Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4036   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 02/04/2013 - 17:54

Να ρωτησω κατι μπορει να ειναι και χαζο!!! στο γκαλαξυ 4 το navigon gps δουλευει και χωρις ιντερνετ???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4037   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 02/04/2013 - 18:29

Να ρωτησω κατι μπορει να ειναι και χαζο!!! στο γκαλαξυ 4 το navigon gps δουλευει και χωρις ιντερνετ???

Γενικα ολα τα 3rd party gps δουλευουν χωρις ιντερνετ... navigon, tom tom, igo κλπ

#4038   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/04/2013 - 18:57

Η εμπειρία του Android παιδιά κατά την γνώμη μου είναι αξεπέραστη...
Με την έλευση τον 3 ναυαρχιδων z s4 one η εμπειρία χρήσης υπέρ του Android ανοίγει επικίνδυνα...
Εκτός του λειτουργικού που ποτέ μα ποτέ δεν σε κάνει να πληξεις ειδικά το one αλλά και το z καταρρίπτει και το μεγάλο κάστρο του ios που ήταν το design...
Από την άλλη το s4 έρχεται πιο ώριμο από ποτέ με specs πολύ ανώτερα του ανταγωνισμού αλλά και την υποστήριξη της Samsung end development...
Όλα αυτά κατά την γνώμη μου πάντα καταστούν το Android το καλύτερο λειτουργικό...

#4039   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 19:10

Η εμπειρία του Android παιδιά κατά την γνώμη μου είναι αξεπέραστη...
Με την έλευση τον 3 ναυαρχιδων z s4 one η εμπειρία χρήσης υπέρ του Android ανοίγει επικίνδυνα...
Εκτός του λειτουργικού που ποτέ μα ποτέ δεν σε κάνει να πληξεις ειδικά το one αλλά και το z καταρρίπτει και το μεγάλο κάστρο του ios που ήταν το design...
Από την άλλη το s4 έρχεται πιο ώριμο από ποτέ με specs πολύ ανώτερα του ανταγωνισμού αλλά και την υποστήριξη της Samsung end development...
Όλα αυτά κατά την γνώμη μου πάντα καταστούν το Android το καλύτερο λειτουργικό...

Εχουν βγει πολυ καλες συσκευες και το λειτουργικο αναβαθμιστηκε αρκετα, πλεον κοιταζει στα ματια το ios... και ερχονται κ αλλα, nexus5, note3, χαμος...

#4040   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 02/04/2013 - 19:48

@GALANAKOP Επειδη σε βλεπω σχετικο και εγω ειμαι ασχετοσ περι αντροιτ μιας και θα κανω την μεταβαση μου υστερα απο πολλα χρονια απο ιος ...τι να προτιμησω ? htc one ? η s4 ?

#4041   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 02/04/2013 - 20:03

Ξαναλεω το ς4 και δεν θελεις να ακουσεις μου φαινεται.Το σαμμυ εχει καλυτερη υποστηριξη , μπαταρια που αλλαζει και αν φαει καμια σαβουρα δινεις ενα 20αρικο και το κανεις καινουργιο.Τωρα για θεμα χρησης που λες οτι δεν εισαι και χαρντ κορ τοτε παρε ενα ς3 να γλυτωσεις και καμια 300σαρου μερες που ερχονται.Σοβαρα τώρα αν δεν το σκιζεις το τηλ και με το ς3 θα εισαι σουπερ ντουπερ καλυμμενος.

#4042   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/04/2013 - 20:25

@GALANAKOP Επειδη σε βλεπω σχετικο και εγω ειμαι ασχετοσ περι αντροιτ μιας και θα κανω την μεταβαση μου υστερα απο πολλα χρονια απο ιος ...τι να προτιμησω ? htc one ? η s4 ?

Να τα δούμε στην πράξη, όταν με το καλό έρθουν, αλλά αν θέλεις design one, αν θέλεις πραγματικό android με υποστήριξη πείραγμα κτλ only s4...
Τα έχω κάνει και τα δύο προπαραγγελεια, μέσα μου όμως ξέρω ότι το s4 ήρθε για να μείνει...

#4043   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 20:40

Να τα δούμε στην πράξη, όταν με το καλό έρθουν, αλλά αν θέλεις design one, αν θέλεις πραγματικό android με υποστήριξη πείραγμα κτλ only s4...
Τα έχω κάνει και τα δύο προπαραγγελεια, μέσα μου όμως ξέρω ότι το s4 ήρθε για να μείνει...

Πολυ καλα οντως τα sammy απο αποψη υποστηριξης και τεχνολογιων που μπαινουν πανω στις συσκευες... ειναι πολυ μπροστα απο τους υπολοιπους... αλλα το htc ειναι πανεμορφο, δεν το συζηταμε.. κοσμημα

#4044   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 02/04/2013 - 21:07

Κοσμημα που θα μπει σε θηκη και θα βλεπεις μια πλαστικουρα παλι..
Καλο χρυσο το αλουμινιο αλλα ετσι και κανει πως πεφτει την εκατσες.
Γι αυτο μπαινει θηκη απο την πρωτη μερα οπως και σε iphone 4-5 και
μετα βλεπεις παλι την οποια πλαστικουρα ή δερματίνη εχεις διαλεξει.
Και οσο για το κοιταει στα ματια το ιος που εγραψες πιο πανω μονο οταν
καταφερει το ανδροιντ να τρεξει σωστα σε συσκευη με 400mhz και 128ram
θα πω οτι το κοιταει στα ματια.Οπως ηταν το 3g.Δεν λεω εχει προχωρησει
αρκετα αλλα αυτο το χάλι με την διαχειρηση της μνημης δεν παλευεται.Εφτασα να εχω πιο δυνατο κινητο απο το σταθερο μου πισι για να τρεξει αξιοπρεπως το ανδροιντ.

#4045   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 21:30

αρκετα αλλα αυτο το χάλι με την διαχειρηση της μνημης δεν παλευεται.Εφτασα να εχω πιο δυνατο κινητο απο το σταθερο μου πισι για να τρεξει αξιοπρεπως το ανδροιντ.

Δεν ειναι απαραιτητο αυτο με την θηκη, και οποιοδηποτε κινητο αν σου πεσει κατω κατι θα παθει, δεν ειναι αντιπροσωπευτικο αυτο που λες... οσων αφορα το android, μιλησα για την εξελιξη του.. απο την jelly bean εχουν αλλαξει τα πραγματα... δεν μιλησα για android 2.3 εννοειται οτι με μια high end συσκευη θα δεις κ περισσοτερη διαφορα, το εχω δηλωσει πολλες φορες.. μην μου πεις ομως οτι το 3gs τρεχει το ios6 οπως το iphone5... και στα ios η συσκευη παιζει ρολο, συν οτι λογω open source λογισμικου στα android θελει κ λιγη προσοχη για να τρεχει καλα το λογισμικο...

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 02/04/2013 - 21:33

#4046   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/04/2013 - 22:35

IPhone 3gs iPhone 4s galaxy s3 ποτέ δεν τα έβαλα σε θήκη παρα μόνο στη παραλία λόγω άμμου κτλ. Νόημα για μένα είναι να απολαυμβανω στο έπακρο τη συσκευή που διαθετω με οποίο ρίσκο..
Τώρα κάτι που ακούστηκε.. Για όσους ψάχνουν κινητό..
Με 415 ευρώ που έχει πάει το s3 για μένα είναι ίσως η πιο τίμια συσκευή στην αγορά μαζί με το νεο nexus.
Γλιτώνεις πολλά ευρώ και είσαι υπέρ καλυμμένος.
Για να πω όμως την αμαρτία μου αυτό το HTC one είναι απλά μια ωαση.. Που έσπασε κατα κράτος τα περί εμφάνισης των android απέναντι στα υποτιθέμενα ποιότητα iPhone.

#4047   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 22:55

IPhone 3gs iPhone 4s galaxy s3 ποτέ δεν τα έβαλα σε θήκη παρα μόνο στη παραλία λόγω άμμου κτλ. Νόημα για μένα είναι να απολαυμβανω στο έπακρο τη συσκευή που διαθετω με οποίο ρίσκο..
Τώρα κάτι που ακούστηκε.. Για όσους ψάχνουν κινητό..
Με 415 ευρώ που έχει πάει το s3 για μένα είναι ίσως η πιο τίμια συσκευή στην αγορά μαζί με το νεο nexus.
Γλιτώνεις πολλά ευρώ και είσαι υπέρ καλυμμένος.
Για να πω όμως την αμαρτία μου αυτό το HTC one είναι απλά μια ωαση.. Που έσπασε κατα κράτος τα περί εμφάνισης των android απέναντι στα υποτιθέμενα ποιότητα iPhone.

Το s3 με το nexus4 ειναι τα καλυτερα deals αυτη την στιγμη... αλλα επειδη εμεις ειμαστε φραγκατοι, θα παμε σε note3 να γουσταρουμε.. σωστα?? :P:P

#4048   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 02/04/2013 - 23:18

Το s3 με το nexus4 ειναι τα καλυτερα deals αυτη την στιγμη... αλλα επειδη εμεις ειμαστε φραγκατοι, θα παμε σε note3 να γουσταρουμε.. σωστα?? :P:P

Θα πας σε note 3?
Αλήθεια?
Κοιτα που θα έχει σασι note 2 και μεγαλύτερη οθόνη. :wub:

#4049   iTsikos

iTsikos

iPH Member

• 322 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 02/04/2013 - 23:26

Αν ποτέ έκανα μετάβαση απο iOS σε Android η επιλογή μου θα ηταν το HTC ONE το τηλεφωνο δεν ξέρω αν ειναι καλύτερο απο Samsung s4 απλα σαν hardware ειναι υπέροχο . Και απορώ με μερικούς που ειναι android lovers που μας κατηγορούν πως είμαστε κολλημένοι με Apple πως επιλέγουν Samsung s κ όχι HTC ONE!!!

Υ.Γ όπως γράφω πιο πάνω δεν ξέρω κ ούτε έχω ψάξει αν ειναι καλύτερο απο Samsung αλλα αν είχε iOS θα το αγοραζα.

#4050   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 23:30

Θα πας σε note 3?
Αλήθεια?
Κοιτα που θα έχει σασι note 2 και μεγαλύτερη οθόνη. :wub:

Περιμενα το s4, δεν λεω, μου αρεσε πολυ, αλλα αυτο το μπερδεμα με τον octa5 και το lte μου την εδωσε... στο note3 θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα, κι απο την στιγμη που δεν εχω προβλημα φορητοτητας (το ξεπερασα πλεον) λεω να το τολμησω.... ας βγει με το καλο, να δουμε κ τον ανταγωνισμο κ θα δουμε τι και πως...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες