Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:35
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Δημοσίευση 30/07/2013 - 23:42
επισης αγορασα ενα θεμα που ελεγε οτι ειναι συμβατο με τον apex launcher pro κ ετσι τον αγορασα γιατι ειχα την απλη εκδοση κ μετα το θεμα δεν ανοιγε κ ελεγε οτι ειναι για τον go launcher ex. ετσι τον κατεβασα κ αυτον αλλα παλι δεν ανοιγει το θεμα κ οταν παω στις ρυθμισεις του go launcher ex δεν το βρισκει στα κατεβασμενα θεματα οποτε μου ειναι αχρηστο. να ζητησω refund?
Δημοσίευση 30/07/2013 - 23:48
εκανα μια βλακεια κ αγορασα το eXperience pro χωρις να ξερω αν ειναι συμβατη με τη συσκευη κ μου γραφει οτι η συσκευη ειναι συμβατη αλλα δεν υποστιριζεται. τι παει να πει αυτο? τι μπορω να κανω για να μην πανε χαμενα τα χρηματα?
επισης αγορασα ενα θεμα που ελεγε οτι ειναι συμβατο με τον apex launcher pro κ ετσι τον αγορασα γιατι ειχα την απλη εκδοση κ μετα το θεμα δεν ανοιγε κ ελεγε οτι ειναι για τον go launcher ex. ετσι τον κατεβασα κ αυτον αλλα παλι δεν ανοιγει το θεμα κ οταν παω στις ρυθμισεις του go launcher ex δεν το βρισκει στα κατεβασμενα θεματα οποτε μου ειναι αχρηστο. να ζητησω refund?
Μεσα σε 15 λεπτα μπορεις να κανεις refund... αν το πηρες τωρα, βιασου
Δημοσίευση 30/07/2013 - 23:50
πο εχουν περασει καποιες ωρες. ειχα προπονηση κ ελεγα να το ξαναπροσπαθησω αργοτερα αλλα ουτε τωρα δουλεψε...Μεσα σε 15 λεπτα μπορεις να κανεις refund... αν το πηρες τωρα, βιασου

Δημοσίευση 30/07/2013 - 23:57
δεν πειραζει... πες οτι ηπιες ενα ποτακι στην υγεια του s4...πο εχουν περασει καποιες ωρες. ειχα προπονηση κ ελεγα να το ξαναπροσπαθησω αργοτερα αλλα ουτε τωρα δουλεψε...

Δημοσίευση 31/07/2013 - 00:03
Βάλτο στην συσκευή σου και εάν όλα πάνε όπως πρέπει μετά κάνε κάτι την αγορά....
Δημοσίευση 31/07/2013 - 00:08
δικιο εχεις. παντως εχω λιγοστεψει τα εξοδα για εφαρμογες τον τελευταιο καιρο. δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα ξοδευα!Και φύγε και λίγο από την νοοτροπία ios...Μην πληρώνεις για τα πάντα...βρες πρώτα κάτι που σου κάνει από blackmart aptdoide και κάνα torrent
Βάλτο στην συσκευή σου και εάν όλα πάνε όπως πρέπει μετά κάνε κάτι την αγορά....
Δημοσίευση 31/07/2013 - 00:17
Κακως, γιατι υπαρχουν κ αλλα markets στο android με σπασμενες εφαρμογες, που δουλευουν τελεια... κ οταν λεμε σπασμενες, μην παει το μυαλο σου σε κακοβουλα προγραμματα κ ιστοριες... καποιοι πληρωνουν τα apps κανονικα, και ανεβαζουν τα apk στο web... απλως προσεχε απο που κατεβαζεις... το aptoide ειναι αξιοπιστο μαρκετ παντως, κ σου αναβαθμιζει και τις σπασμενες εφαρμογες οποτε υπαρχουν official updates, και εισαι κομπλε...δικιο εχεις. παντως εχω λιγοστεψει τα εξοδα για εφαρμογες τον τελευταιο καιρο. δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα ξοδευα!
Δημοσίευση 31/07/2013 - 00:35
αυτα τυπου aptoide δεν εχουν μονο παιχνιδια κ οχι εφαρμογες ροοτ κ συστηματος?Κακως, γιατι υπαρχουν κ αλλα markets στο android με σπασμενες εφαρμογες, που δουλευουν τελεια... κ οταν λεμε σπασμενες, μην παει το μυαλο σου σε κακοβουλα προγραμματα κ ιστοριες... καποιοι πληρωνουν τα apps κανονικα, και ανεβαζουν τα apk στο web... απλως προσεχε απο που κατεβαζεις... το aptoide ειναι αξιοπιστο μαρκετ παντως, κ σου αναβαθμιζει και τις σπασμενες εφαρμογες οποτε υπαρχουν official updates, και εισαι κομπλε...
Δημοσίευση 31/07/2013 - 00:38
Το aptoide έχει για τα πάντα μέσα. ...αυτα τυπου aptoide δεν εχουν μονο παιχνιδια κ οχι εφαρμογες ροοτ κ συστηματος?
Δημοσίευση 31/07/2013 - 07:45
Δημοσίευση 31/07/2013 - 08:00
Με wind μην περιμένεις να δεις 4g..Καλημερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το 4g LTE ,δεν υπαρχει στις ρυθμισεις network mode του τηλεφωνου μου βεβαια ειμαι στην wind και δεν ξερω αν εχει να κανει αλλα δεν θα επρεπε να υπαρχει σαν επιλογη στην συσκευη ?
Ακόμα 3g δεν έχει σωστό η wind

Και όχι αν δεν υποστηρίζει ο παροχος σου. ..δεν θα δεις επιλογή lte στις ρυθμίσεις. ....
Δημοσίευση 31/07/2013 - 08:06

Δημοσίευση 31/07/2013 - 11:33
Πρέπει να κάνει αναβάθμιση ο παροχος και να στείλει update. ...Ευχαριστω για την αμεση απαντηση , ειχα φαει ολο το google και δεν μπορουσα να βρω ακρη μεχρι και το Viaero 4g ημουνα ετοιμος να εγκαταστησω
Αν είσαι ρουτ εχει ένα αρχείο που το περνάς με custom recovery. ..
Που θα σε βγάλει την επιλογή στις ρυθμίσεις αλλά ως εκεί. ..

Δημοσίευση 31/07/2013 - 11:57
Τελευταία επεξεργασία από: COOKIE, 31/07/2013 - 11:58
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες