Πόσο παράξενο για τα μάτια μου να βλέπω δύο βαρόνους του iPhonehellas να είναι έτοιμοι για τέτοια αλλαγή.
Εγώ θα σας πω τα εξής από τη μεριά μου:
Α) Το μέγεθος του SIII από μετάβαση από iPhone4-4s σου παίρνει βαριά-βαριά 2 μέρες. Μετά είναι σαν να το είχες πάντα.
Β) Η πλαστικούρα είναι μίζον θέμα. Ξέρετε όμως πόσο εύκολα λύνεται με μια απλή θήκη με smooth αίσθηση και καλό πιάσιμο? Αμέσως!
Γ) Το Android στο SIII είναι πιο Smooth από ποτέ. Ιεροσυλία, αλλά μου φαίνεται πιο smooth κι από το iPhone.
Περιμένω να τα κάνετε δικά σας και να ακούσω τις εντυπώσεις σας. Ειλικρινά μετράνε για μένα
Χαχα οχι και βαρονος ρε συ :-)
Παντως τα γνωριζω ολα αυτα που λες, μου εχουν ξεφυγει ελαχιστα βιντεο στο youtube, εχω παει 2-3 φορες σε μαγαζι για να το δω κ ξαναδω απο κοντα, το ειδα κ απο εναν φιλο, εχω μιλησει ακομα κ με παιδια απο εδω που εκαναν την αλλαγη, εχω διαβασει οτι αρθρο κυκλοφορει..
Το οικονομικο ευτυχως δεν ειναι προβλημα, αφου δεν μιλαμε για τα 740 του iphone, αλλα τα κατα πολυ λιγοτερα του S3, που σε συνδυασμο με αυτα που θα ερθουν απο την πωληση του 4, θα ερθει με ελαχιστα χρηματα στα χερια μου αυτο..
Το μεγεθος ειναι αυτο που με απασχολει εστω κ λιγο, αλλα πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα συνηθειας, ισως κ 2-3 ημερων οπως λες κ εσυ.
Το πλαστικο ειλικρινα δεν με ενδιαφερει, μπορει να μου αρεσουν τα υλικα του 4αριου (κ του 5, αν κ δεν το εχω δει απο κοντα), και σιγουρα δεν ειναι αυτο που νομιζουν μερικοι.. Ειναι πολυ καλη ποιοτητα πλαστικου.. Και αφου βοηθανε να διατηρηθει το βαρος της συσκευης τοσο χαμηλα (μου εκανε εντυπωση ποσο ελαφρυ ηταν) δεν με ενδιαφερει πραγματικα καθολου..
Για το android λιγα ξερω σχετικα, εχω συσκευη android βεβαια (μια αρκετα πιο φτηνη βεβαια που αν θυμαμαι καλα μονο μεχρι την 2,2 εκδοση του android παει), και οι εντυπωσεις μου δεν ειναι κ οι καλυτερες.. Αλλα ειμαι σιγουρος (κ απ´οτι εχω δει δλδ) οτι ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα στο S3...
Θα δουμε, αν κ το βασικο οπως γραφω κ πιο πανω ειναι οτι θελω μια αλλαγη μετα απο τοσα χρονια.. Ειναι κ ο βασικοτερος λογος..