Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3811   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2264 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 05/03/2013 - 20:02

Νομίζω το μαμά firmware εχει τη καλυτερη διαχείριση ενέργειας.
Στο note ii το xxdlk7 μου βγαζει 6 ωρες ανοιχτη οθονη με 2 μερες αναμονη και γενικα ολα ανοιχτα H+
Επισης το βραδυ πεφτει ενα δυο% το πολύ.
Με κατι omega k wanam ειχα μισούς χρόνους.

Αυτή είναι της γερμανίας η rom;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3812   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/03/2013 - 20:27

Ναι αλλα οι aokp εχουν πολλα θεματα ακομα, κ ενα απο αυτα ειναι κ η μπαταρια... υπαρχει μια εφαρμογη στο playstore που σε ενημερωνει ποιες εφαρμογες σου τρωνε μπαταρια... battery stats νομιζω λεγεται... επισης, κατεβασε το battery calibration απο το store και τραβα ενα καλιμπραρισμα, αυτο πρεπει να το κανεις καθε φορα που αλλαζεις ρομ... και μεινε λιγο καιρο με αυτη την ρομ να δεις αν θα στρωσει, απο την στιγμη που τα κλεινεις ολα το βραδυ δεν νομιζω να παιζει ρολο καποια εφαρμογη... τα συνεχη φλασαρισματα ειναι ενας παραγοντας γιατι κανει reset ολα τα battery stats της συσκευης... κατεβασε την εφαρμογη που σου ειπα κ δοκιμασε να δουμε....

Τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω εκεί όμως; Πάνω κάτω ότι βλέπω και στις stock μετρήσεις της μπαταρίας αλλά και στο τι τρέχει βλέπω.
Το έχω βάλει και αυτό 2-3 φορές, και calibration κάνω μετά από κάθε φλασάρισμα..

#3813   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1077 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 05/03/2013 - 21:12

Αυτή είναι της γερμανίας η rom;

Ναι :)

Τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω εκεί όμως; Πάνω κάτω ότι βλέπω και στις stock μετρήσεις της μπαταρίας αλλά και στο τι τρέχει βλέπω.
Το έχω βάλει και αυτό 2-3 φορές, και calibration κάνω μετά από κάθε φλασάρισμα..

Σπύρο τσεκαρε στα wakelocks ποια εφαρμογη τα προκαλεί..
Αστο μια δυο μερες να τρεχει δεν θα βγαλεις ακρη τωρα..

#3814   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 05/03/2013 - 23:33

Better battery stats λέγεται η καλύτερη εφαρμογή που υπάρχει για να δείτε τις διαρροές.Και καλό είναι μετά την αλλαγή της ρομ να γίνεται και ένα καλιμπραρισμα της μπαταρίας.

#3815   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1077 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/03/2013 - 00:01

Εγω όταν φλασαρω αλλη rom κανω wipe και τα battery stats..

#3816   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 02:11

Ναι :)

Σπύρο τσεκαρε στα wakelocks ποια εφαρμογη τα προκαλεί..
Αστο μια δυο μερες να τρεχει δεν θα βγαλεις ακρη τωρα..

Better battery stats λέγεται η καλύτερη εφαρμογή που υπάρχει για να δείτε τις διαρροές.Και καλό είναι μετά την αλλαγή της ρομ να γίνεται και ένα καλιμπραρισμα της μπαταρίας.

Την είχα βάλει και πιο παλιά την συγκεκριμένη εφαρμογή και άκρη δεν έβγαλα, την εγκατέστησα πάλι & το έβαλα να τρέχει και θα ασχοληθώ περισσότερο να δω τι μπορεί να φταίει..

Εγω όταν φλασαρω αλλη rom κανω wipe και τα battery stats..

Calibration εννοείς έτσι; Και εγώ πέρα από wipe data, factory reset σε κάθε φλασάρισμα (τελευταία φλασάροντας και το mega wipe που βρήκα στο xda μπας και..) κάνω και calibration στην μπαταρία αλλά δεν λέει να λυθεί το πρόβλημα..

