Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 27/07/2013 - 23:50

Ad
Δημοσίευση 28/07/2013 - 03:09
Δημοσίευση 28/07/2013 - 05:35
Πριν και μετά την αλλαγή firmware Καλό θα ήταν να κάνεις και ένα factory reset αν δεν έκανες. ...Τελικά έκανα την αναβάθμιση αλλά κάτι είχα κάνει λάθος με το μπακαπ κ δεν το βρήκα για να επαναφέρω τις εφαρμογές κ τώρα πρέπει απτην αρχη! Άλλα αποφασισα να βγω έξω για να ξεχαστω κ θα το φτιάξω το πρωί!
Και αν πηρες back up με το titanium και δεν άλλαξες τον φάκελο αποθήκευσης. ..απλά με την αναβάθμιση σβήστηκε γιατί αποθηκεύεται στην μνήμη του κινητού και όχι στην εξωτερική κάρτα. ..
Δημοσίευση 28/07/2013 - 07:20
δεν το ηξερα αυτο για titanium!Πριν και μετά την αλλαγή firmware Καλό θα ήταν να κάνεις και ένα factory reset αν δεν έκανες. ...
Και αν πηρες back up με το titanium και δεν άλλαξες τον φάκελο αποθήκευσης. ..απλά με την αναβάθμιση σβήστηκε γιατί αποθηκεύεται στην μνήμη του κινητού και όχι στην εξωτερική κάρτα. ..
Δημοσίευση 28/07/2013 - 07:31
Τελικά έκανα την αναβάθμιση αλλά κάτι είχα κάνει λάθος με το μπακαπ κ δεν το βρήκα για να επαναφέρω τις εφαρμογές κ τώρα πρέπει απτην αρχη! Άλλα αποφασισα να βγω έξω για να ξεχαστω κ θα το φτιάξω το πρωί!
Ανοίγεις το titanium οπως εισαι πριν φλασαρεις την καινουργια Rom official MGA και πας στις προτιμήσεις και βάζεις σαν φάκελο που θα κάνει back up έναν φάκελο που θα έχεις εσυ δημιουργήσει στην SD card.
Κανείς στη συνέχεια μέσω του Recovery wipe-data,cache,dalvin cache και στη συνέχεια reboot σε download mode για να φασάρεις μέσω Odin την MGA.
Αφού τελειώσει το φλασάρισμα και σετάρεις wifi και google account ξανά έμπα σε download mode και κανε root το κινητό σου.Στην συνέχεια μετά την επανεκίνηση κατεβαζεις το titanium backup και το τρεχεις.ξαναπας στις προτιμήσεις και βάζεις σαν φάκελο backup τον φάκελο που έφτιαξες μέσα στην sd card σου.Στη συνέχεια στο restore/backup κουμπί κατεβαινεις κάτω και πας εκεί που λέει Restore και πατάς το κουμπί " restore app+data" και σου περνάει τα πάντα στο τηλέφωνο.
Η όλη η διαδικασία δεν είναι πάνω από 15-20 λεπτά.
Δημοσίευση 28/07/2013 - 07:36
το θεμα ειναι οτι δεν εχω καρτα μνημης...Ανοίγεις το titanium οπως εισαι πριν φλασαρεις την καινουργια Rom official MGA και πας στις προτιμήσεις και βάζεις σαν φάκελο που θα κάνει back up έναν φάκελο που θα έχεις εσυ δημιουργήσει στην SD card.
Κανείς στη συνέχεια μέσω του Recovery wipe-data,cache,dalvin cache και στη συνέχεια reboot σε download mode για να φασάρεις μέσω Odin την MGA.
Αφού τελειώσει το φλασάρισμα και σετάρεις wifi και google account ξανά έμπα σε download mode και κανε root το κινητό σου.Στην συνέχεια μετά την επανεκίνηση κατεβαζεις το titanium backup και το τρεχεις.ξαναπας στις προτιμήσεις και βάζεις σαν φάκελο backup τον φάκελο που έφτιαξες μέσα στην sd card σου.Στη συνέχεια στο restore/backup κουμπί κατεβαινεις κάτω και πας εκεί που λέει Restore και πατάς το κουμπί " restore app+data" και σου περνάει τα πάντα στο τηλέφωνο.
Η όλη η διαδικασία δεν είναι πάνω από 15-20 λεπτά.
Δημοσίευση 28/07/2013 - 08:06
Καλα βρε δεν εχεις καρτα μνήμης??!το θεμα ειναι οτι δεν εχω καρτα μνημης...

Τοτε κανεις αυτα που σε ειπε o dream 21 αλλα χωρίς να πας στο προτιμησεις για φάκελο στο titanium ..
Κάνεις απλά ένα back up και μετά συνδεεις το κινητό στον υπολογιστή η ασύρματα με το airdroid και παίρνεις τον φάκελο με το back up από το titanium μέσα στο υπολογιστή. ..
Όταν τελειώσεις την διαδικασία κάνα περνάς τον φάκελο από τον υπολογιστή μέσα στην sd card του κινητού. ...
Και τα επαναφερεις....
Δημοσίευση 28/07/2013 - 09:56
το θεμα ειναι οτι δεν εχω καρτα μνημης...
1)Με την πρώτη ευκαιρία οπωσδήποτε μόλις μπορείς αγόρασε μια SD card http://www.skroutz.g...=recommendation
2) μπορείς να κανείς και αυτό που σου είπε ο @livas backup τον φάκελο στο computer σου.
Δημοσίευση 28/07/2013 - 10:14
Δημοσίευση 28/07/2013 - 11:05
Παρ'τους τηλεφωνο σημερα κιολλας... πρεπει να εχεις doa κανονικα, οποτε θα σου δωσουν αλλοπαιδια μολις πηρα ενα s4 απο το γαλλικο expansys και εχω προβλημα με την σιμ δε μου την αναγνωριζει.. εχω δοκιμασει και με 2η και τα ιδια.. θελω να ρωτησω τι παιζει με εγγυηση αν το στειλω στη σμαρτεκ θα μου δωσουν καινουριο η θα αλλαξουν την υποδοχη της σιμ αν εχει προβλημα?
Δημοσίευση 28/07/2013 - 11:07
την σμαρτεκ η στο expansys? και ποσο περιπου θα διαρκεσει η διαδικασια αλλαγης?Παρ'τους τηλεφωνο σημερα κιολλας... πρεπει να εχεις doa κανονικα, οποτε θα σου δωσουν αλλο
Δημοσίευση 28/07/2013 - 11:42
Παρε στο καταστημα τηλεφωνο πρωτα να σου πουνε αν πρεπει να το στειλεις σε αυτους ή να πας κατευθειαν στην smartek... η διαδικασια αλλαγης ειναι αμεση αν δεν κανω λαθος...την σμαρτεκ η στο expansys? και ποσο περιπου θα διαρκεσει η διαδικασια αλλαγης?
Δημοσίευση 29/07/2013 - 08:44
Είχα από καιρό αποφασίσει να αλλάξω κινητό, και μάλιστα να μην αγοράσω iPhone, αλλά να περάσω στην άλλη όχθη. Από διάφορες κριτικές που διάβασα, από 1-2 φίλους μου που το έχουν και ΚΥΡΙΩΣ από θέμα τιμής αποφάσισα να πάω στο LG Nexus 4 (το googlόφωνο). Τι γνώμη έχετε για αυτό; Να αναφέρω εδώ ότι είμαι αρκετά "προχωρημένος" χρήστης.
Επαφές, φωτογραφίες έχω στο PC μου, άρα θα μπορώ να τα μεταφέρω στο Android. Όμως για άλλα στοιχεία, όπως τα SMS, τα μηνύματα του WhatsApp και του Viber, ξέρετε πώς μπορώ να το κάνω (ΑΝ μπορώ να το κάνω

Υπάρχει και ένα ακόμα πιο μεγάλο (για μένα) πρόβλημα. Είχα τα έξοδα των τελευταίων 3 ετών στην εφαρμογή iXpenseIt και ΔΕ ΘΕΛΩ να τα χάσω. Μπορώ να δω τη βάση (expenses.db) ή κάπως έτσι από το backup του iPhone αλλά δε μπορώ να την ανοίξω (το iPhone είπαμε, νεκρό). ΟΥΤΕ υπάρχει εφαρμογή iXpenseIt στο Android... Αρχικά σκεφτόμουν απλά να πάρω exports σε .csv, να τα σώσω στο PC μου σαν excelόφυλλα και ας μη μεταφερθούν ποτέ στο Android. Ξέρετε κάποιον να μπορεί να το κάνει αυτό; Να πάρει τη db του iXpenseIt και να μου επιστρέψει .csv με όλα τα δεδομένα; Ή μήπως ξέρετε (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) αν υπάρχει κάποια Android εφαρμογή που κάνει import από βάση iXpenseIt;
Αυτά προς το παρόν, ανάλογα με τις απαντήσεις σας προσθέτω κι άλλη πληροφορία!
Δημοσίευση 29/07/2013 - 09:12
Είχα από καιρό αποφασίσει να αλλάξω κινητό, και μάλιστα να μην αγοράσω iPhone, αλλά να περάσω στην άλλη όχθη. Από διάφορες κριτικές που διάβασα, από 1-2 φίλους μου που το έχουν και ΚΥΡΙΩΣ από θέμα τιμής αποφάσισα να πάω στο LG Nexus 4 (το googlόφωνο). Τι γνώμη έχετε για αυτό; Να αναφέρω εδώ ότι είμαι αρκετά "προχωρημένος" χρήστης.
Επαφές, φωτογραφίες έχω στο PC μου, άρα θα μπορώ να τα μεταφέρω στο Android. Όμως για άλλα στοιχεία, όπως τα SMS, τα μηνύματα του WhatsApp και του Viber, ξέρετε πώς μπορώ να το κάνω (ΑΝ μπορώ να το κάνωΝα πάρω δλδ. τα στοιχεία από το backup του iPhone (τα User App Data ουσιαστικά) και με αυτά να πάω στο Android;
Υπάρχει και ένα ακόμα πιο μεγάλο (για μένα) πρόβλημα. Είχα τα έξοδα των τελευταίων 3 ετών στην εφαρμογή iXpenseIt και ΔΕ ΘΕΛΩ να τα χάσω. Μπορώ να δω τη βάση (expenses.db) ή κάπως έτσι από το backup του iPhone αλλά δε μπορώ να την ανοίξω (το iPhone είπαμε, νεκρό). ΟΥΤΕ υπάρχει εφαρμογή iXpenseIt στο Android... Αρχικά σκεφτόμουν απλά να πάρω exports σε .csv, να τα σώσω στο PC μου σαν excelόφυλλα και ας μη μεταφερθούν ποτέ στο Android. Ξέρετε κάποιον να μπορεί να το κάνει αυτό; Να πάρει τη db του iXpenseIt και να μου επιστρέψει .csv με όλα τα δεδομένα; Ή μήπως ξέρετε (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) αν υπάρχει κάποια Android εφαρμογή που κάνει import από βάση iXpenseIt;
1)To Nexus 4 φοβερό τηλέφωνο αλλα θα είσαι με τον φορτιστή στην μπρίζα ala iPhone 5

2)Με το Kies τις samsung μπορεις να παρείς backup επαφες-φωτογραφίες-και sms
3)Δεν ξέρω εαν αυτο σου κάνει για την δουλειά σου https://play.google....semanager&hl=el
Δες και αυτό http://www.iphonehel...-το-iphone-στο/
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 29/07/2013 - 09:13
Δημοσίευση 30/07/2013 - 01:07
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες