Δεν ξερω εαν το s4 θα ειναι μαπα η οχι ( βασικα το κιν δεν ειναι μαπα ουτε στο s3 μοντελο , οσον αφορα το android ομως........) Ομως η κουβεντα , θα εχει αγοραστει ηδη οταν ερθει, σας βαζει στην κατηγορια που μας αποκαλειτε....Πως λεγεται;δηλαδη εαν στο s4 μοντελο βγαλουν το bt , βγαλουν και το ραδιο, βαλουν google wallet , σασ βγαλουν την δυνατοτητα customization , ειναι πιο αργο απο το 5s κ.λ.π θα σπευσετε να το αγορασετε με κλειστα ματια; Επειδη ειναι samsung?
Φιλαρακι ο καθε χρηστης επιλεγει αυτο που θελει συμφωνα με τις αναγκες του... επειδη δεν παιζει να αφαιρεθουν οι customization δυνατοτητες, επειδη θα εχει 1080p αναλυση οθονης, κι επειδη ακομα και πιο γρηγορο να μην ειναι απο το 5s, θα το κανω εγω να ειναι πολυ πιο γρηγορο, και το βασικοτερο, επειδη θα ειναι samsung με ο,τι αυτο συνεπαγεται σε θεμα υποστηριξης μεσα στο xda, για μενα ειναι μερικοι πολυ καλοι λογοι να το αγορασω.... δεν μιλησα για το συνολο, μιλησα για τον εαυτο μου.... και το android δεν ειναι μαπα φιλε, αρκει να ξερεις να το φερεις στα μετρα σου.... it's not for newbies, αν αυτο πιστευεις οτι κανει καλυτερο το ios λογω της απλοτητας του, δεν εχω σκοπο να διαφωνησω μαζι σου και να το αναλυσω....