#3817   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/03/2013 - 14:14

Οσον αφορά τη μπαταρία που αναφέρει ο φίλος.. Εμένα λύθηκαν τα προβλήματα πρώτα με ενα calibration και έπειτα κλείνοντας το βράδυ το WiFi kai data. Ο λογος είναι ο εξης 1) το WiFi δεν έπιανε καλά στο δωμάτιο και ίσως σε προσπάθεια επανασύνδεσης να κατανάλωνε μπαταρία. 2) όταν ερχόταν μια ειδοποίηση πχ απο Facebook το λαμπάκι της ειδοποίησης άναβε όλο το βράδυ μέχρι να ξυπνησω και έτρωγε τη μπαταρία. Βέβαια υπάρχει τροπος να απενεργοποιείς το λαμπάκι της ειδοποίησης για κάποιες ώρες όταν κοιμάσαι ώστε να γλιτωνεις τη μπαταρια.

#3818   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 06/03/2013 - 14:27

Οσον αφορά τη μπαταρία που αναφέρει ο φίλος.. Εμένα λύθηκαν τα προβλήματα πρώτα με ενα calibration και έπειτα κλείνοντας το βράδυ το WiFi kai data. Ο λογος είναι ο εξης 1) το WiFi δεν έπιανε καλά στο δωμάτιο και ίσως σε προσπάθεια επανασύνδεσης να κατανάλωνε μπαταρία. 2) όταν ερχόταν μια ειδοποίηση πχ απο Facebook το λαμπάκι της ειδοποίησης άναβε όλο το βράδυ μέχρι να ξυπνησω και έτρωγε τη μπαταρία. Βέβαια υπάρχει τροπος να απενεργοποιείς το λαμπάκι της ειδοποίησης για κάποιες ώρες όταν κοιμάσαι ώστε να γλιτωνεις τη μπαταρια.

Ποσο % χανεις δλδ κατα μεσο ορο το βραδυ;

You'll Never Walk Alone

#3819   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 14:41

20% εμένα σήμερα το βράδυ πάλι.. Ανοικτό wifi, τα υπόλοιπα όλα κλειστά.
Έκανα κάτι ρυθμίσεις, να μην συγχρονίζουν αυτόματα οι rss readers, κλειστό το camera upload του dropbox κτλ, σε συνδυασμό με το better battery stats που ξαναέβαλα να δουλεύει ελπίζω να βγάλω άκρη. Θα κάνω & ένα calibration πάλι που ξέχασα να κάνω χτες με το τελευταίο φλασάρισμα και βλέπουμε.

#3820   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/03/2013 - 14:45

Ποσο % χανεις δλδ κατα μεσο ορο το βραδυ;

Ξαφνικα εχανα 15-25%. Μολις εκανα αυτα ζητημα ειναι αν χανω 1-2%. Και πλεον εχω ως φοντο και ψαρια θαλλασα κτλ και φτανω σε κανονικη χρηση τη 1 ημερα και 4-5 ωρες σιγουρα.

#3821   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 06/03/2013 - 14:47

Λοιπόν παίδες μόλις μου ήρθε! Απλά φανταστικό ειδικά αν έχεις το MHL(το έχω!). Το πληκτρολόγιο είναι Bluetooth με touchpad και λίγο πιο μεγάλο από το S3(1εκ.)

Συνημμένα αρχεία

#3822   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 06/03/2013 - 14:51

Λοιπόν παίδες μόλις μου ήρθε! Απλά φανταστικό ειδικά αν έχεις το MHL(το έχω!). Το πληκτρολόγιο είναι Bluetooth με touchpad και λίγο πιο μεγάλο από το S3(1εκ.)

Αντε με γεια... περιμενουμε εντυπωσεις!!!!

#3823   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 14:55

Θα σας πω!

#3824   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 06/03/2013 - 19:45

Η κατάσταση του κινητού μου(νοτε 2) γράφει ότι τροποποιηθηκε εντελώς ξαφνικά και δεν με αφήνει να κάνω ενημέρωση λογισμικού.
Ξέρει κανείς κάτι?

#3825   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 19:58

Η κατάσταση του κινητού μου(νοτε 2) γράφει ότι τροποποιηθηκε εντελώς ξαφνικά και δεν με αφήνει να κάνω ενημέρωση λογισμικού.
Ξέρει κανείς κάτι?

Το έχεις ρουτ φιλε μου? Αν ναι γιαυτό δεν σε αφήνει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες