Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5371   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 06/07/2013 - 02:02

Ρε συ τότε πως ξέρεις αν σε βολεύει κάτι αν δεν του αφιερώνεις χρόνο να το μάθεις; (δεν είναι δα και καμιά επιστήμη..)
Από κει και πέρα ναι θεωρώ πιο εύκολο να κάνω μερικά κλικ και να πατάω ένα κουμπί (sync) και να περνάω στην συσκευή ότι νέο ή αλλαγές έχω κάνει, παρά να κάνω drag&drop για να ανανεώνονται οι φάκελοι με τις φωτογραφίες μου, ή οι playlists μου ή οτιδήποτε άλλο. Το drag&drop καλό είναι, για το φλασάκι που έχω στα κλειδιά μου.. Τι να το κάνω στην συσκευή μου όταν θέλω οργανωμένα πράγματα και ταχύτητα..
Φυσικά και δεν είναι τέλειο το itunes και όπως γράφω και στο μήνυμα μου παραπάνω θέλει αλλαγές και να δώσει περισσότερη ελευθερία στον χρήστη.

Υ.Γ. Για να μην μπερδευόμαστε, S3 είχα το τελευταίο εξάμηνο, και από αύριο S4.. Παράλληλα με το ipad. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα βλέπω ΟΛΑ τέλεια ούτε στο android ούτε στο iOS.

Το iphone εχει καλυτερη διαχειρηση playlist, αυτο ειναι δεδομενο.
Απο εκει και περα, για one click sync, εχει η καθε εταιρια το προγραμμα της (πχ companion,Kies) ή υπαρχουν 1000δες προγραμματα + cloud υπηρεσιες.

Το itunes δεν ειναι για πεταμα, αλλα δεν και η σουιτα εκεινη που θα πεις 'wow'.
ΠΧ κατι σε στυλ itools θα βολευε πολυ καλυτερα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5372   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 06/07/2013 - 08:23

Δεν έχει ανάγκη η Apple κονομάνε ίσοι τα πρόστιμα για κλοπές στις πατέντες τις, απο τη Samsung.

#5373   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/07/2013 - 09:25

Πείτε ένα καλό πρόγραμμα για να κατεβάζω mp3 από το YouTube. Για Android

#5374   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 06/07/2013 - 09:34

Πείτε ένα καλό πρόγραμμα για να κατεβάζω mp3 από το YouTube. Για Android

Rolletube, αλλα δεν θα το βρεις στο μαρκετ... googlαρε το

#5375   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/07/2013 - 10:32

Rolletube, αλλα δεν θα το βρεις στο μαρκετ... googlαρε το

Ωραίο είναι αλλά δεν τα κατεβάζει mp3 αλλά mp4

#5376   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2013 - 10:51

Ωραίο είναι αλλά δεν τα κατεβάζει mp3 αλλά mp4

Α, δεν προσεξα οτι τα θες σε mp3... για δες κ αυτο λιγο μαζι με το αλλο αν συνδυαζονται

https://play.google....e.mp3.converter

#5377   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/07/2013 - 12:30

Μπα, δεν εχει να λεει.
Ο χρονιος χρηστης iphone, και το καλυτερο android να του δωσεις, παλι σαν iphone/dumphone θα το χειριζεται.
Δεν εχει μαθει, δεν ξερει τι και πως, δεν γνωριζει απο δυνατοτητες κινητου.

Αν γινει το αντιθετο, να παρει ο χρονιος χρηστης android ενα iphone, θα βαραει το κεφαλι του στον τοιχο.

Πηγα σε καφετερια με κατι κοπελιτσες στο εξωτερικο, και αυτες ανταλλασανε φωτογραφιες με κατι android της κακιας ωρας, και εγω με την αιφοναρα μου τις κοιταζα.
"Θα στις στειλω στο mail" ελεγα..
Εχω και αλλα 1500 τετοια να γραψω (4:3 φωτος σε 16:9 οθονη, itunes, ringtones) αλλα τα ξερουν απο πρωτο χερι. Πλεον δεν τους αισθανονται καν σαν περιορισμους, γιατι εχουν συνηθισει.

