Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5191   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 23/06/2013 - 18:35

1.92ghz... ο franco default δεν ειναι, εχει init.d scripts μεσα ο μαγκας.. κι εγω με τον adam kernel στα 1.6 εβγαζα 2250, αλλα το τελειως μαμα βγαζει κοντα στα 1850-1900.. ολοι οι custom kernels εχουν scripts μεσα απο τους devs...

Εγώ τελείως μαμά πάνω από 2000! Πολύ καλό το Ν4 δεν το περίμενα να είναι έτσι! Αφού έλεγα ότι θα το πάρω μέχρι να βγει το ΝΟΤΕ3, αλλά τώρα περιμένω το επόμενο Nexus....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5192   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 23/06/2013 - 18:55

Εγώ τελείως μαμά πάνω από 2000! Πολύ καλό το Ν4 δεν το περίμενα να είναι έτσι! Αφού έλεγα ότι θα το πάρω μέχρι να βγει το ΝΟΤΕ3, αλλά τώρα περιμένω το επόμενο Nexus....

Γαμαει φιλε το nexus4, και εχει τιμολογηθει πολυ σωστα... τις προαλλες πηγα στο πλαισιο με ενα φιλαρακι να δω το htc one, με επρηξε το κεφαλι ο πωλητης, smooth, smooth, smooth... πιανω το nexus4 και του λεω ελα να δεις ποιο ειναι πραγματικα smooth κ μην με ζαλιζεις :lol:
Φιλε στα 3d παει καλα το nexus4, αν τρεξεις το 3d mark θα το καταλαβεις... κοντα σε s4 και htc one ειναι... η gpu που φοραει ειναι ολα τα ευρω... το note3 θα ναι αλλη περιπτωση, αλλη φιλοσοφια...

#5193   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2013 - 19:00

Γαμαει φιλε το nexus4, και εχει τιμολογηθει πολυ σωστα... τις προαλλες πηγα στο πλαισιο με ενα φιλαρακι να δω το htc one, με επρηξε το κεφαλι ο πωλητης, smooth, smooth, smooth... πιανω το nexus4 και του λεω ελα να δεις ποιο ειναι πραγματικα smooth κ μην με ζαλιζεις :lol:
Φιλε στα 3d παει καλα το nexus4, αν τρεξεις το 3d mark θα το καταλαβεις... κοντα σε s4 και htc one ειναι... η gpu που φοραει ειναι ολα τα ευρω... το note3 θα ναι αλλη περιπτωση, αλλη φιλοσοφια...

Ναι όντως είναι πολύ καλό! Και φοβερή gpu! Δεν μασάει πουθενά! Το ΝΟΤΕ3 θα είναι αλλού αλλά πολλά έχουν ακουστεί και για το επόμενο Nexus κάτι για fHd και SD800.

Αααα κοίτα με OV στα 1,7

Συνημμένα αρχεία

#5194   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2013 - 19:07

Ναι όντως είναι πολύ καλό! Και φοβερή gpu! Δεν μασάει πουθενά! Το ΝΟΤΕ3 θα είναι αλλού αλλά πολλά έχουν ακουστεί και για το επόμενο Nexus κάτι για fHd και SD800.

Αααα κοίτα με OV στα 1,7

Μμμμ, αρχιζεις να πλησιαζεις... πρεπει να λαβω μετρα..:P:P:p:p

Ολα τα επομενα android smartphones θα πανε σε sd 800, το θεμα ειναι τι καλυπτει τον καθενα.. εγω λατρευω τα pop up windows και καποιες εφαρμογες της samsung, γι αυτο θα τιμησω το note3... ειμαι κ λιγο αρρωστακι με την ram κ αν το βγαλουν με 3gb οπως λενε θα ειναι ο, τι πρεπει για μενα... ποιος θα βγαλει το επομενο nexus ειναι το θεμα που θα πρεπει να σας απασχολει εσας τους nexusακηδες, κι οχι τα specs

#5195   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2013 - 19:14

Μμμμ, αρχιζεις να πλησιαζεις... πρεπει να λαβω μετρα..:P:P:p:p

Ολα τα επομενα android smartphones θα πανε σε sd 800, το θεμα ειναι τι καλυπτει τον καθενα.. εγω λατρευω τα pop up windows και καποιες εφαρμογες της samsung, γι αυτο θα τιμησω το note3... ειμαι κ λιγο αρρωστακι με την ram κ αν το βγαλουν με 3gb οπως λενε θα ειναι ο, τι πρεπει για μενα... ποιος θα βγαλει το επομενο nexus ειναι το θεμα που θα πρεπει να σας απασχολει εσας τους nexusακηδες, κι οχι τα specs

Ναι σου πω την αλήθεια έτσι είμαι με την ραμ αλλά με το nexus ότι και να έχω ανοιχτό δεν πέφτει ποτέ κάτω από 800mb ελεύθερο! Ένα θέμα με την μπαταρία είχα (καθόλου καλή αυτονομία) αλλά με PA και franco έχω σωθεί! Θα ήθελα να δω ξανά την htc να βγάζει nexus αλλά μάλλον προς Motorola το βλέπω αν και δεν θα με χάλαγε πάλι LG αφού το καινούργιο optimus G φαίνεται φοβερό.....

#5196   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/06/2013 - 19:22

Να ρωτήσω κάτι τους ειδικούς ;;
Στο note2 , όταν μου έρχονται μηνύματα στο what's app , κ συρω το συρτάρι μου κάνει preview εκεί ! Εγώ δεν θέλω ! Εγώ θα ήθελα αν είναι δυνατόν , μόνο το εικονίδιο στη status bar κ τίποτα άλλο ! Υπάρχει κάτι ;;
Αν κλείσω τις ειδοποιησεις από την διαχείριση εφαρμογών , τότε δεν βγάζει τίποτα :(
Κ πρέπει να ανοίγω το πρόγραμμα για να βλέπω εγώ αν μου ήρθε κάτι .....

#5197   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 23/06/2013 - 19:52

Στο note2 , όταν μου έρχονται μηνύματα στο what's app , κ συρω το συρτάρι μου κάνει preview εκεί ! Εγώ δεν θέλω ! Εγώ θα ήθελα αν είναι δυνατόν , μόνο το εικονίδιο στη status bar κ τίποτα άλλο ! Υπάρχει κάτι ;;
Αν κλείσω τις ειδοποιησεις από την διαχείριση εφαρμογών , τότε δεν βγάζει τίποτα :(

Ρυθμίσεις-ειδοποιήσεις-αναδυόμενο παράθυρο και βάλτε ότι θέλεις εσύ

#5198   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2013 - 00:45

Ρυθμίσεις-ειδοποιήσεις-αναδυόμενο παράθυρο και βάλτε ότι θέλεις εσύ

Φίλε μου δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις

#5199   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2013 - 00:52

Φίλε μου δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις

Στις ρυθμισεις της εφαρμογης μηπως εννοει ο φιλος? Μεσα στο what's up application δηλαδη...

#5200   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2013 - 08:04

Εκεί το έχω χωρίς. Αλλά δεν έχει καμία σχέση αυτή η επιλογή μ αυτό που ρώτησα.

#5201   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2013 - 15:05

Κάποιος ;;;; Τίποτα ;; 😔😔😔

#5202   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/06/2013 - 18:52

Κάποιος ;;;; Τίποτα ;; 😔😔😔

Μάλλον καμία εφαρμογή θα υπάρχει για να κάνει αυτό που θες....

#5203   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/06/2013 - 20:03

Μην το συνεχίσετε σας παρακαλώ. Καλή συνέχεια.
Once You Go Mac You Never Go Back

#5204   Notis7

Notis7

iPH Member

• 241 μηνύματα
  • GameCenter:Notis7

Δημοσίευση 24/06/2013 - 20:07

Μην το συνεχίσετε σας παρακαλώ. Καλή συνέχεια.

Φίλε "jimmakos" με συγχωρείς όπως ζητάω συγνώμη κ από τα άλλα παιδιά του φόρουμ αλλά δεν πάει άλλο με τον συγκεκριμένο πια.

#5205   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/06/2013 - 20:09

Οκ, απλά να κρατάτε ένα επίπεδο όσο μπορείτε. Θα σβήνονται συνέχεια post και κουράζονται και τα άλλα μέλη που θέλουν να διαβάσουν κάτι .
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9