 μοντελο βγαλουν το bt , βγαλουν και το ραδιο, βαλουν google wallet , σασ βγαλουν την δυνατοτητα customization , ειναι πιο αργο απο το 5s κ.λ.π θα σπευσετε να το αγορασετε με κλειστα ματια; Επειδη ειναι samsung?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3767   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/02/2013 - 13:55

Δεν ξερω εαν το s4 θα ειναι μαπα η οχι ( βασικα το κιν δεν ειναι μαπα ουτε στο s3 μοντελο , οσον αφορα το android ομως........) Ομως η κουβεντα , θα εχει αγοραστει ηδη οταν ερθει, σας βαζει στην κατηγορια που μας αποκαλειτε....Πως λεγεται;δηλαδη εαν στο s4 μοντελο βγαλουν το bt , βγαλουν και το ραδιο, βαλουν google wallet , σασ βγαλουν την δυνατοτητα customization , ειναι πιο αργο απο το 5s κ.λ.π θα σπευσετε να το αγορασετε με κλειστα ματια; Επειδη ειναι samsung?

Συνηθως στα νεα smartphone μια νεα εταιρεια προσθετει κατι και δεν αφαιρει..
Οταν εισαι τοσο ικανοποιημενος απο ενα μοντελο σιγουρα αν εισαι gadgetakias περιμενεις με ανυπομονησια το νεο μοντελο.
Αν το 5s η 6 κτλ υπερβει τα standard της φυσικα και τα πραγματα αλλαζουν.. Οπως εχει υποθει πολλες φορες ομως η μεγαλη οθονη τουλαχιστον σε εμας με τα s3 κτλ ειναι ενα τεραστιο + για την επιλογη μας.
Γουστα ειναι...και δεν υπαρχει λογος για νεες αντιπαραθεσεις!

#3768   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 28/02/2013 - 14:08

αυτο που λες δε παιζει να γινει...μπορει νς βγαλει το bt το ραδιο και δε ξερω κ εγω τι αλλο αλλα θα βαλει σιγουρα κατι καινουργιο οποτε μετα τα ζυγιζεις και αν δε σε καλυπτουν τοτε δεν αγοραζεις....για μενα μονο και μονο για την οθοναρα που θα εχει αξιζει καποιος να το αγορασει....

προσωπικα δεν νομιζω να το αγορασω και θα περιμενω το note 3

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 28/02/2013 - 14:09

#3769   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/02/2013 - 14:39

Φιλαρακι ο καθε χρηστης επιλεγει αυτο που θελει συμφωνα με τις αναγκες του... επειδη δεν παιζει να αφαιρεθουν οι customization δυνατοτητες, επειδη θα εχει 1080p αναλυση οθονης, κι επειδη ακομα και πιο γρηγορο να μην ειναι απο το 5s, θα το κανω εγω να ειναι πολυ πιο γρηγορο, και το βασικοτερο, επειδη θα ειναι samsung με ο,τι αυτο συνεπαγεται σε θεμα υποστηριξης μεσα στο xda, για μενα ειναι μερικοι πολυ καλοι λογοι να το αγορασω.... δεν μιλησα για το συνολο, μιλησα για τον εαυτο μου.... και το android δεν ειναι μαπα φιλε, αρκει να ξερεις να το φερεις στα μετρα σου.... it's not for newbies, αν αυτο πιστευεις οτι κανει καλυτερο το ios λογω της απλοτητας του, δεν εχω σκοπο να διαφωνησω μαζι σου και να το αναλυσω.... :rolleyes:

#3770   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 28/02/2013 - 17:17

Φυσικα και δεν εκρινα την επιλογη σας...Αλλα πως ειστε τοσο σιγουροι οτι δεν θα εχει βγει κατι καλυτερο χωρις απαραιτητα αυτο να ειναι iphone...Μπορει να ειναι ΗTC π.χ...Μηπως αυτο σας βαζει σε κατηγορια που ειρωνευοταν οι διαφημισεις της samsung...Μηπως τελικα οι ουρες εχουν αλλαξει στρατοπεδο ; Αυτο σχολιασα και μονο...Ο καθενας επιλεγει οτι θελει..Ο parafron θελει note ..Εγω δεν μπορω το μεγεθος του...Ο puzzle και ο stefano 23 το S3...Απλα πταν στο παρελθον κατακριναμε ρην ανυπομονησια χρηστων iphone για το καινουριο μοντελο ειναι οξυμωρο να κανετε το ιδιο...

Υ.Γ: Εαν πιστευεις οτι ενα rootarisma θελει πυρηνικη φυσικη γελιεσαι...Οπως ειπες στο XDA εχει αναλυτικοτατες οδηγιες..Οποτε ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει...Οποτε δεν υπαρχει newbie αναλογα την συσκευη που εχεις...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 28/02/2013 - 17:20

#3771   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2013 - 17:39

Φυσικα και δεν εκρινα την επιλογη σας...Αλλα πως ειστε τοσο σιγουροι οτι δεν θα εχει βγει κατι καλυτερο χωρις απαραιτητα αυτο να ειναι iphone...Μπορει να ειναι ΗTC π.χ...Μηπως αυτο σας βαζει σε κατηγορια που ειρωνευοταν οι διαφημισεις της samsung...Μηπως τελικα οι ουρες εχουν αλλαξει στρατοπεδο ; Αυτο σχολιασα και μονο...Ο καθενας επιλεγει οτι θελει..Ο parafron θελει note ..Εγω δεν μπορω το μεγεθος του...Ο puzzle και ο stefano 23 το S3...Απλα πταν στο παρελθον κατακριναμε ρην ανυπομονησια χρηστων iphone για το καινουριο μοντελο ειναι οξυμωρο να κανετε το ιδιο...

Υ.Γ: Εαν πιστευεις οτι ενα rootarisma θελει πυρηνικη φυσικη γελιεσαι...Οπως ειπες στο XDA εχει αναλυτικοτατες οδηγιες..Οποτε ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει...Οποτε δεν υπαρχει newbie αναλογα την συσκευη που εχεις...

Φυσικα κ δεν ειναι πηρυνικη φυσικη το rootαρισμα, αλλα θελει πολλη προσοχη για να μην εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που θελεις... κ γενικοτερα το android θελει να το φερεις στα μετρα σου, δεν ειναι ios.... εχω μιλησει με πολλους που αντιμετωπιζαν διαφορα προβληματα, και γενικοτερα μεσα στο xda αν δεις σχολια, θα καταλαβεις.... ο exynos 5450 με αρχιτεκτονικη 28nm αναμενεται πολυ καλυτερος του snapdragon 600 του htc, κι επιπλεον στα samsung παιζουν κ οι λειτουργιες κινησης, τα αλλα ειναι γυμνα απο τετοιες τεχνολογιες φιλε, μονο δυνατο επεξεργαστη και 2gb ram εχουν να επιδειξουν.. αν βγει κατι καλυτερο σαφεστατα θα παροτρυνα τον εαυτο μου να αγορασει εκεινο, δεν κολλαω σε εταιριες, απλα αυτη την στιγμη ολα δειχνουν οτι το s4 θα ειναι το καλυτερο ολων..... περιμενουμε κ 5s φυσικα... ειδωμεν....

#3772   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2013 - 23:45

Δεν αναγράφω πουθενά οτι θα παρω s4. Μερικά ποστ πιο πισω γράφω πόσο ξετρελαμένος είναι με το νει HTC one.

#3773   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2013 - 23:54

Δεν αναγράφω πουθενά οτι θα παρω s4. Μερικά ποστ πιο πισω γράφω πόσο ξετρελαμένος είναι με το νει HTC one.

Ε τωρα μην μου τα αλλαζεις, αφου ετσι μου ελεγες τις προαλλες... sammy να ναι και δεν με νοιαζει... αρχισες τις κωλοτουμπες τωρα??? :P:P

#3774   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 01/03/2013 - 19:30

Ε τωρα μην μου τα αλλαζεις, αφου ετσι μου ελεγες τις προαλλες... sammy να ναι και δεν με νοιαζει... αρχισες τις κωλοτουμπες τωρα??? :P:P

Είπα Sammy θα μου κανεις δωρο εσύ.. εγώ θα παρω το one και έτσι θα κάνω με ηρεμία τα συγκρητικα τεστ σπίτι μου αχχαχαχαχ..

#3775   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/03/2013 - 19:34

Είπα Sammy θα μου κανεις δωρο εσύ.. εγώ θα παρω το one και έτσι θα κάνω με ηρεμία τα συγκρητικα τεστ σπίτι μου αχχαχαχαχ..

Απο κατω θα εισαι αν παρεις το one και θα κλαιιιιιις..... :lol::lol:

#3776   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 01/03/2013 - 21:28

Απο κατω θα εισαι αν παρεις το one και θα κλαιιιιιις..... :lol::lol:

Από κατω πως θα μαι ? Αφού θα εχω και τα 2... :D

#3777   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2013 - 03:18

Από κατω πως θα μαι ? Αφού θα εχω και τα 2... :D

Α ωραιος εισαι εσυ.... τελοσπαντων, αυτη την χρονια θα μας ζαλισουν με καινουριες κυκλοφοριες... και s4, και iphone 5s, και note3.... ειμαι πολυ περιεργος να δω το iphone 6 με ios7 παντως.... κατι μου λεει οτι θα γυρισουμε στην μαμα apple... χαχαχαχαχααχαα

#3778   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 02/03/2013 - 12:14

Α ωραιος εισαι εσυ.... τελοσπαντων, αυτη την χρονια θα μας ζαλισουν με καινουριες κυκλοφοριες... και s4, και iphone 5s, και note3.... ειμαι πολυ περιεργος να δω το iphone 6 με ios7 παντως.... κατι μου λεει οτι θα γυρισουμε στην μαμα apple... χαχαχαχαχααχαα

Μπορει φίλε στο 6 να κάνουν κάτι διαφορετικό γιατί για το 5S μια από τα ίδια... Αλλα να πω την αλήθεια δεν πιστεύω να γυρίσουμε στο κοντινό μέλλον στην μηλιά διότι το λειτουργικό της θα παραμένει κλειστό και αν δοκιμάσεις μια φορά ανοιχτό δύσκολα ξανά γυρνάς σε κλειστό!

#3779   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 02/03/2013 - 12:19

Εγώ πάντως αν πάει σε 5 ιντσες ίσως το τιμήσω.
Βέβαια το note 3 θα είναι κτήνος (αν δεις το 2)
Δεν ξέρω πόσες ίντσες θα είναι. Είμαι πολύ μπερδεμένος. Σε λίγο καιρό δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοπαρουμε

#3780   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2013 - 14:52

Εγώ πάντως αν πάει σε 5 ιντσες ίσως το τιμήσω.
Βέβαια το note 3 θα είναι κτήνος (αν δεις το 2)
Δεν ξέρω πόσες ίντσες θα είναι. Είμαι πολύ μπερδεμένος. Σε λίγο καιρό δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοπαρουμε

6.3 ιντσες θα ειναι το note3 και πιθανοτατα θα φορεσει τον octa5 επεξεργαστη πανω..... υπερβολικο το μεγεθος, αλλα απο επιδοσεις δεν θελω ουτε καν να σκεφτομαι τι θα κανει το εργαλειο.... φανταζομαι οτι ισως παει και σε true HD 1080p οθονη με καποια κορυφαια mali καρτα γραφικων πανω και χρονισμενο σιγουρα στα 2ghz.... αλλα πολυ κουμουτσα ρε φιλε, ειπαμε, οχι κ ετσι.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες