Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5431   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 14/07/2013 - 11:52

Είναι μόνο για deodexed, άρα δεν μπορώ να το βάλω, σωστά?
Υπάρχει περίπτωση στα πολλαπλά παράθυρα να μπορώ να βάλω όποια εφαρμογή θέλω και όχι αυτές που έχει μόνο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5432   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 14/07/2013 - 11:57

Είναι μόνο για deodexed, άρα δεν μπορώ να το βάλω, σωστά?
Υπάρχει περίπτωση στα πολλαπλά παράθυρα να μπορώ να βάλω όποια εφαρμογή θέλω και όχι αυτές που έχει μόνο?

Φανη, καν'το ενα root το εργαλειο να ησυχασεις αγορι μου... κ θα τα κανεις ολα αυτα που λες... δεν ξερω στα μαμα πως τα πειραζεις αυτα, μην σε παρω κ στον λαιμο μου

Λοιπον, σε 40 λεπτα θα μαι στο ιλ ποστο μαζι με τον αλλον με το s4.. ελα να το σκισουμε λιγο το εργαλειο:P

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 14/07/2013 - 11:59

#5433   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 12:19

Είμαι root ρε, στο έχω πει. deodexed όμως δεν είναι μόνο για custom rom? Εδώ είναι η απορία μου. Δουλεύω ρε φίλε, δυστυχώς δεν μπορώ :(
Ελάτε εσείς από εδώ. χαχαχα

#5434   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 13:03

Είμαι root ρε, στο έχω πει. deodexed όμως δεν είναι μόνο για custom rom? Εδώ είναι η απορία μου. Δουλεύω ρε φίλε, δυστυχώς δεν μπορώ :(
Ελάτε εσείς από εδώ. χαχαχα

Κατεβασε μια deodexed rom ρε κ ασχολησου... βαλε και το 3minit, κατεβαζεις κ το 3minit settings απο το store κ παραμετροποιεις ο, τι θελεις

#5435   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 13:12

Ακόμα δεν βάζω custom. Αργότερα που ίσως το βαρεθώ. Μια χαρά είμαι κι έτσι. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Άσε που πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή και αυτό βαριέμαι πιο πολύ απ' όλα.

#5436   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 13:13

Ακόμα δεν βάζω custom. Αργότερα που ίσως το βαρεθώ. Μια χαρά είμαι κι έτσι. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Άσε που πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή και αυτό βαριέμαι πιο πολύ απ' όλα.

Μια φορα θα τα κανεις κ μετα με το titanium backup θα κρατας τα δεδομενα που θελεις κ θα τα ξαναεπαναφερεις σε καθε ρομ... so simple!!!

#5437   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 13:16

Ποια να βάλω? Omega? Kernel? Αν βάλω Omega θα έχω τα air gestures και τα σχετικά μπιχλιμπίδια έτσι?
Η omega είναι pre rooted ή την περνάω και μετά κάνω root?

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 14/07/2013 - 13:17

#5438   gfilippas

gfilippas

iPH newbie

• 94 μηνύματα
  • Twitter:@Charlesfrise
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 14/07/2013 - 13:22

Πηρα προχθες το S4 to ρουταρα και του περασα την ωμεγα v.7.0.Δεν μπορω να προσθεσω διπλα στις επαφες call button.Mε το 3μινιτ,μπορω?
Στους φακελους του ωμεγα,εχει το call button για το S3,να δοκιμασω να το περασω στο σ4?

#5439   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:00

@fanis τσεκαρε κ αυτο.... http://www.galaxys4f...t-required.html

#5440   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:06

Κατεβάζω την omega, το αποφάσισα. Την περνάω στο κινητό και την φλασάρω μέσω recovery έτσι όπως είμαι, σωστά? Σε ποια επιλογή πάω όμως για να την φλασάρω?

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 14/07/2013 - 14:08

#5441   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:07

Ποια να βάλω? Omega? Kernel? Αν βάλω Omega θα έχω τα air gestures και τα σχετικά μπιχλιμπίδια έτσι?
Η omega είναι pre rooted ή την περνάω και μετά κάνω root?

Βασικα ειναι θεμα γουστου οι roms... ολα αυτα θα τα εχεις απο την στιγμη που θα βαλεις samsung based rom και οχι cm κλπ. Απλα διαβασε καλα τις οδηγιες γιατι ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα στο s4, η καθε ρομ συνηθως πρεπει να παταει σε ενα μαμα firmware που εχεις ηδη περασμενο στην συσκευη... εγω προτεινω android revolution παντα... ο mike που την φτιαχνει ειναι εμπειρος, οσες φορες περασα revolution και στο s3 και στο note2, ολα πηγαιναν ρολοι...

#5442   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:09

Κατεβάζω την omega, το αποφάσισα. Την περνάω στο κινητό και την φλασάρω μέσω recovery έτσι όπως είμαι, σωστά? Σε ποια επιλογή πάω όμως για να την φλασάρω?

Ειδες αν η omega συμβαδιζει με το μαμα firmware που εχεις πανω??

#5443   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:13

Wipe:
Omega v7.1 is a No Full wipe rom, but Full wipe is strongly recommended if you have issues!

Backup:
Make sure to make and keep in a safe place an efs backup - nadroid backup - titanium backup - etc, in case you ever need to restore!

Installation Instructions:
1. Backup

2. Copy rom to your device and flash it from recovery, recommended Recovery: TWRP Recovery - Boot to Recovery and flash Omega Rom.
There is no need to flash Stock Rom first, Flash Omega with or without wipe from Recovery and reboot device to Android

3. If wifi is not working do this to fix it:
Download XXUBMF8 modems.
Power off your device completely, then power it up again to download mode (do not reboot at once to download mode)
Flash with odin 3.04 the XXUBMF8 modems

4. Then go to Settings > More > About Device and check if baseband changed to XXUBMF8,
if not then flash again the new modems and check again,
repeat this until the modems will be flashed correctly.

PLEASE FOLLOW THE EASY INSTALLATION INSTRUCTIONS ELSE YOU WILL HAVE VARIOUS ISSUES!

csc:
Multi csc included in Omega

Remove bloatware:
You can know remove all bloatware during Omegas installation

#5444   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:15

Άρα με αυτό το ποστ να υποθέσω ότι δεν έχει σχέση ποια rom έχω εγώ, σωστά? Τούρκικη, Γερμανική, Ελληνική κτλ...Έτσι όπως είμαι την περνάω στη μνήμη του κινητού, μπαίνω recovery, την φλασάρω και είμαι έτοιμος. Σωστά ή λέω κάτι λάθος?

#5445   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:29

Άρα με αυτό το ποστ να υποθέσω ότι δεν έχει σχέση ποια rom έχω εγώ, σωστά? Τούρκικη, Γερμανική, Ελληνική κτλ...Έτσι όπως είμαι την περνάω στη μνήμη του κινητού, μπαίνω recovery, την φλασάρω και είμαι έτοιμος. Σωστά ή λέω κάτι λάθος?

Θα φλασαρεις μεσω odin XXUMBF8 firmware, δεν παιζει ρολο ποιας χωρας θα ειναι.. σιγουρεψου οτι ολα δουλευουν σωστα... μετα θελει ξανα root και να περασεις κ custom recovery... μετα θα κατεβασεις κ θα περασεις την omega, απο το link που παρεθεσες θα κατεβασεις κ θα φλασαρεις mf8 modem, κι αν σου κατσει σου'κατσε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32

0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες