Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5356   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 05/07/2013 - 17:28

Μετάβαση από iOS σε Android; Αν αυτό δεν έχει να κάνει με iPhone, πάω πάσο!

Αυτό έχει να κάνει όπως διαβάζεις(όχι σωστά όμως) με χρήστες που από ios πήγαν σε android. Είσαι σε android?

εάν δεν έχεις κάνει την μετάβαση ή δεν χρησιμοποιείς/ούσες και συσκευή με android δεν έχεις μέτρο σύγκρισης και ως εκ τούτου και λόγο ποστς στο συγκεκριμένο τοπικ

Ακριβώς αυτό...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5357   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/07/2013 - 20:20

Δε χρειάζομαι sd! Μου αρκεί η μνήμη του iPhone! Τόσοοοοοο απλό!

χαχαχαχα ωραιος! ;)

#5358   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2013 - 20:31

Καλά βρε παιδιά μην τρελαίνεστε.. Και καλό το usb και ακόμα καλύτερο το aidroid, οκ.. Αλλά απ'την στιγμή που έχεις 2-3-5-10+ playlists στο itunes και 5-10-20+ φακέλους με φωτογραφίες στον υπολογιστή, υπάρχει πιο εύκολος τρόπος από το να κάνεις 5 κλικ στο itunes και να περιμένεις να μπουν; Και το σημαντικότερο, να ανανεώνονται οι αλλαγές που έχεις κάνει οπουδήποτε και να γίνονται και στην συσκευή με ένα κλικ;
Εντάξει, συμφωνώ ότι σε windows δεν τρέχει τόσο καλά, επίσης υπάρχουν τα κολλήματα της apple και σε κάποια πράγματα δεν σου δίνει την ελευθερία που έπρεπε να έχεις για να κάνεις περισσότερα πράγματα στην συσκευή σου (υπάρχει και το iTools βέβαια), αλλά δεν νομίζω ότι θα προτιμούσα οτιδήποτε άλλο από ένα iTunes που θα μου έδινε λίγο περισσότερη ελευθερία σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα.. Και αν όχι, σίγουρα δεν θα προτιμούσα να κάθομαι να τα φτιάχνω όλα με drag & drop...

Σιγουρα πολλους μπορει να τους βολευει το itunes και οχι το drag n drop και εμενα αν με βολευε θα καθομουν να το μαθω. Ξεχνατε ομως μια διαφορα σε εσας που θελετε itunes και σε εμας που θελουμε drag n drop. Εσεις μπορει να χρησιμοποιειτε ΕΝΑΝ υπολογιστη μονο με τα αρχεια σας, το itunes σας κλπ. Εγω ομως π.χ. το χρησιμοποιω σε 10 υπολογιστες που πολλες φορες μπορει να ειναι και σε internet cafe. Δεν μπορω καθε φορα να περναω itunes. Εν τω μεταξι παντα βαζετε την επιλογη μεταξι ios και android ως ¨οργανωση¨ ή ¨drag n drop¨? Ενω εχουμε πει οτι και το kies οργανωνει αρα θα επρεπε να είναι ¨οργανωση¨ ή ¨drag n drop/οργανωση¨...
Αν το χρησιμοποιούσα μονο για το επαγγελμα μου θα με καλυπτε το iphone αλλα θελω να κανω δεκαδες πραγματα παραπανω.

#5359   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2013 - 20:38

Μετα την τελευταια αναβαθμιση που εκανα στο whatsapp καθε τρεις και λιγο (Οταν βγαινω απο ενα wifi, οταν κοβεται το ρουτερ, οταν δεν εχω σημα κλπ), μου ερχεται μια ειδοποιηση ¨το whatsapp δεν μπορεσε να συνδεθει κλπ¨. Ειναι πολυ σπαστικο και δεν ξερω πως να το απενεργοποιησω

#5360   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2013 - 21:00

Κάτι αντίστοιχο του Protube ψάχνω... Έχω κάνεις δουλέψει κάτι αντίστοιχο??
Από ρομ δοκίμασα εχθές pure Android του Jamal... Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας με pure Android,? (ακόμα,, ίσως αργοτερα.) Έβαλα σήμερα Wanamlite me Adam kernel και είμαι στα συμπεράσματα... Σίγουρα παντός καλύτερα είναι από στοκ, ειδικά όσον αφορά το scrolling μέρα με την νύχτα..

#5361   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 05/07/2013 - 21:01

http://www.gazzetta....oid-apo-hackers

Αν αληθεύει θα ναι ένα ακόμα χτύπημα στην αξιοπιστία κι ασφάλεια του ακατονομαστου

#5362   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Αν αληθεύει θα ναι ένα ακόμα χτύπημα στην αξιοπιστία κι ασφάλεια του ακατονομαστου

#5363   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

#5364   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/07/2013 - 21:13

Σιγουρα πολλους μπορει να τους βολευει το itunes και οχι το drag n drop και εμενα αν με βολευε θα καθομουν να το μαθω. Ξεχνατε ομως μια διαφορα σε εσας που θελετε itunes και σε εμας που θελουμε drag n drop. Εσεις μπορει να χρησιμοποιειτε ΕΝΑΝ υπολογιστη μονο με τα αρχεια σας, το itunes σας κλπ. Εγω ομως π.χ. το χρησιμοποιω σε 10 υπολογιστες που πολλες φορες μπορει να ειναι και σε internet cafe. Δεν μπορω καθε φορα να περναω itunes. Εν τω μεταξι παντα βαζετε την επιλογη μεταξι ios και android ως ¨οργανωση¨ ή ¨drag n drop¨? Ενω εχουμε πει οτι και το kies οργανωνει αρα θα επρεπε να είναι ¨οργανωση¨ ή ¨drag n drop/οργανωση¨...
Αν το χρησιμοποιούσα μονο για το επαγγελμα μου θα με καλυπτε το iphone αλλα θελω να κανω δεκαδες πραγματα παραπανω.

Ρε συ τότε πως ξέρεις αν σε βολεύει κάτι αν δεν του αφιερώνεις χρόνο να το μάθεις; (δεν είναι δα και καμιά επιστήμη..)
Από κει και πέρα ναι θεωρώ πιο εύκολο να κάνω μερικά κλικ και να πατάω ένα κουμπί (sync) και να περνάω στην συσκευή ότι νέο ή αλλαγές έχω κάνει, παρά να κάνω drag&drop για να ανανεώνονται οι φάκελοι με τις φωτογραφίες μου, ή οι playlists μου ή οτιδήποτε άλλο. Το drag&drop καλό είναι, για το φλασάκι που έχω στα κλειδιά μου.. Τι να το κάνω στην συσκευή μου όταν θέλω οργανωμένα πράγματα και ταχύτητα..
Φυσικά και δεν είναι τέλειο το itunes και όπως γράφω και στο μήνυμα μου παραπάνω θέλει αλλαγές και να δώσει περισσότερη ελευθερία στον χρήστη.

Υ.Γ. Για να μην μπερδευόμαστε, S3 είχα το τελευταίο εξάμηνο, και από αύριο S4.. Παράλληλα με το ipad. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα βλέπω ΟΛΑ τέλεια ούτε στο android ούτε στο iOS.

#5365   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 05/07/2013 - 21:51

μολις διαβασα το ''εντόπισε νεοσύστατη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού ασφάλειας για smartphone και tablet''
το σταματησα....

#5366   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 05/07/2013 - 22:18

http://www.gazzetta.gr/plus/article/521701/sokpliris-prosvasi-se-kinita-android-apo-hackers

το εμπεδωσαμε γιωργη!!!!

#5367   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2013 - 01:26

το εμπεδωσαμε γιωργη!!!!

xaxaxaxaxaxaxxaxx

#5368   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2013 - 01:30

Ρε συ τότε πως ξέρεις αν σε βολεύει κάτι αν δεν του αφιερώνεις χρόνο να το μάθεις; (δεν είναι δα και καμιά επιστήμη..)
Από κει και πέρα ναι θεωρώ πιο εύκολο να κάνω μερικά κλικ και να πατάω ένα κουμπί (sync) και να περνάω στην συσκευή ότι νέο ή αλλαγές έχω κάνει, παρά να κάνω drag&drop για να ανανεώνονται οι φάκελοι με τις φωτογραφίες μου, ή οι playlists μου ή οτιδήποτε άλλο. Το drag&drop καλό είναι, για το φλασάκι που έχω στα κλειδιά μου.. Τι να το κάνω στην συσκευή μου όταν θέλω οργανωμένα πράγματα και ταχύτητα..
Φυσικά και δεν είναι τέλειο το itunes και όπως γράφω και στο μήνυμα μου παραπάνω θέλει αλλαγές και να δώσει περισσότερη ελευθερία στον χρήστη.

Υ.Γ. Για να μην μπερδευόμαστε, S3 είχα το τελευταίο εξάμηνο, και από αύριο S4.. Παράλληλα με το ipad. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα βλέπω ΟΛΑ τέλεια ούτε στο android ούτε στο iOS.

Ρε συ δεν σου λέω οτι δεν εδωσα σημασια. Το οτι θα πρεπει να το περναω παντου με φρεναρε. Σου λέω οτι πολύ απο εδώ λένε μονο για δουλεια. Και εγω λόγω δουλειάς (γιατρος) και το iphone μια χαρα είναι. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ.

#5369   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 06/07/2013 - 01:56

εάν δεν έχεις κάνει την μετάβαση ή δεν χρησιμοποιείς/ούσες και συσκευή με android δεν έχεις μέτρο σύγκρισης και ως εκ τούτου και λόγο ποστς στο συγκεκριμένο τοπικ

Μπα, δεν εχει να λεει.
Ο χρονιος χρηστης iphone, και το καλυτερο android να του δωσεις, παλι σαν iphone/dumphone θα το χειριζεται.
Δεν εχει μαθει, δεν ξερει τι και πως, δεν γνωριζει απο δυνατοτητες κινητου.

Αν γινει το αντιθετο, να παρει ο χρονιος χρηστης android ενα iphone, θα βαραει το κεφαλι του στον τοιχο.

Πηγα σε καφετερια με κατι κοπελιτσες στο εξωτερικο, και αυτες ανταλλασανε φωτογραφιες με κατι android της κακιας ωρας, και εγω με την αιφοναρα μου τις κοιταζα.
"Θα στις στειλω στο mail" ελεγα..
Εχω και αλλα 1500 τετοια να γραψω (4:3 φωτος σε 16:9 οθονη, itunes, ringtones) αλλα τα ξερουν απο πρωτο χερι. Πλεον δεν τους αισθανονται καν σαν περιορισμους, γιατι εχουν συνηθισει.

#5370   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/07/2013 - 02:02

Οικονομικά αποτελέσματα για Samsung και HTC με αντίθετη πορεία

Εντελώς διαφορετική κατάσταση επικρατεί στην HTC και της Samsung, δύο από τους κορυφαίους κατασκευαστές android smartphones, με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου που δημοσιοποίησαν σήμερα.
Έτσι με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η HTC, η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει τα κέρδη της στα 41.6 εκατομμύρια δολάρια σημαντικά αυξημένα από τα 2.8 εκ. του περασμένου τριμήνου χωρίς όμως να φαίνεται ότι το γεγονός αυτό είναι ικανό να αντιστρέψει το γενικό κλίμα. Η αύξηση οφείλεται στις πωλήσεις του HTC One, της ναυαρχίδας της εταιρείας για την οποία η HTC είχε αυξήσει τις προσδοκίες αναφέροντας πωλήσεις 5 εκατομμυρίων τις 50 πρώτες ημέρες διάθεσης όμως οι πωλήσεις των 2 τελευταίων μηνών φαίνεται να κινούνται σε χαμηλά επίπεδα. Συνολικά τα κέρδη της εταιρείας είναι μειωμένα κατά 83% από την περσινή χρονιά.

Στην αντιπέρα όχθη η Samsung η οποία έχει πολύ μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων που επεκτείνεται και πέρα από τα κινητά τηλέφωνα, ανακοίνωσε κέρδη ρεκόρ 8.33 δισ. δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση 3 δισ. συγκριτικά με το ίδιο περσινό διάστημα. Σημαντικό ρόλο φαίνεται έχει παίξει η σειρά Galaxy S και πιο συγκεκριμένο το Galaxy S4, ακολουθούμενο από το Galaxy Note II. Οι συνολικές πωλήσεις και άλλα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν στις 26 Ιουλίου με την επίσημη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας.

Πηγή insomnia
Πηγή reuters

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;