Δημοσίευση 22/10/2012 - 09:46
Απλά να θέσω τις όποιες εντυπώσεις μου από τη μετάβαση μου σε android, άσχετα συσκευής. Τα πράγματα out of the box, είναι σίγουρα πιο περίπλοκα, αλλά στην ουσία αυτό είναι και η έξτρα δυνατότητα customizing η οποία δίνεται άμεσα, σε σχέση με το ios στο οποίο πρέπει να κάνεις jb. Η δυνατότητα παραμετροποίησης είναι και το ατού της υπόθεσης, κατά τα άλλα εφόσον φεύγεις από iphone, το θέμα οθόνης και χαρακτηριστικών είναι προσωπικό. Από άποψη εφαρμογών το βρήκα το μπούσουλα και πάνω κάτω βρήκα τις ίδιες που χρησιμοποιούσα. Σαν απόδοση, εφόσον μπορείς να αγοράσεις κάτι ανάλογο των χρημάτων που θα διέθετες για iphone, θα πάρεις κάτι δυνατό που προσφέρει άνετη και απρόσκοπτη λειτουργία. Σε γενικότερο πλαίσιο η μετάβαση δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα, και υπήρξα χρήστης iphone 3 χρόνια με 2 διαφορετικά μοντέλα, ενώ συνεχίζω και είμαι χρήστης προϊόντων apple σε υπολογιστές. Αυτό που συνεχίζω και μαρέσει στα iphone είναι η αίσθηση της ποιότητας κατασκευής, από την άλλη ίσως προτιμώ την πληθώρα επιλογών που προσφέρουν τα android, κυρίως σε form factor, ελπίζω να βοήθησα!