Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5671   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 31/07/2013 - 13:12

Ειμαι root και με την omega V9.0 θεωρεις οτι ειναι απαραιτητο να το κανω ? απο την στιγμη που η WIND αρμενιζει ! εχεις καποιο link να βρω το αρχειο

Απαραίτητο Όχι. ..
Άχρηστο θα σου είναι. ..
Απλά για τα μάτια του κόσμου. ..
:P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5672   COOKIE

COOKIE

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 13:15

χαχαχαχα thanx Livas

#5673   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 16:27

αυτο που μου εχει λειψει πιο πολυ απτο iphone ειναι το imessage k facetime. οι περισσοτεροι γνωστοι μου εχουν iphone οποτε τωρα που δεν τα εχω αυτα η επικοινωνια ειναι πιο δυσκολη...

πηγα στα media markt κ ειχαν φερει καινουριες θηκες για ιφον κ λεω καλα οταν ειχα εγω ιφον δεν ειχαν τοσο ωραιες θηκες!

#5674   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 16:59

αυτο που μου εχει λειψει πιο πολυ απτο iphone ειναι το imessage k facetime. οι περισσοτεροι γνωστοι μου εχουν iphone οποτε τωρα που δεν τα εχω αυτα η επικοινωνια ειναι πιο δυσκολη...

πηγα στα media markt κ ειχαν φερει καινουριες θηκες για ιφον κ λεω καλα οταν ειχα εγω ιφον δεν ειχαν τοσο ωραιες θηκες!

Ελα πλάκα μας κάνεις εσύ??!
Imessages ... Μπορείτε να μιλήσετε με viber π.χ
Fasetime υπάρχει και το Skype π.χ. ...

Κάτι αντίστοιχο είναι το chaton της σαμσουνκ... Κάτι όμως που το θεωρώ άχρηστο και έχει φάει διαγραφή από το κινητό. ....
:)

#5675   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 17:38

η συνέχεια από κάτω :)

να διαγραφει
Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 31/07/2013 - 17:41

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#5676   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 17:39

Από την αρχή που αγόρασες το s4 είμαι τόσο, μα τόσο περίεργος για το πότε θα επιστρέψεις στο iPhone :P
Για να δούμε :)

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 31/07/2013 - 17:39

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#5677   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 31/07/2013 - 20:54

Από την αρχή που αγόρασες το s4 είμαι τόσο, μα τόσο περίεργος για το πότε θα επιστρέψεις στο iPhone :P

1μηνα της δινω το μεγιστο... :P

#5678   alexpsilos

alexpsilos

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 20:58

Καλησπέρα παιδιά.Ηθελα να μοιραστώ μαζί σας 2 προβληματάκια που έχω με το galaxy s4. 1)Κάθε φορά που κάνω reboot χάνει το ποιός είναι ο default launcher και μου ζητάει να ξαναδιαλέξω παρόλο που όταν διαλέγω βάζω "always" και 2) Οταν χρεισιμοποιώ τον nova launcher και κάνω clear τα ram και πάλι κάνει reset τον launcher και με πετάει στο touchwiz! Εχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα?

#5679   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 21:18

1μηνα της δινω το μεγιστο... :P

ελατε ρε παιδια, μην με κοροιδευετε!! :P θα το συνηθησω που θα παει!!

#5680   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 31/07/2013 - 21:29

ελατε ρε παιδια, μην με κοροιδευετε!! :P θα το συνηθησω που θα παει!!

Βγηκε αναβαθμιση στο viber κ πλεον γινεται αυτο που ζητουσες.... σου γραφει ποτε διαβασε ο αλλος το μηνυμα
.. αντε, για σενα δουλευουν ολοι οι προγραμματιστες:rolleyes:

#5681   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 21:35

Καλησπέρα παιδιά.Ηθελα να μοιραστώ μαζί σας 2 προβληματάκια που έχω με το galaxy s4. 1)Κάθε φορά που κάνω reboot χάνει το ποιός είναι ο default launcher και μου ζητάει να ξαναδιαλέξω παρόλο που όταν διαλέγω βάζω "always" και 2) Οταν χρεισιμοποιώ τον nova launcher και κάνω clear τα ram και πάλι κάνει reset τον launcher και με πετάει στο touchwiz! Εχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα?

1. Δεν γινεται αυτο που λες... κ εγω χρησιμοποιω τον nova launcher κ δεν υπαρχει τετοιο θεμα...
2. Απο που κανεις clear την ram? Εχεις καποια εφαρμογη ή μεσα απο το συστημα? Μηπως καταλαθος μπαινεις στον διαχειριστη εφαρμογων και πατας εκκαθαριση προεπιλογων?
3. Αν δεν βρεις ακρη, μπες στον διαχειριστη εφαρμογων, πηγαινε στο ολα, βρες την εφαρμογη του touchwiz και πατα το κουμπι που λεει Ανενεργο, ωστε να απενεργοποιησεις την εφαρμογη, κ να σε δουλευει μονο ο nova launcher... νομιζω πως δεν εισαι root, σωστα?

#5682   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 21:51

Οσο και να σε ακουγεται παράξενο σβησε την μλκια εφαρμογη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ οσο και κουφό να σε ακουγεται αυτο ευθύνεται .......

#5683   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 21:56

Οσο και να σε ακουγεται παράξενο σβησε την μλκια εφαρμογη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ οσο και κουφό να σε ακουγεται αυτο ευθύνεται .......

Και για το battery drain στο s4 ευθυνεται νομιζω...

#5684   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 22:07

Και για το battery drain στο s4 ευθυνεται νομιζω...

αυτό δεν το γνωρίζω και Ξες ότι πλέον δεν με ενδιαφέρει αυτό το θέμα. ..
3 μπαταρίες έχω πλέον. ...
:D

#5685   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2013 - 22:17

Βγηκε αναβαθμιση στο viber κ πλεον γινεται αυτο που ζητουσες.... σου γραφει ποτε διαβασε ο αλλος το μηνυμα
.. αντε, για σενα δουλευουν ολοι οι προγραμματιστες :rolleyes:

αυτο που λες για το viber δεν γινοταν κ πριν?? για τα μηνυματα το ηθελα κ για το gmail, κυριως για το gmail! :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες