Δημοσίευση 05/03/2013 - 18:58
Λοιπόν ερώτηση για δυνατούς λύτες..
Ουσιαστικά το πρόβλημα με την μπαταρία που είχα απ'την αρχή δεν έχει αντιμετωπιστεί 100%. Μπορεί να μην είναι το ίδιο υπερβολικό όπως στην αρχή (είχε "χάσει" μέχρι & 50% σε ένα βράδυ) αλλά συνεχίζεται τις περισσότερες φορές να χάνει περίπου 7-12% ανεξαρτήτως rom & πόσο το έχω φορτώσει.
Τον τελευταίο καιρό έχω την cyanogenmod & πριν 3 μέρες πέφτει 15% σε 7-8 ώρες το βράδυ. Πριν 2 μέρες 14% οπότε αποφάσισα να την φλασάρω ξανά, εννοείται με factory reset/wipe data πάντα αλλά και φλάσαρα το mega wipe από xda που βρήκα που απ'ότι κατάλαβα κάνει full καθαρισμό. Πέρασα κάποια πράγματα που χρησιμοποιώ, όχι τίποτα υπερβολικό. 15-20 εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά & άλλα τόσα παιχνίδια. Μουσικές, φωτογραφίες κτλ βρίσκονται στάνταρ στην κάρτα μνήμης. Ξανά σήμερα το βράδυ πέφτει 12%..
Απ'το πρωί έχω κάνει 2 φορές την ίδια διαδικασία πάλι αφού την πρώτη πέρασα κάποια πράγματα και είδα ότι έπεσε 3-4% σε καμιά ώρα και κάτι χωρίς να του κάνω τίποτα, οπότε τώρα είναι εντελώς καθαρό & εδώ και 1,5 ώρα και σχεδόν χωρίς να το ακουμπήσω έχει πέσει 1%. Καλά είναι, αλλά τι να το κάνω αφού δεν το έχω ακουμπήσει καν.
Προφανώς είναι κάποια εφαρμογή ή κάτι που υπάρχει ή γίνεται πάντα στην συσκευή, αφού αργά ή γρήγορα θα αρχίζει πάλι να πέφτει μόνη της.
Υπόψιν, λογαριασμοί facebook-twitter απενεργοποιημένοι, όπως & email αφού φορτώνουν χειροκίνητα αλλά και ο συγχρονισμός κλειστός, το nfc, το gps, το bluetooth, η φωτεινότητα ένα κλικ από τέρμα χαμηλά.. Μόνο το wifi μόνιμα ανοικτό, ακόμα και τα δεδομένα ειδικά τις τελευταίες μέρες που ξέμεινα από MB κλειστά είναι.
Ερώτηση λοιπόν, πως διάολο μπορώ να μάθω τι ακριβώς του τρώει την μπαταρία να το στείλω στο καλό... Γιατί δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό που γίνεται. Θα του δικαιολογούσα αναλόγως και το πόσο το έχω φορτώσει ένα 2-3%, αλλά 10-15 & να είναι στο ελάχιστα φορτωμένο σε σχέση με αυτό που θα ήθελα, πάει πολύ.