Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5656   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:35

Πoιος είναι ο καλύτερος player για να παίζει αρχεία .mov ?

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5657   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 23:42

εκανα μια βλακεια κ αγορασα το eXperience pro χωρις να ξερω αν ειναι συμβατη με τη συσκευη κ μου γραφει οτι η συσκευη ειναι συμβατη αλλα δεν υποστιριζεται. τι παει να πει αυτο? τι μπορω να κανω για να μην πανε χαμενα τα χρηματα?

επισης αγορασα ενα θεμα που ελεγε οτι ειναι συμβατο με τον apex launcher pro κ ετσι τον αγορασα γιατι ειχα την απλη εκδοση κ μετα το θεμα δεν ανοιγε κ ελεγε οτι ειναι για τον go launcher ex. ετσι τον κατεβασα κ αυτον αλλα παλι δεν ανοιγει το θεμα κ οταν παω στις ρυθμισεις του go launcher ex δεν το βρισκει στα κατεβασμενα θεματα οποτε μου ειναι αχρηστο. να ζητησω refund?

#5658   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/07/2013 - 23:48

εκανα μια βλακεια κ αγορασα το eXperience pro χωρις να ξερω αν ειναι συμβατη με τη συσκευη κ μου γραφει οτι η συσκευη ειναι συμβατη αλλα δεν υποστιριζεται. τι παει να πει αυτο? τι μπορω να κανω για να μην πανε χαμενα τα χρηματα?

επισης αγορασα ενα θεμα που ελεγε οτι ειναι συμβατο με τον apex launcher pro κ ετσι τον αγορασα γιατι ειχα την απλη εκδοση κ μετα το θεμα δεν ανοιγε κ ελεγε οτι ειναι για τον go launcher ex. ετσι τον κατεβασα κ αυτον αλλα παλι δεν ανοιγει το θεμα κ οταν παω στις ρυθμισεις του go launcher ex δεν το βρισκει στα κατεβασμενα θεματα οποτε μου ειναι αχρηστο. να ζητησω refund?

Μεσα σε 15 λεπτα μπορεις να κανεις refund... αν το πηρες τωρα, βιασου

#5659   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 23:50

Μεσα σε 15 λεπτα μπορεις να κανεις refund... αν το πηρες τωρα, βιασου

πο εχουν περασει καποιες ωρες. ειχα προπονηση κ ελεγα να το ξαναπροσπαθησω αργοτερα αλλα ουτε τωρα δουλεψε... :unsure:

#5660   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 23:57

πο εχουν περασει καποιες ωρες. ειχα προπονηση κ ελεγα να το ξαναπροσπαθησω αργοτερα αλλα ουτε τωρα δουλεψε... :unsure:

δεν πειραζει... πες οτι ηπιες ενα ποτακι στην υγεια του s4... :rolleyes:

#5661   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/07/2013 - 00:03

Και φύγε και λίγο από την νοοτροπία ios...Μην πληρώνεις για τα πάντα...βρες πρώτα κάτι που σου κάνει από blackmart aptdoide και κάνα torrent
Βάλτο στην συσκευή σου και εάν όλα πάνε όπως πρέπει μετά κάνε κάτι την αγορά....

#5662   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 00:08

Και φύγε και λίγο από την νοοτροπία ios...Μην πληρώνεις για τα πάντα...βρες πρώτα κάτι που σου κάνει από blackmart aptdoide και κάνα torrent
Βάλτο στην συσκευή σου και εάν όλα πάνε όπως πρέπει μετά κάνε κάτι την αγορά....

δικιο εχεις. παντως εχω λιγοστεψει τα εξοδα για εφαρμογες τον τελευταιο καιρο. δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα ξοδευα!

#5663   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 00:17

δικιο εχεις. παντως εχω λιγοστεψει τα εξοδα για εφαρμογες τον τελευταιο καιρο. δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα ξοδευα!

Κακως, γιατι υπαρχουν κ αλλα markets στο android με σπασμενες εφαρμογες, που δουλευουν τελεια... κ οταν λεμε σπασμενες, μην παει το μυαλο σου σε κακοβουλα προγραμματα κ ιστοριες... καποιοι πληρωνουν τα apps κανονικα, και ανεβαζουν τα apk στο web... απλως προσεχε απο που κατεβαζεις... το aptoide ειναι αξιοπιστο μαρκετ παντως, κ σου αναβαθμιζει και τις σπασμενες εφαρμογες οποτε υπαρχουν official updates, και εισαι κομπλε...

#5664   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 00:35

Κακως, γιατι υπαρχουν κ αλλα markets στο android με σπασμενες εφαρμογες, που δουλευουν τελεια... κ οταν λεμε σπασμενες, μην παει το μυαλο σου σε κακοβουλα προγραμματα κ ιστοριες... καποιοι πληρωνουν τα apps κανονικα, και ανεβαζουν τα apk στο web... απλως προσεχε απο που κατεβαζεις... το aptoide ειναι αξιοπιστο μαρκετ παντως, κ σου αναβαθμιζει και τις σπασμενες εφαρμογες οποτε υπαρχουν official updates, και εισαι κομπλε...

αυτα τυπου aptoide δεν εχουν μονο παιχνιδια κ οχι εφαρμογες ροοτ κ συστηματος?

#5665   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 31/07/2013 - 00:38

αυτα τυπου aptoide δεν εχουν μονο παιχνιδια κ οχι εφαρμογες ροοτ κ συστηματος?

Το aptoide έχει για τα πάντα μέσα. ...

#5666   COOKIE

COOKIE

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 07:45

Καλημερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το 4g LTE ,δεν υπαρχει στις ρυθμισεις network mode του τηλεφωνου μου βεβαια ειμαι στην wind και δεν ξερω αν εχει να κανει αλλα δεν θα επρεπε να υπαρχει σαν επιλογη στην συσκευη ?

#5667   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 08:00

Καλημερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το 4g LTE ,δεν υπαρχει στις ρυθμισεις network mode του τηλεφωνου μου βεβαια ειμαι στην wind και δεν ξερω αν εχει να κανει αλλα δεν θα επρεπε να υπαρχει σαν επιλογη στην συσκευη ?

Με wind μην περιμένεις να δεις 4g..
Ακόμα 3g δεν έχει σωστό η wind :P
Και όχι αν δεν υποστηρίζει ο παροχος σου. ..δεν θα δεις επιλογή lte στις ρυθμίσεις. ....

#5668   COOKIE

COOKIE

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 08:06

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση , ειχα φαει ολο το google και δεν μπορουσα να βρω ακρη μεχρι και το Viaero 4g ημουνα ετοιμος να εγκαταστησω :)

#5669   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 11:33

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση , ειχα φαει ολο το google και δεν μπορουσα να βρω ακρη μεχρι και το Viaero 4g ημουνα ετοιμος να εγκαταστησω :)

Πρέπει να κάνει αναβάθμιση ο παροχος και να στείλει update. ...
Αν είσαι ρουτ εχει ένα αρχείο που το περνάς με custom recovery. ..
Που θα σε βγάλει την επιλογή στις ρυθμίσεις αλλά ως εκεί. ..
:)

#5670   COOKIE

COOKIE

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 11:57

Ειμαι root και με την omega V9.0 θεωρεις οτι ειναι απαραιτητο να το κανω ? απο την στιγμη που η WIND αρμενιζει ! εχεις καποιο link να βρω το αρχειο

Τελευταία επεξεργασία από: COOKIE, 31/07/2013 - 11:58

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16