Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5446   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:37

Θα φλασαρεις μεσω odin XXUMBF8 firmware, δεν παιζει ρολο ποιας χωρας θα ειναι.. σιγουρεψου οτι ολα δουλευουν σωστα... μετα θελει ξανα root και να περασεις κ custom recovery... μετα θα κατεβασεις κ θα περασεις την omega, απο το link που παρεθεσες θα κατεβασεις κ θα φλασαρεις mf8 modem, κι αν σου κατσει σου'κατσε...

Καλά, μόλις μ'έπεισες να κάτσω εδώ που είμαι ήσυχος - ήσυχος. Κάποια άλλη στιγμή ίίίίίσως :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5447   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:40

Θα φλασαρεις μεσω odin XXUMBF8 firmware, δεν παιζει ρολο ποιας χωρας θα ειναι.. σιγουρεψου οτι ολα δουλευουν σωστα... μετα θελει ξανα root και να περασεις κ custom recovery... μετα θα κατεβασεις κ θα περασεις την omega, απο το link που παρεθεσες θα κατεβασεις κ θα φλασαρεις mf8 modem, κι αν σου κατσει σου'κατσε...

Στεφανε εισαι σιγουρος πως πρεπε να περασει πρωτα το firm που ειναι βασισμενη η custom?

#5448   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:45

Στεφανε εισαι σιγουρος πως πρεπε να περασει πρωτα το firm που ειναι βασισμενη η custom?

Ναι, γιατι αλλιως θα εχει θεμα... ειναι αλλιως τα πραγματα στο s4... τουλαχιστον μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν ετσι, δεν ξερω αν αλλαξαν τακτικη με τις custom roms..

#5449   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:48

Εγώ πάντως από αυτά που έγραφαν κατάλαβα ότι δε χρειάζεται κάτι τέτοιο. Απλά φλασάρεις και είσαι έτοιμος. Όπως και να έχει το παράτησα, ολόκληρη φασαρία και τώρα δεν είμαι σε θέση. Ίσως μετά το καλοκαίρι που θα κάθομαι σπίτι, τώρα έχει παραλίες :P

#5450   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:52

Ναι, γιατι αλλιως θα εχει θεμα... ειναι αλλιως τα πραγματα στο s4... τουλαχιστον μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν ετσι, δεν ξερω αν αλλαξαν τακτικη με τις custom roms..

Δεν το αναφερει πουθενα γιαυτο ρωταω μου φανηκε περιεργο.

#5451   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 14:55

Από εδώ εγώ κατάλαβα ότι δε χρειάζεται κάτι τέτοιο.

There is no need to flash Stock Rom first, Flash Omega with or without wipe from Recovery and reboot device to Android

#5452   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 15:00

Δεν το αναφερει πουθενα γιαυτο ρωταω μου φανηκε περιεργο.

Το εριξα μια ματια... ε ενταξει, θελει σχεδον το ιδιο πραγμα... να φλασαρεις τα αρχεια για το modem, τα MF8.. μεσω odin... και μαλιστα ισως χρειαστει αρκετες φορες μεχρι να γινει... ενω αν εχεις firmware MF8 με το ιδιο μοντεμ, εισαι κουκλος κ δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα

Συνημμένα αρχεία

#5453   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 15:04

Εγώ πάντως από αυτά που έγραφαν κατάλαβα ότι δε χρειάζεται κάτι τέτοιο. Απλά φλασάρεις και είσαι έτοιμος. Όπως και να έχει το παράτησα, ολόκληρη φασαρία και τώρα δεν είμαι σε θέση. Ίσως μετά το καλοκαίρι που θα κάθομαι σπίτι, τώρα έχει παραλίες :P

μεχρι να βαλεις custom μπορεις να ασχοληθεις με το nottach xposed που ειναι συμβατο και με odexed roms και ειναι πολυ απλο να το δουλεψεις.http://forum.xda-dev...ghlight=nottach

Το εριξα μια ματια... ε ενταξει, θελει σχεδον το ιδιο πραγμα... να φλασαρεις τα αρχεια για το modem, τα MF8.. μεσω odin... και μαλιστα ισως χρειαστει αρκετες φορες μεχρι να γινει... ενω αν εχεις firmware MF8 με το ιδιο μοντεμ, εισαι κουκλος κ δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα

μονο αν εχεις προβλημα το κανεις αυτο και μετα απο το φλασαρισμα της custom οποτε τζαμπα τρομαξες τον Φανη :P

#5454   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 15:08

μεχρι να βαλεις custom μπορεις να ασχοληθεις με το nottach xposed που ειναι συμβατο και με odexed roms και ειναι πολυ απλο να το δουλεψεις.http://forum.xda-dev...ghlight=nottach

μονο αν εχεις προβλημα το κανεις αυτο και μετα απο το φλασαρισμα της custom οποτε τζαμπα τρομαξες τον Φανη :P

Αν εχεις αλλο modem θα εχεις προβλημα, στανταρ... και ποιος τον ακουει τον φανη μετα... :P:P

#5455   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 15:15

Τζάμπα πανικοβλήθηκα αλλά αν το έκανα και έβγαζε κανένα σφάλμα θα τα έσπαγα όλα πιστεύω. Πολύ ταλαιπωρία ρε παιδί μου. Τέσπα, θ' ασχοληθώ με το Nottach xposed για αρχή (ολόκληρη διαδικασία και αυτό, πέρνα το ένα και μετά το άλλο, 150 λινκς έχει :P ) και αργότερα βλέπουμε και για custom. Μπορώ έτσι όπως είμαι τώρα ν' αλλάξω μόνο kernel και να κερδίσω σε μπαταρία?

#5456   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 15:19

Τζάμπα πανικοβλήθηκα αλλά αν το έκανα και έβγαζε κανένα σφάλμα θα τα έσπαγα όλα πιστεύω. Πολύ ταλαιπωρία ρε παιδί μου. Τέσπα, θ' ασχοληθώ με το Nottach xposed για αρχή (ολόκληρη διαδικασία και αυτό, πέρνα το ένα και μετά το άλλο, 150 λινκς έχει :P ) και αργότερα βλέπουμε και για custom. Μπορώ έτσι όπως είμαι τώρα ν' αλλάξω μόνο kernel και να κερδίσω σε μπαταρία?

Καλα, μην τρελλαινεσαι, δεν νομιζω οτι θα δεις τεραστια διαφορα σε αυτονομια απο τον μαμα κερνελ...

#5457   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 15:31

Καλα, μην τρελλαινεσαι, δεν νομιζω οτι θα δεις τεραστια διαφορα σε αυτονομια απο τον μαμα κερνελ...

Είχες γράψει για κάποιον Kernel που έχει μεγάλη διαφορά. Σε συνδυασμό με άλλη rom ??

#5458   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2013 - 15:43

Είχες γράψει για κάποιον Kernel που έχει μεγάλη διαφορά. Σε συνδυασμό με άλλη rom ??

Ο adam ο οποιος ειναι του wanam και τα σπαει... μπορεις να τον βαλεις σε συνδυασμο με την rom του, υπαρχει απο οτι ειδα για το s4... αλλα δεν ξερω πως παει σε σχεση με το μαμα, εγω μιλαω παντα για custom roms και kernels...

#5459   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 14/07/2013 - 15:43

Στην omega 7 βγαλαν εναν νεο τροπο που δεν χρειάζεται να παταει πανω στην μαμα ρομ. ..
Αλλα για εμενα η omega δεν αξίζει γίνεται ενα ψιλο μπάχαλο στην ρομ....

Την ειχα βαλει και καπακι την έβγαλα. ..
Μιση μερα κράτησε η ρομ στο κινητό μου!!
:)

Επειδή της εχω δοκιμάσει ολες τις ρομ τωρα απο χθες ειμαι στην Android revolution 2.0 mf8
Απλα η ρομ πετάει. .. πολύ σταθερή. .. με ολα τα βασικά που θελει το κινητό...
Stock theme...
Πολυ καλύτερες θερμοκρασίες. ...
Τωρα θα πετάξω και εναν adam 1.4 kernel. .
Και ειναι κομπλέ. ..
Εχω και το 3minit framework που κανει διάφορα. ..
Desktop visualizer για να αλλάξεις εικονιδια...
Μερικα αλλα μοντακια... και το κινητό ειναι μια χαρα....
Να και μερικες φωτο:

Edit: ακόμα το στρώνω το κινητό. .:D

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: Livas, 14/07/2013 - 15:45

#5460   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 14/07/2013 - 15:58

Συγνώμη αλλά εμένα μου θυμίζει τσίρκο έτσι το κινητό...ειδικά η δυσαναγνωστη γραμματοσειρα είναι απαράδεκτη...
Τώρα αν εσένα σου αρέσει αυτή η εικόνα...πασο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες