Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 04/07/2013 - 01:25
Ad
Δημοσίευση 04/07/2013 - 09:49
Τι υπαρχει?? Ποτε, οταν κανεις αναβαθμιση firmware μεσω ota? Χαχαχχαχαααχχαχαχααχαα...... συγχρονιζεις ασυρματα δηλαδη ολα τα αρχεια σου μεσω wifi? Στειλε μου ενα link σε παρακαλω εσυ που τα ξερεις
Εδώ δεν ήξερες ότι υπάρχει, θες να σου στείλω και link? Άστο φιλαράκο! Είσαι ακόμη ένας κολλημένος! Οι φωτογραφίες μου υπάρχουν στον υπολογιστή μέσω του iCloud και η μουσική μέσα στο iTunes. Συγχρονίζω με wifi ποια τραγούδια και ποια apps θέλω ή όχι στο κινητό μου!!!
Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:35
Στο κινητο σου... συμφωνω... δεν συγχρονιζεις τιποτα απο το κινητο σου στον υπολογιστη ομως... εγω ειμαι κολλημενος, που μας λες τι να το κανεις το usb mass storage στα κινητα, κ μου μιλας για itunes ρε φιλε? Σιγα μην εχω νταβατζη το itunes πανω απο το κεφαλι μου, για το τι θα κανω στην συσκευη μου... το δουλεψα κ εγω το icloud φιλαρακι, ασ'το... τωρα στην ios7 θα σας δωσουν επιλογη να ανεβαινουν κ τα βιντεο στο pc κατευθειαν, αυτο που γινεται με το dropbox εδω κ κατι χρονια...Εδώ δεν ήξερες ότι υπάρχει, θες να σου στείλω και link? Άστο φιλαράκο! Είσαι ακόμη ένας κολλημένος! Οι φωτογραφίες μου υπάρχουν στον υπολογιστή μέσω του iCloud και η μουσική μέσα στο iTunes. Συγχρονίζω με wifi ποια τραγούδια και ποια apps θέλω ή όχι στο κινητό μου!!!
Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:14
Εδώ δεν ήξερες ότι υπάρχει, θες να σου στείλω και link? Άστο φιλαράκο! Είσαι ακόμη ένας κολλημένος! Οι φωτογραφίες μου υπάρχουν στον υπολογιστή μέσω του iCloud και η μουσική μέσα στο iTunes. Συγχρονίζω με wifi ποια τραγούδια και ποια apps θέλω ή όχι στο κινητό μου!!!
Ρε φίλε ειλικρινά, τι μπήκες τώρα εδώ μέσα ν'αποδείξεις? Ότι έχεις καλύτερο κινητό? Για σένα μπορεί να είναι καλύτερο. Μπράβο σου, μην μπαίνεις εδώ και μας το παίζεις και ιστορία. Το κάθε τηλ είναι διαφορετικό και το καλύτερο για διαφορετικούς χρήστες.
Δημοσίευση 04/07/2013 - 12:59
Εντάξει, συμφωνώ ότι σε windows δεν τρέχει τόσο καλά, επίσης υπάρχουν τα κολλήματα της apple και σε κάποια πράγματα δεν σου δίνει την ελευθερία που έπρεπε να έχεις για να κάνεις περισσότερα πράγματα στην συσκευή σου (υπάρχει και το iTools βέβαια), αλλά δεν νομίζω ότι θα προτιμούσα οτιδήποτε άλλο από ένα iTunes που θα μου έδινε λίγο περισσότερη ελευθερία σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα.. Και αν όχι, σίγουρα δεν θα προτιμούσα να κάθομαι να τα φτιάχνω όλα με drag & drop...
Δημοσίευση 04/07/2013 - 13:11
θελω ρε φουστη μου να περασω ενα αρχειο απο ενα pc και πρεπει να χρησιμοποιησω αναγκαστικα το itunes...
θα ηταν πολυ καλυτερα αν μπορουσε να δει το pc το κινητο σαν εξωτερικο δισκο και απο εκει και περα να δουλευα το itunes για συγχρονισμο,playlist και γενικα για οργανωση κτλ.
