Νταξει παιδια , και μετα θα ανοιξουμε καινουριο τμημα στο φορουμ που θα λεγεται :
Υπερεξειδικευμενοι iOS χρηστες και εξεχοντα μελη του φορουμ , απαντουν στα προβληματα των μελων της κοινοτητας ...αλλα βασικα εχουν Samsung, WTF?
Τι παραδειγμα θα δωσετε στη νεα γενια;
Το παράδειγμα να είναι ανοιχτόμυαλοι.. Χωρίς παρωπίδες..
Κάτσε να γίνει όμως πρώτα..
Πόσο παράξενο για τα μάτια μου να βλέπω δύο βαρόνους του iPhonehellas να είναι έτοιμοι για τέτοια αλλαγή.
Εγώ θα σας πω τα εξής από τη μεριά μου:
Α) Το μέγεθος του SIII από μετάβαση από iPhone4-4s σου παίρνει βαριά-βαριά 2 μέρες. Μετά είναι σαν να το είχες πάντα.
Β) Η πλαστικούρα είναι μίζον θέμα. Ξέρετε όμως πόσο εύκολα λύνεται με μια απλή θήκη με smooth αίσθηση και καλό πιάσιμο? Αμέσως!
Γ) Το Android στο SIII είναι πιο Smooth από ποτέ. Ιεροσυλία, αλλά μου φαίνεται πιο smooth κι από το iPhone.
Περιμένω να τα κάνετε δικά σας και να ακούσω τις εντυπώσεις σας. Ειλικρινά μετράνε για μένα
"Βαρόνοι".. Αυτοί συνήθως δεν έχουν λεφτά...?
Το πλαστικό όντως είναι άσχημο αλλά όπως είπα μετά απο μια μέρα δε το καταλαβαίνεις. Τουλάχιστον δε σε ενοχλεί..
Αυτό για το Smooth το λενε πολλοί. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε..
Αν γίνει η μετάβαση, σίγουρα θα πω 2 λογάκια.. 3 μέρες δε μου ήταν αρκετές..
Μολις πιασετε το 5 θα το ερωτευτητε....και εγω πριν ετσι ελεγα....σιγα..τι διαφορες μπορει να εχει κτλ...αλλα ακομα και ας μην μπορω να το λειτουργησω..μονο και μονο που το πιανεις εναι ΑΛΛΟ κινητο...τελειως ομως
Φοβάσαι να το πιάσεις το 5.. Με όλα αυτά τα προβλήματα.. Δε μου κάνει αίσθηση καμία. Τις διαφορές τις είδαμε και τις ξέρουμε.. Αν δηλαδή τις λες διαφορές..
Ένα τηλ ερωτεύτηκα και αυτό ήταν το 4..