Μαζι σας και εγω!
Παντως νομιζω οτι εχουν δικιο που πολλοι θελουν να περασουν σε αλλη συσκευη/λειτουργικο, γιατι πραγματικα εχει γινει πολυ ακριβο σπορ και καθε χρονος που περναει και περισσοτερο
Αν και προσωπικα θα σου πω οτι δεν παιζει τοσο σημαντικο ρολο, οχι απο την αποψη οτι μου περισσευουν, απλα οτι αν αλλαζω μια συσκευη καθε 2 χρονια εχω την δυνατοτητα (και με την πωληση της προηγουμενης συσκευης) να δωσω ενα ποσο για να παρω το επομενο..
Εχεις δικιο σε αυτο που λες, αλλα οχι ακριβως οπως το εννοεις εσυ!
Δεν ειναι η τιμη που δεν σε συμφερει, αλλα η σχεση τιμης/προιοντος, ποσο μαλλον αν ερχεσαι απο iphone και πας σε επομενο μοντελο (για την διαφορα του 4S με το 4 και το 5 με το 4S λεω, γιατι το 4αρι μια χαρα νεο μοντελο ηταν)..
Λιγα πραγματα (σχετικα) αλλαζουν, ιδιο το iOS παντου.. Ποσο μαλλον αν το βαρεθηκες τοσα χρονια οπως εγω??
Αν εχεις μια γκομενα κ βαρεθηκες ρε παιδι μου, θα σε ενδιαφερε αν σου ελεγαν οτι θα ψηλωσει λιγο, θα χασει μερικα κιλα και θα ειναι λιγο πιο γρηγορη? (δεν ξερω που, το αφηνω στην φαντασια σου :-P )
Οτι και να σου λενε δεν ακους κανεναν, θες αλλη.. Μεγαλυτερο μπουστο (οθονη), πιο ανοιχτομυαλη (πιο ανοιχτο λειτουργικο), ωραιες καμπυλες κ πιασιματα (εδω δεν εχει παρενθεση ;-) ), χωρις να πρεπει να βρεις τα κουμπια της για να τα βρεις μαζι της (δεν θελει jailbreak κ φασαριες για να το ευχαριστηθεις), δεν ειναι κομπλεξικη σε πολλα πραγματα (apple), δεν ειναι κολλημενη με τον πρωην της κ σου τα πρηζει συνεχεια (itunes :-P )... Εχει ματια μονο για σενα ρε παιδι μου (αισθητηρας του S3 μπροστα για τα ματια)...