Θα σου στειλω εγω το navigon europe.. Γιατι να το πληρωσεις; δεν εχεις iphone, ξεκολλα... Στειλε μου pm οταν εχεις χρονο να στο στειλωΘελω και εγω ενα gps. Ποιο θεωρειτε το καλυτερο οικονομικο ομως... Θα με ενδιεφερε αν ειχε και αρκετα pois

Μετάβαση από iOS σε Android
#5791
Δημοσίευση 12/08/2013 - 19:28
Ad
#5792
Δημοσίευση 12/08/2013 - 19:47
Συμφωνώ απόλυτα! Αν δεις 3-4 σελίδες πιο πίσω έγραψα για ένα πρόβλημα το οτι το google services είναι πρώτο στήν κατανάλωση μπαταρίας και μου κρατάει awake το κινητό συνέχεια! Τελικά 2 προσωρινές λύσεις υπάρχουν. 1: στο location services να βγάλει κανείς την επιλογή wi-fi και mobile data(δέν λέει) ή 2: απεγκατάσταση του τελευταίου update τών google maps!!!
Το πρώτο λειτουργεί σίγουρα αφού και εγώ μέχρι το πρωί και τις τελευταίες μέρες είχα κατανάλωση από google services 40-50% και άνω και από τότε που το έκλεισα έχει πέσει σε 10% (δηλαδή σταμάτησε και απλά πέφτει το ποσοστό του όσο κατεβαίνει η μπαταρία).
Το δεύτερο πως; Με το apk της προηγούμενης εννοείς;
#5793
Δημοσίευση 12/08/2013 - 20:12
Θα σου στειλω εγω το navigon europe.. Γιατι να το πληρωσεις; δεν εχεις iphone, ξεκολλα... Στειλε μου pm οταν εχεις χρονο να στο στειλω
Το αν θελει να πληρωσει ειναι ασχετο μα το αν εχει iphone.
You'll Never Walk Alone
#5794
Δημοσίευση 12/08/2013 - 20:20
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που είναι η επιλογή στο τιτανίουμ να αποθηκεύει τα αντίγραφα στη εξωτερική κάρτα μνήμης.
οπως εισαι μεσα στο titanium πατας το Menu button στη συνεχεια προτιμησεις και πατας στις ρυθμισεις αντιγραφων ασφαλειας τη θεση του φακελου αντιγραφων.Απο εκει δηλωνεις που θελεις να σου κραταει το back up
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 12/08/2013 - 20:20
#5795
Δημοσίευση 12/08/2013 - 21:05
Δεν θελει, γιατι δεν χρειαζεται... Πληρωμενο ειναι το apk που θα του στειλω, μην τρελλαινεσαι...Το αν θελει να πληρωσει ειναι ασχετο μα το αν εχει iphone.
#5796
Δημοσίευση 12/08/2013 - 21:25
Το πρώτο λειτουργεί σίγουρα αφού και εγώ μέχρι το πρωί και τις τελευταίες μέρες είχα κατανάλωση από google services 40-50% και άνω και από τότε που το έκλεισα έχει πέσει σε 10% (δηλαδή σταμάτησε και απλά πέφτει το ποσοστό του όσο κατεβαίνει η μπαταρία).
Το δεύτερο πως; Με το apk της προηγούμενης εννοείς;
Τελικά το δεύτερο μετά απο καποιες ώρες χρήσης κάτι έκανε αλλά όχι πολλά πράγματα.Είχα και πάλι drain απο το google services! Οπότε μένουμε στήν πρώτη και μοναδική λύση..Αν θές να δοκιμάσεις να δείς και εσύ : application manager /all /maps /uninstall updates.
#5797
Δημοσίευση 12/08/2013 - 22:19
Δεν θελει, γιατι δεν χρειαζεται... Πληρωμενο ειναι το apk που θα του στειλω, μην τρελλαινεσαι...
Για μαθε με. Το αγοραζει ενας κ το βαζουν ολοι; Σοβαρα τωρα δε κανω πλακα.
You'll Never Walk Alone
#5798
Δημοσίευση 12/08/2013 - 22:39
Ναι, τα περισσοτερα apk που ανεβαζουν στα εναλλακτικα markets, ειναι πληρωμενα, οχι απλα σπασμενα.. Καποιοι τα αγοραζουν και τα ανεβαζουν στο διαδικτυο.. Κ εγω μπορω να σου στειλω οποιαδηποτε paid εφαρμογη εχω μεσα στην συσκευη μου.. Ανεβαζω το link στο dropbox, σου στελνω τον συνδεσμο, κανεις ληψη και το εγκαθιστας στην συσκευη σου..Για μαθε με. Το αγοραζει ενας κ το βαζουν ολοι; Σοβαρα τωρα δε κανω πλακα.
#5799
Δημοσίευση 12/08/2013 - 23:35
Ναι, τα περισσοτερα apk που ανεβαζουν στα εναλλακτικα markets, ειναι πληρωμενα, οχι απλα σπασμενα.. Καποιοι τα αγοραζουν και τα ανεβαζουν στο διαδικτυο.. Κ εγω μπορω να σου στειλω οποιαδηποτε paid εφαρμογη εχω μεσα στην συσκευη μου.. Ανεβαζω το link στο dropbox, σου στελνω τον συνδεσμο, κανεις ληψη και το εγκαθιστας στην συσκευη σου..
Τ' άφησες φουλ τα μηνύματά σου για να μη σου στέλνουμε;
#5800
Δημοσίευση 12/08/2013 - 23:45
Παίδες απενεργοποίηση τελείως το Google maps αλλά συνεχίζω και έχω χρήση 50% από Google services. Τι άλλο μπορεί να είναι?
#5801
Δημοσίευση 13/08/2013 - 00:10
Τα google services ειναι πολλα, δεν ειναι μονο για τους maps... Και ισως να ευθυνεται και η ρομ σου κατα καποιο τροπο... Ρωτα κ αλλους χρηστες στο myphone που φορανε τον ιδιο συνδυασμο ρομ με κερνελ με εσενα αν αντιμετωπιζουν τοσα υψηλα ποσοστα των google services στην μπαταρια.. Ειναι πολυ πιθανον να συμβαινει κατι τετοιο...Παίδες απενεργοποίηση τελείως το Google maps αλλά συνεχίζω και έχω χρήση 50% από Google services. Τι άλλο μπορεί να είναι?
#5802
Δημοσίευση 13/08/2013 - 00:11
Τα google services ειναι πολλα, δεν ειναι μονο για τους maps... Και ισως να ευθυνεται και η ρομ σου κατα καποιο τροπο... Ρωτα κ αλλους χρηστες στο myphone που φορανε τον ιδιο συνδυασμο ρομ με κερνελ με εσενα αν αντιμετωπιζουν τοσα υψηλα ποσοστα των google services στην μπαταρια.. Ειναι πολυ πιθανον να συμβαινει κατι τετοιο...
Ρε μαμά είμαι, δεν έχω αλλάξει κάτι. Η μπαταρία κρατάει, δεν έχω παράπονο, 1 μέρα βγάζει με αρκετή χρήση. Απλά βλέπω το νούμερο και μου φαίνεται μεγάλο, γι' αυτό ρώτησα.
Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 13/08/2013 - 00:12
#5803
Δημοσίευση 13/08/2013 - 00:22
Ρωτα για την εκδοση firmware που φορας, ποιος ειπε οτι τα μαμα firmwares δεν παρουσιαζουν θεματακια; οπως κ να το κανεις ειναι μεγαλο το ποσοστο κ καπου οφειλεται αυτο... Ασχετα αν δεν επηρεαζει σε μεγαλο βαθμο την αυτονομια της συσκευηςΡε μαμά είμαι, δεν έχω αλλάξει κάτι. Η μπαταρία κρατάει, δεν έχω παράπονο, 1 μέρα βγάζει με αρκετή χρήση. Απλά βλέπω το νούμερο και μου φαίνεται μεγάλο, γι' αυτό ρώτησα.
#5804
Δημοσίευση 13/08/2013 - 02:38
Τελικά το δεύτερο μετά απο καποιες ώρες χρήσης κάτι έκανε αλλά όχι πολλά πράγματα.Είχα και πάλι drain απο το google services! Οπότε μένουμε στήν πρώτη και μοναδική λύση..Αν θές να δοκιμάσεις να δείς και εσύ : application manager /all /maps /uninstall updates.
Κατά περίεργο τρόπο και με τον πρώτο τρόπο συνεχίζεται η κατανάλωση σε μένα.. Είδα ότι συνεχίζει να τρέχει το nlpwakelock, και η μπαταρία πέφτει αρκετά σε αναμονή παρότι το είχα σε εξοικονόμηση ενέργειας.
Διάβασα κάπου ότι με ένα reboot έστρωσε, το έκανα, το φορτίζω και επανέρχομαι αν δω κάποια αλλαγή..
#5805
Δημοσίευση 13/08/2013 - 10:04
Ναι, τα περισσοτερα apk που ανεβαζουν στα εναλλακτικα markets, ειναι πληρωμενα, οχι απλα σπασμενα.. Καποιοι τα αγοραζουν και τα ανεβαζουν στο διαδικτυο.. Κ εγω μπορω να σου στειλω οποιαδηποτε paid εφαρμογη εχω μεσα στην συσκευη μου.. Ανεβαζω το link στο dropbox, σου στελνω τον συνδεσμο, κανεις ληψη και το εγκαθιστας στην συσκευη σου..
Καταλαβα. Αυτο γινεται επισημα; Γιατι δε βλεπω καποιο περιορισμο που το κανει κ καλα παρανομο.
You'll Never Walk Alone
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες