Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3796   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 05/03/2013 - 10:58

Αξιζει να δωσω το Nexus για να παρω ενα 4s στα 350 ευρω?
Η αληθεια ειναι οτι το nexus λογω μεγεθους δεν με βολευει ιδιαιτερα,απ την αλλη η μεγαλη οθονη με εχει κανει να αφησω το λαπτοπ οταν ειμαι σπιτι.
Με το πειραγμα του κινητου που το android σου αφηνει ολο το εδαφος ανοιχτο δεν εχω σχεση,οποτε δεν θα μου λειψει κατι.
Απλα το 4s μου αρεσει πολυ εμφανισιακα,και το σκεφτομαι...Αν αξιζει να δωσω μια συσκευη οπως το nexus γι αυτο.

Πιο nexus φίλε μου? Εγώ είχα το 4S και το έδωσα για το S3! Η γνώμη μου είναι να μην το δώσεις.

http://www.techgear.gr/samsung-galaxy-s-iv-leaked-photo-65206/

Δεν παίζει να μην έχει φυσικό κουμπί!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3797   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 05/03/2013 - 10:58

http://www.techgear.gr/samsung-galaxy-s-iv-leaked-photo-65206/

Οταν με το καλο βγαλει κ η apple συσκευη χωρις κουμπια, καταιδρωμενη μετα το s4, θα ειναι καινοτομια φυσικα.... κατα τα αλλα η samsung αντιγραφει ομως.....

#3798   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2013 - 11:05

Αξιζει να δωσω το Nexus για να παρω ενα 4s στα 350 ευρω?
Η αληθεια ειναι οτι το nexus λογω μεγεθους δεν με βολευει ιδιαιτερα,απ την αλλη η μεγαλη οθονη με εχει κανει να αφησω το λαπτοπ οταν ειμαι σπιτι.
Με το πειραγμα του κινητου που το android σου αφηνει ολο το εδαφος ανοιχτο δεν εχω σχεση,οποτε δεν θα μου λειψει κατι.
Απλα το 4s μου αρεσει πολυ εμφανισιακα,και το σκεφτομαι...Αν αξιζει να δωσω μια συσκευη οπως το nexus γι αυτο.

Ποιο nexus εννοεις?? Το nexus s ή το nexus4?? Μαλλον το πρωτο λες ετσι??

#3799   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/03/2013 - 12:10

Πάντως αναφέρεται πως το s4 θα έχει τεχνολογία "eye scrolling" και θα κάνεις browsing χωρίς καν να αγγίζεις το κινητό με την κίνηση των ματιών.

#3800   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2013 - 13:01

Πάντως αναφέρεται πως το s4 θα έχει τεχνολογία "eye scrolling" και θα κάνεις browsing χωρίς καν να αγγίζεις το κινητό με την κίνηση των ματιών.

Kinetic technology και δεν συμμαζευεται??? Αχχχαχαχχαχαχα

#3801   jkidd13

jkidd13

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2013 - 13:04

Ποιο nexus εννοεις?? Το nexus s ή το nexus4?? Μαλλον το πρωτο λες ετσι??

Πιο nexus φίλε μου? Εγώ είχα το 4S και το έδωσα για το S3! Η γνώμη μου είναι να μην το δώσεις.

To Samsung Galaxy Nexus εχω παιδια...
Oυτε το s ουτε το LG...
Aυτο...http://forum.xda-dev...0618T035709.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: jkidd13, 05/03/2013 - 13:05

#3802   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2013 - 13:07

To Samsung Galaxy Nexus εχω παιδια...
Oυτε το s ουτε το LG...
Aυτο...http://forum.xda-dev...0618T035709.jpg

Καλο deal στα 350 για το 4s αλλα με τα ιδια χρηματα παιρνεις κ galaxy s3... αν θες να το κανεις για αλλαγη οπως ειπες βεβαια, ενταξει... ειναι αρκετα καλο το 4s, θα σε καλυψει.... θα σε χαλασει το μεγεθος της οθονης, αλλα θα ειναι πιο γρηγορο απο το nexus... αποφασιζεις κ πραττεις αναλογα...

#3803   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2013 - 18:44

Ρε παιδια αληθεια λεει τελικα ο ανθρωπος... κ εγω νομιζα οτι ειρωνευοταν...
http://techblog.gr/m...g-feature-5977/

#3804   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/03/2013 - 18:58

Λοιπόν ερώτηση για δυνατούς λύτες..
Ουσιαστικά το πρόβλημα με την μπαταρία που είχα απ'την αρχή δεν έχει αντιμετωπιστεί 100%. Μπορεί να μην είναι το ίδιο υπερβολικό όπως στην αρχή (είχε "χάσει" μέχρι & 50% σε ένα βράδυ) αλλά συνεχίζεται τις περισσότερες φορές να χάνει περίπου 7-12% ανεξαρτήτως rom & πόσο το έχω φορτώσει.

Τον τελευταίο καιρό έχω την cyanogenmod & πριν 3 μέρες πέφτει 15% σε 7-8 ώρες το βράδυ. Πριν 2 μέρες 14% οπότε αποφάσισα να την φλασάρω ξανά, εννοείται με factory reset/wipe data πάντα αλλά και φλάσαρα το mega wipe από xda που βρήκα που απ'ότι κατάλαβα κάνει full καθαρισμό. Πέρασα κάποια πράγματα που χρησιμοποιώ, όχι τίποτα υπερβολικό. 15-20 εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά & άλλα τόσα παιχνίδια. Μουσικές, φωτογραφίες κτλ βρίσκονται στάνταρ στην κάρτα μνήμης. Ξανά σήμερα το βράδυ πέφτει 12%..

Απ'το πρωί έχω κάνει 2 φορές την ίδια διαδικασία πάλι αφού την πρώτη πέρασα κάποια πράγματα και είδα ότι έπεσε 3-4% σε καμιά ώρα και κάτι χωρίς να του κάνω τίποτα, οπότε τώρα είναι εντελώς καθαρό & εδώ και 1,5 ώρα και σχεδόν χωρίς να το ακουμπήσω έχει πέσει 1%. Καλά είναι, αλλά τι να το κάνω αφού δεν το έχω ακουμπήσει καν.

Προφανώς είναι κάποια εφαρμογή ή κάτι που υπάρχει ή γίνεται πάντα στην συσκευή, αφού αργά ή γρήγορα θα αρχίζει πάλι να πέφτει μόνη της.
Υπόψιν, λογαριασμοί facebook-twitter απενεργοποιημένοι, όπως & email αφού φορτώνουν χειροκίνητα αλλά και ο συγχρονισμός κλειστός, το nfc, το gps, το bluetooth, η φωτεινότητα ένα κλικ από τέρμα χαμηλά.. Μόνο το wifi μόνιμα ανοικτό, ακόμα και τα δεδομένα ειδικά τις τελευταίες μέρες που ξέμεινα από MB κλειστά είναι.

Ερώτηση λοιπόν, πως διάολο μπορώ να μάθω τι ακριβώς του τρώει την μπαταρία να το στείλω στο καλό... Γιατί δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό που γίνεται. Θα του δικαιολογούσα αναλόγως και το πόσο το έχω φορτώσει ένα 2-3%, αλλά 10-15 & να είναι στο ελάχιστα φορτωμένο σε σχέση με αυτό που θα ήθελα, πάει πολύ.

#3805   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2013 - 19:19

Λοιπόν ερώτηση για δυνατούς λύτες..
Ουσιαστικά το πρόβλημα με την μπαταρία που είχα απ'την αρχή δεν έχει αντιμετωπιστεί 100%. Μπορεί να μην είναι το ίδιο υπερβολικό όπως στην αρχή (είχε "χάσει" μέχρι & 50% σε ένα βράδυ) αλλά συνεχίζεται τις περισσότερες φορές να χάνει περίπου 7-12% ανεξαρτήτως rom & πόσο το έχω φορτώσει.

Τον τελευταίο καιρό έχω την cyanogenmod & πριν 3 μέρες πέφτει 15% σε 7-8 ώρες το βράδυ. Πριν 2 μέρες 14% οπότε αποφάσισα να την φλασάρω ξανά, εννοείται με factory reset/wipe data πάντα αλλά και φλάσαρα το mega wipe από xda που βρήκα που απ'ότι κατάλαβα κάνει full καθαρισμό. Πέρασα κάποια πράγματα που χρησιμοποιώ, όχι τίποτα υπερβολικό. 15-20 εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά & άλλα τόσα παιχνίδια. Μουσικές, φωτογραφίες κτλ βρίσκονται στάνταρ στην κάρτα μνήμης. Ξανά σήμερα το βράδυ πέφτει 12%..

Απ'το πρωί έχω κάνει 2 φορές την ίδια διαδικασία πάλι αφού την πρώτη πέρασα κάποια πράγματα και είδα ότι έπεσε 3-4% σε καμιά ώρα και κάτι χωρίς να του κάνω τίποτα, οπότε τώρα είναι εντελώς καθαρό & εδώ και 1,5 ώρα και σχεδόν χωρίς να το ακουμπήσω έχει πέσει 1%. Καλά είναι, αλλά τι να το κάνω αφού δεν το έχω ακουμπήσει καν.

Προφανώς είναι κάποια εφαρμογή ή κάτι που υπάρχει ή γίνεται πάντα στην συσκευή, αφού αργά ή γρήγορα θα αρχίζει πάλι να πέφτει μόνη της.
Υπόψιν, λογαριασμοί facebook-twitter απενεργοποιημένοι, όπως & email αφού φορτώνουν χειροκίνητα αλλά και ο συγχρονισμός κλειστός, το nfc, το gps, το bluetooth, η φωτεινότητα ένα κλικ από τέρμα χαμηλά.. Μόνο το wifi μόνιμα ανοικτό, ακόμα και τα δεδομένα ειδικά τις τελευταίες μέρες που ξέμεινα από MB κλειστά είναι.

Ερώτηση λοιπόν, πως διάολο μπορώ να μάθω τι ακριβώς του τρώει την μπαταρία να το στείλω στο καλό... Γιατί δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό που γίνεται. Θα του δικαιολογούσα αναλόγως και το πόσο το έχω φορτώσει ένα 2-3%, αλλά 10-15 & να είναι στο ελάχιστα φορτωμένο σε σχέση με αυτό που θα ήθελα, πάει πολύ.

Περιμενε λιγο, κατ'αρχην η cyanogen ειναι aokp ετσι?? Και ποιον κερνελ φορας πανω????

#3806   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/03/2013 - 19:21

Περιμενε λιγο, κατ'αρχην η cyanogen ειναι aokp ετσι?? Και ποιον κερνελ φορας πανω :huh:?

Τον stock της cyanogenmod. Δεν έχω αλλάξει.
Σου είπα όμως, δεν έχει σημασία η rom. Και πριν για πολύ καιρό είχα την omega και πάλι τα ίδια. Και πιο πίσω την stock rom και τα ίδια (και χειρότερα στην αρχή)

#3807   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2013 - 19:37

Τον stock της cyanogenmod. Δεν έχω αλλάξει.
Σου είπα όμως, δεν έχει σημασία η rom. Και πριν για πολύ καιρό είχα την omega και πάλι τα ίδια. Και πιο πίσω την stock rom και τα ίδια (και χειρότερα στην αρχή)

Ναι αλλα οι aokp εχουν πολλα θεματα ακομα, κ ενα απο αυτα ειναι κ η μπαταρια... υπαρχει μια εφαρμογη στο playstore που σε ενημερωνει ποιες εφαρμογες σου τρωνε μπαταρια... battery stats νομιζω λεγεται... επισης, κατεβασε το battery calibration απο το store και τραβα ενα καλιμπραρισμα, αυτο πρεπει να το κανεις καθε φορα που αλλαζεις ρομ... και μεινε λιγο καιρο με αυτη την ρομ να δεις αν θα στρωσει, απο την στιγμη που τα κλεινεις ολα το βραδυ δεν νομιζω να παιζει ρολο καποια εφαρμογη... τα συνεχη φλασαρισματα ειναι ενας παραγοντας γιατι κανει reset ολα τα battery stats της συσκευης... κατεβασε την εφαρμογη που σου ειπα κ δοκιμασε να δουμε....

#3808   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2013 - 19:44

Ναι, τωρα μπηκα στο store και το ειδα... battery stats plus λεγεται η εφαρμογη, περνα την μαζι με το battery calibration να δουμε τι παιζει:rolleyes:

#3809   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1077 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 05/03/2013 - 19:58

Νομίζω το μαμά firmware εχει τη καλυτερη διαχείριση ενέργειας.
Στο note ii το xxdlk7 μου βγαζει 6 ωρες ανοιχτη οθονη με 2 μερες αναμονη και γενικα ολα ανοιχτα H+
Επισης το βραδυ πεφτει ενα δυο% το πολύ.
Με κατι omega k wanam ειχα μισούς χρόνους.

#3810   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2013 - 20:02

Νομίζω το μαμά firmware εχει τη καλυτερη διαχείριση ενέργειας.
Στο note ii το xxdlk7 μου βγαζει 6 ωρες ανοιχτη οθονη με 2 μερες αναμονη και γενικα ολα ανοιχτα H+
Επισης το βραδυ πεφτει ενα δυο% το πολύ.
Με κατι omega k wanam ειχα μισούς χρόνους.

Απολυτα φυσιολογικο αυτο... το μαμα ειναι μαμα, οπως κ να το κανουμε... με τα custom ρισκαρεις σε πολλους τομεις, και αναλογα τις δυνατοτητες του καθε developer... αλλος βγαζει ρομ για εξοικονομηση ενεργειας, αλλος βγαζει γρηγορες, και παει λεγοντας...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες