Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 02/04/2013 - 17:54

Ad
Δημοσίευση 02/04/2013 - 18:29
Γενικα ολα τα 3rd party gps δουλευουν χωρις ιντερνετ... navigon, tom tom, igo κλπΝα ρωτησω κατι μπορει να ειναι και χαζο!!! στο γκαλαξυ 4 το navigon gps δουλευει και χωρις ιντερνετ
Δημοσίευση 02/04/2013 - 18:57
Με την έλευση τον 3 ναυαρχιδων z s4 one η εμπειρία χρήσης υπέρ του Android ανοίγει επικίνδυνα...
Εκτός του λειτουργικού που ποτέ μα ποτέ δεν σε κάνει να πληξεις ειδικά το one αλλά και το z καταρρίπτει και το μεγάλο κάστρο του ios που ήταν το design...
Από την άλλη το s4 έρχεται πιο ώριμο από ποτέ με specs πολύ ανώτερα του ανταγωνισμού αλλά και την υποστήριξη της Samsung end development...
Όλα αυτά κατά την γνώμη μου πάντα καταστούν το Android το καλύτερο λειτουργικό...
Δημοσίευση 02/04/2013 - 19:10
Εχουν βγει πολυ καλες συσκευες και το λειτουργικο αναβαθμιστηκε αρκετα, πλεον κοιταζει στα ματια το ios... και ερχονται κ αλλα, nexus5, note3, χαμος...Η εμπειρία του Android παιδιά κατά την γνώμη μου είναι αξεπέραστη...
Με την έλευση τον 3 ναυαρχιδων z s4 one η εμπειρία χρήσης υπέρ του Android ανοίγει επικίνδυνα...
Εκτός του λειτουργικού που ποτέ μα ποτέ δεν σε κάνει να πληξεις ειδικά το one αλλά και το z καταρρίπτει και το μεγάλο κάστρο του ios που ήταν το design...
Από την άλλη το s4 έρχεται πιο ώριμο από ποτέ με specs πολύ ανώτερα του ανταγωνισμού αλλά και την υποστήριξη της Samsung end development...
Όλα αυτά κατά την γνώμη μου πάντα καταστούν το Android το καλύτερο λειτουργικό...
Δημοσίευση 02/04/2013 - 19:48
Δημοσίευση 02/04/2013 - 20:03
Δημοσίευση 02/04/2013 - 20:25
Να τα δούμε στην πράξη, όταν με το καλό έρθουν, αλλά αν θέλεις design one, αν θέλεις πραγματικό android με υποστήριξη πείραγμα κτλ only s4...@GALANAKOP Επειδη σε βλεπω σχετικο και εγω ειμαι ασχετοσ περι αντροιτ μιας και θα κανω την μεταβαση μου υστερα απο πολλα χρονια απο ιος ...τι να προτιμησω ? htc one ? η s4 ?
Τα έχω κάνει και τα δύο προπαραγγελεια, μέσα μου όμως ξέρω ότι το s4 ήρθε για να μείνει...
Δημοσίευση 02/04/2013 - 20:40
Πολυ καλα οντως τα sammy απο αποψη υποστηριξης και τεχνολογιων που μπαινουν πανω στις συσκευες... ειναι πολυ μπροστα απο τους υπολοιπους... αλλα το htc ειναι πανεμορφο, δεν το συζηταμε.. κοσμημαΝα τα δούμε στην πράξη, όταν με το καλό έρθουν, αλλά αν θέλεις design one, αν θέλεις πραγματικό android με υποστήριξη πείραγμα κτλ only s4...
Τα έχω κάνει και τα δύο προπαραγγελεια, μέσα μου όμως ξέρω ότι το s4 ήρθε για να μείνει...
Δημοσίευση 02/04/2013 - 21:07
Καλο χρυσο το αλουμινιο αλλα ετσι και κανει πως πεφτει την εκατσες.
Γι αυτο μπαινει θηκη απο την πρωτη μερα οπως και σε iphone 4-5 και
μετα βλεπεις παλι την οποια πλαστικουρα ή δερματίνη εχεις διαλεξει.
Και οσο για το κοιταει στα ματια το ιος που εγραψες πιο πανω μονο οταν
καταφερει το ανδροιντ να τρεξει σωστα σε συσκευη με 400mhz και 128ram
θα πω οτι το κοιταει στα ματια.Οπως ηταν το 3g.Δεν λεω εχει προχωρησει
αρκετα αλλα αυτο το χάλι με την διαχειρηση της μνημης δεν παλευεται.Εφτασα να εχω πιο δυνατο κινητο απο το σταθερο μου πισι για να τρεξει αξιοπρεπως το ανδροιντ.
Δημοσίευση 02/04/2013 - 21:30
Δεν ειναι απαραιτητο αυτο με την θηκη, και οποιοδηποτε κινητο αν σου πεσει κατω κατι θα παθει, δεν ειναι αντιπροσωπευτικο αυτο που λες... οσων αφορα το android, μιλησα για την εξελιξη του.. απο την jelly bean εχουν αλλαξει τα πραγματα... δεν μιλησα για android 2.3 εννοειται οτι με μια high end συσκευη θα δεις κ περισσοτερη διαφορα, το εχω δηλωσει πολλες φορες.. μην μου πεις ομως οτι το 3gs τρεχει το ios6 οπως το iphone5... και στα ios η συσκευη παιζει ρολο, συν οτι λογω open source λογισμικου στα android θελει κ λιγη προσοχη για να τρεχει καλα το λογισμικο...Κοσμημα που θα μπει σε θηκη και θα βλεπεις μια πλαστικουρα παλι..
αρκετα αλλα αυτο το χάλι με την διαχειρηση της μνημης δεν παλευεται.Εφτασα να εχω πιο δυνατο κινητο απο το σταθερο μου πισι για να τρεξει αξιοπρεπως το ανδροιντ.
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 02/04/2013 - 21:33
Δημοσίευση 02/04/2013 - 22:35
Κοσμημα που θα μπει σε θηκη και θα βλεπεις μια πλαστικουρα παλι..
IPhone 3gs iPhone 4s galaxy s3 ποτέ δεν τα έβαλα σε θήκη παρα μόνο στη παραλία λόγω άμμου κτλ. Νόημα για μένα είναι να απολαυμβανω στο έπακρο τη συσκευή που διαθετω με οποίο ρίσκο..
Τώρα κάτι που ακούστηκε.. Για όσους ψάχνουν κινητό..
Με 415 ευρώ που έχει πάει το s3 για μένα είναι ίσως η πιο τίμια συσκευή στην αγορά μαζί με το νεο nexus.
Γλιτώνεις πολλά ευρώ και είσαι υπέρ καλυμμένος.
Για να πω όμως την αμαρτία μου αυτό το HTC one είναι απλά μια ωαση.. Που έσπασε κατα κράτος τα περί εμφάνισης των android απέναντι στα υποτιθέμενα ποιότητα iPhone.
Δημοσίευση 02/04/2013 - 22:55
Το s3 με το nexus4 ειναι τα καλυτερα deals αυτη την στιγμη... αλλα επειδη εμεις ειμαστε φραγκατοι, θα παμε σε note3 να γουσταρουμε.. σωστα??IPhone 3gs iPhone 4s galaxy s3 ποτέ δεν τα έβαλα σε θήκη παρα μόνο στη παραλία λόγω άμμου κτλ. Νόημα για μένα είναι να απολαυμβανω στο έπακρο τη συσκευή που διαθετω με οποίο ρίσκο..
Τώρα κάτι που ακούστηκε.. Για όσους ψάχνουν κινητό..
Με 415 ευρώ που έχει πάει το s3 για μένα είναι ίσως η πιο τίμια συσκευή στην αγορά μαζί με το νεο nexus.
Γλιτώνεις πολλά ευρώ και είσαι υπέρ καλυμμένος.
Για να πω όμως την αμαρτία μου αυτό το HTC one είναι απλά μια ωαση.. Που έσπασε κατα κράτος τα περί εμφάνισης των android απέναντι στα υποτιθέμενα ποιότητα iPhone.

Δημοσίευση 02/04/2013 - 23:18
Θα πας σε note 3?Το s3 με το nexus4 ειναι τα καλυτερα deals αυτη την στιγμη... αλλα επειδη εμεις ειμαστε φραγκατοι, θα παμε σε note3 να γουσταρουμε.. σωστα??
Αλήθεια?
Κοιτα που θα έχει σασι note 2 και μεγαλύτερη οθόνη.

Δημοσίευση 02/04/2013 - 23:26
Υ.Γ όπως γράφω πιο πάνω δεν ξέρω κ ούτε έχω ψάξει αν ειναι καλύτερο απο Samsung αλλα αν είχε iOS θα το αγοραζα.
Δημοσίευση 02/04/2013 - 23:30
Περιμενα το s4, δεν λεω, μου αρεσε πολυ, αλλα αυτο το μπερδεμα με τον octa5 και το lte μου την εδωσε... στο note3 θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα, κι απο την στιγμη που δεν εχω προβλημα φορητοτητας (το ξεπερασα πλεον) λεω να το τολμησω.... ας βγει με το καλο, να δουμε κ τον ανταγωνισμο κ θα δουμε τι και πως...Θα πας σε note 3?
Αλήθεια?
Κοιτα που θα έχει σασι note 2 και μεγαλύτερη οθόνη.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (2)