με λιγα λογια να αφηνε στο χρηστη την επιλογη αν θελει να χρησιμοποιησει το itunes η οχι και να μην το δεσμευει με αυτο το τροπο.
Δημοσίευση 04/07/2013 - 13:23
Συμφωνώ.. Ένα iTunes που θα μου έδινε λίγο περισσότερη ελευθερία (κάτι σαν το iTools πχ), ή έστω αν η ίδια η συσκευή μου έδινε και έναν διαφορετικό τρόπο στο να περάσω & να διαχειριστώ αυτά που θέλω, τότε δεν θα κοίταζα & δεν θα προτιμούσα οτιδήποτε άλλο. Drag & drop θα χρησιμοποιούσα μόνο για το φλασάκι που έχω στα κλειδιά μου...το εχω ξαναγραψει οτι το itunes ειναι μια χαρα προγραμμα και αν ασχοληθεις λιγο το μαθαινεις και ολα κομπλε....το ΚΑΚΟ ομως ειναι οτι σε δεσμευει να το χρησιμοποεις ακομα και για το πιο απλο...αυτο με χαλαει εμενα...
θελω ρε φουστη μου να περασω ενα αρχειο απο ενα pc και πρεπει να χρησιμοποιησω αναγκαστικα το itunes...
θα ηταν πολυ καλυτερα αν μπορουσε να δει το pc το κινητο σαν εξωτερικο δισκο και απο εκει και περα να δουλευα το itunes για συγχρονισμο,playlist και γενικα για οργανωση κτλ.
με λιγα λογια να αφηνε στο χρηστη την επιλογη αν θελει να χρησιμοποιησει το itunes η οχι και να μην το δεσμευει με αυτο το τροπο.
Βέβαια υπάρχουν και για το iOS εναλλακτικές λύσεις, αρκεί να ψάχνει κανείς.. Και εφαρμογές τύπου phone drive υπάρχουν που βάζεις μέσα και διαβάζει οποιοδήποτε αρχείο θέλεις (και μέσω wifi χωρίς να μπλέξεις με καλώδια αν βαριέσαι), και εφαρμογές για να οργανώσεις τις φωτογραφίες σου και πάλι μέσω wifi και χωρίς itunes, και γενικά υπάρχουν λύσεις και εκεί.
Δημοσίευση 04/07/2013 - 14:12
Συνημμένα αρχεία
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/07/2013 - 22:48
Ρε φίλε ειλικρινά, τι μπήκες τώρα εδώ μέσα ν'αποδείξεις? Ότι έχεις καλύτερο κινητό? Για σένα μπορεί να είναι καλύτερο. Μπράβο σου, μην μπαίνεις εδώ και μας το παίζεις και ιστορία. Το κάθε τηλ είναι διαφορετικό και το καλύτερο για διαφορετικούς χρήστες.
Τι μπήκα; Προφανώς επειδή έχω iPhone, κάτι το οποίο αποτελεί και την ονομασία του φόρουμ!!!
Δημοσίευση 04/07/2013 - 22:50
το εχω ξαναγραψει οτι το itunes ειναι μια χαρα προγραμμα και αν ασχοληθεις λιγο το μαθαινεις και ολα κομπλε....το ΚΑΚΟ ομως ειναι οτι σε δεσμευει να το χρησιμοποεις ακομα και για το πιο απλο...αυτο με χαλαει εμενα...
Κατανοητά αυτά που λες και σίγουρα θα κέρδιζε και τον κόσμο που του αρέσει το copy-paste.
Δημοσίευση 05/07/2013 - 01:09
Τι μπήκα; Προφανώς επειδή έχω iPhone, κάτι το οποίο αποτελεί και την ονομασία του φόρουμ!!!
Στο θέμα που δεν έχει να κάνει με iphone γιατί μπήκες?
Δημοσίευση 05/07/2013 - 09:52
Στο θέμα που δεν έχει να κάνει με iphone γιατί μπήκες?
Μετάβαση από iOS σε Android; Αν αυτό δεν έχει να κάνει με iPhone, πάω πάσο!
Δημοσίευση 05/07/2013 - 10:22
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)