Και αν η γκόμενα έχει κινητό-δεινόσαυρο ρε gordito και στέλνει ακόμα με υπέρυθρες τι θα κάνεις δηλαδή;
Με email ναι, ή στο facebook απευθείας.. Μην μου πεις ότι δεν έχεις το facebook της, ή ότι δεν έχεις ίντερνετ στο smartphone να στείλεις ένα email.... Γιατί τότε δεν σου αξίζει καν smartphone, ούτε και η γκόμενα λόγω τσιγκουνιάς.
Εντάξει πλάκα κάνω (σχεδόν), αν στο iOS έχεις 2 επιλογές στο android έχεις 10. Απλά αν σου πω ότι δεν το βρίσκω σοβαρό το θέμα και ότι δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός για να επιλέξω κινητό, θα αρχίσεις πάλι για τους χρόνιους χρήστες iphone κτλ.. :rolleyes:

Το iphone εχει καλυτερη διαχειρηση playlist, αυτο ειναι δεδομενο.
Απο εκει και περα, για one click sync, εχει η καθε εταιρια το προγραμμα της (πχ companion,Kies) ή υπαρχουν 1000δες προγραμματα + cloud υπηρεσιες.

Το itunes δεν ειναι για πεταμα, αλλα δεν και η σουιτα εκεινη που θα πεις 'wow'.
ΠΧ κατι σε στυλ itools θα βολευε πολυ καλυτερα.

Συμφωνώ, πρώτος είπα άλλωστε ότι δεν θα ήθελα τίποτα παραπάνω από ένα itunes με λίγο περισσότερη ελευθερία σε κάποια πράγματα (τύπου itools δλδ). Το drag&drop θα ήταν (ακόμα πιο) παλιομοδίτικο.
Kies να σου πω την αλήθεια δεν χρησιμοποιώ και μάλλον ούτε πρόκειται. Playlists μέσω itunes ακόμα και στο android.
Για φωτογραφίες όμως που βγάζω πολλές και έχω και μπόλικες στην συσκευή, δεν έχω βρει κάτι... Ότι και να έχω δοκιμάσει το itunes δεν συγκρίνεται.

#5378   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 06/07/2013 - 17:13

Και αν η γκόμενα έχει κινητό-δεινόσαυρο ρε gordito και στέλνει ακόμα με υπέρυθρες τι θα κάνεις δηλαδή;
Με email ναι, ή στο facebook απευθείας.. Μην μου πεις ότι δεν έχεις το facebook της, ή ότι δεν έχεις ίντερνετ στο smartphone να στείλεις ένα email.... Γιατί τότε δεν σου αξίζει καν smartphone, ούτε και η γκόμενα λόγω τσιγκουνιάς.
Εντάξει πλάκα κάνω (σχεδόν), αν στο iOS έχεις 2 επιλογές στο android έχεις 10. Απλά αν σου πω ότι δεν το βρίσκω σοβαρό το θέμα και ότι δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός για να επιλέξω κινητό, θα αρχίσεις πάλι για τους χρόνιους χρήστες iphone κτλ.. :rolleyes:

Δεν ειναι θεμα αρχαιο κινητο ή υπερυθρης.
Ειναι οτι το αυτονοητο ειναι ελλειψη.

Συγνωμη κιολας, αλλα το επιχειρημα με το ιντερνετ ειναι αστειο. Απεναντι μου καθεται ο αλλος, θα του στειλω φωτο μεσω... Κινας;;;

#5379   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2013 - 19:39

Το σωστο ειναι να αγοραζουμε συσκευη αναλογα με τις παρεες που κανουμε :P

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#5380   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2013 - 20:10

Δεν ειναι θεμα αρχαιο κινητο ή υπερυθρης.
Ειναι οτι το αυτονοητο ειναι ελλειψη.

Συγνωμη κιολας, αλλα το επιχειρημα με το ιντερνετ ειναι αστειο. Απεναντι μου καθεται ο αλλος, θα του στειλω φωτο μεσω... Κινας;;;

Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να καθόμαστε ο ένας απέναντι στον άλλον και να μιλάμε μέσω facebook, εδώ κόλλησες εσύ;
Δεν σου είπα ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί έλλειψη, αλλά δεν είναι και κριτήριο να επιλέξω συσκευή. Ούτε το bluetooth ούτε το drag&drop που λέγαμε πιο πίσω.

#5381   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 07/07/2013 - 08:32

Καλά παει απο αναμονή το S3. Μόλις γύρισα απο διακοπές. Ειχε καμία 10αρια αναπάντητες και wifi ανοιχτό.

Συνημμένα αρχεία

• Συνημμένο αρχείο  image.jpg   147.54KB   31 λήψεις

#5382   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 07/07/2013 - 22:27

Κύριοι τα φώτα σας.

Βρήκα στο δρόμο πεταμένο ένα Sony Xperia (δεν έχω ιδέα ποιο μοντέλο είναι).

Το μάζεψα και το άνοιξα. Είπα να μπω στις επαφές να δω τις πρόσφατες κλήσεις να πάρω τηλέφωνο να ενημερώσω ότι το έχω.

Το πρόβλημα είναι ότι έχει κωδικό κλειδώματος. Όχι PIN. Το κλασσικό σχηματικό του Android.

Οπότε έβγαλα την κάρτα SIM και την έβαλα σε άλλο τηλέφωνο ώστε να δω αν έχει επαφές περασμένες μέσα. Δυστυχώς δεν έχει.

Βρήκα το νούμερο της κάρτας και ενώ είναι καταχωρημένη σε όνομα στο 11888, δεν υπάρχει άλλο τηλέφωνο σε αυτό το όνομα για να πάρω.

Οπότε απλά ξαναέβαλα την κάρτα στο Sony και το άνοιξα ώστε αν κάποιος πάρει να το σηκώσω και να ενημερώσω ότι το έχω.

Υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να κάνω? (Πχ υπάρχει τρόπο να περάσω τον κωδικό κλειδώματος ώστε να δω τις τελευταίες κλήσεις?)

#5383   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2013 - 23:02

Κύριοι τα φώτα σας.

Βρήκα στο δρόμο πεταμένο ένα Sony Xperia (δεν έχω ιδέα ποιο μοντέλο είναι).

Το μάζεψα και το άνοιξα. Είπα να μπω στις επαφές να δω τις πρόσφατες κλήσεις να πάρω τηλέφωνο να ενημερώσω ότι το έχω.

Το πρόβλημα είναι ότι έχει κωδικό κλειδώματος. Όχι PIN. Το κλασσικό σχηματικό του Android.

Οπότε έβγαλα την κάρτα SIM και την έβαλα σε άλλο τηλέφωνο ώστε να δω αν έχει επαφές περασμένες μέσα. Δυστυχώς δεν έχει.

Βρήκα το νούμερο της κάρτας και ενώ είναι καταχωρημένη σε όνομα στο 11888, δεν υπάρχει άλλο τηλέφωνο σε αυτό το όνομα για να πάρω.

Οπότε απλά ξαναέβαλα την κάρτα στο Sony και το άνοιξα ώστε αν κάποιος πάρει να το σηκώσω και να ενημερώσω ότι το έχω.

Υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να κάνω? (Πχ υπάρχει τρόπο να περάσω τον κωδικό κλειδώματος ώστε να δω τις τελευταίες κλήσεις?)

Τι εννοεις οτι εχει σαν κλειδωμα, μοτιβο κλειδωματος???

#5384   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2013 - 23:10

Αυτό το κλασσικό στα android με τις κουκκίδες που ενώνεις για να ξεκλειδώσει εννοεί

Αναρτημένη εικόνα

#5385   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2013 - 23:22

Αυτό το κλασσικό στα android με τις κουκκίδες που ενώνεις για να ξεκλειδώσει εννοεί

Αναρτημένη εικόνα

Ε ναι, το μοτιβο ξεκλειδωματος... λογικα εχει σεταρει ο τυπος που το ειχε καποιο δικο του συνδυασμο, οποτε μαλλον θα πρεπει να πειραματιστει μπας κ καταφερει τιποτα στην τυχη....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25

0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες