Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5821   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/08/2013 - 19:51

Eγω πάντος δεν προκειται να αγοράσω πάνω απο 380$ :P

Ελπίζω να γίνει ότι πέρυσι μετα απο ενα μηνα κυκλοφορίας του iPhone 5 επεσε τρελή κατηφόρα εαν την θυμάσε.

Αστα να πάνε Στέφανε χάλια μαύρα :P

http://forum.xda-dev...d.php?t=2348272

Πάρα πολύ καλά τρέχει... Από μπαταρία πως πάει; Καλύτερα, χειρότερα ή τα ίδια;

edit

Και κάτι άλλο, πριν κάποιες μέρες δοκίμαζα κάποιες rom και πέρασα και από αυτήν (όχι την finally) για λίγο.. Είχα πρόβλημα και την έβγαλα μετά από λίγο.

Να σε ρωτήσω, στα toggles πάνω υπάρχει η δυνατότητα να τα αλλάξεις/προσθέσεις νέα, όπως πχ στην cyanogenmod; Ή όχι; Έψαχνα αλλά δεν βρήκα κάτι..

Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 13/08/2013 - 19:57

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5822   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113614 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/08/2013 - 20:33

Ναι νικο, παρουσιαζει το note 3 στις 4 σεπτεμβριου στην IFA στο βερολινο.. Επιβεβαιωθηκε επιτελους

http://www.android.g...e-3-release-da/

Kαλά το 'χα δει.. Τέρας απ'οτι φαίνεται αλλά με το μέγεθος θα υπάρχει θέμα..

Ελπίζω να γίνει ότι πέρυσι μετα απο ενα μηνα κυκλοφορίας του iPhone 5 επεσε τρελή κατηφόρα εαν την θυμάσε.

Σε άλλους να τα λες αυτά.. :)

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 13/08/2013 - 20:39

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#5823   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 13/08/2013 - 21:38

Πάρα πολύ καλά τρέχει... Από μπαταρία πως πάει; Καλύτερα, χειρότερα ή τα ίδια;

edit

Και κάτι άλλο, πριν κάποιες μέρες δοκίμαζα κάποιες rom και πέρασα και από αυτήν (όχι την finally) για λίγο.. Είχα πρόβλημα και την έβγαλα μετά από λίγο.

Να σε ρωτήσω, στα toggles πάνω υπάρχει η δυνατότητα να τα αλλάξεις/προσθέσεις νέα, όπως πχ στην cyanogenmod; Ή όχι; Έψαχνα αλλά δεν βρήκα κάτι..

Σπύρο η μπαταρία έχει βελτιωθεί σε βγάζει 1 μερα πλέον άνετα δεν έχει το τρελό drain battery που είχαν η προηγούμενες εκδόσεις.

Από toggles όχι ακόμη αλλα απο mods ξεκίνησαν να τα βγάζουν και για google edition 4.3

#5824   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2013 - 21:43

Kαλά το 'χα δει.. Τέρας απ'οτι φαίνεται αλλά με το μέγεθος θα υπάρχει θέμα..

Σε άλλους να τα λες αυτά.. :)

To μέγεθος θα παραμείνει το ίδιο όπως έγινε με το S3---->S4

#5825   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 13/08/2013 - 22:25

Eγω πάντος δεν προκειται να αγοράσω πάνω απο 380$ :P

Dream , εμπα τώρα ... Δες τι κάνουν αυτοί που μιλάνε με τα λεφτά τους και όχι με το στόμα

http://www.macrumors...ly-undervalued/

#5826   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2013 - 23:48

Dream , εμπα τώρα ... Δες τι κάνουν αυτοί που μιλάνε με τα λεφτά τους και όχι με το στόμα http://www.macrumors...ly-undervalued/

Περιμένω περιμένω δεν βιαζόμαστε :)

#5827   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113614 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 00:35

To μέγεθος θα παραμείνει το ίδιο όπως έγινε με το S3---->S4

Τα λέγαμε ναι.. Το οτι θα παραμείνει το ίδιο μάλλον καλό θα το πεις. Ευτυχώς..

Μη σας τη κάνει η Sammy και δείτε κανα ταψί.. Μη ξεχνάς και το μεγαλύτερο επεξεργαστή. Δε ξέρω αν και πως συνδέονται αυτά.

LG8ISzO.gif

#5828   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 14/08/2013 - 02:27

3:02.. Βλέπε μετοχές να μαθαίνεις φίλε.. :P

A να μη ξεχάσω.. Πολύ Lag ρε. Πούλα το.

Ας ρωτήσω λοιπόν και γω με βάση αυτο το videaκι...
Που ειναι το περιβόητο lag στο dialer? που ειναι το lag στο scrolling των επαφών και γενικά τα "κόλληματα" που αναφέρουν πολλοί;

Το video ειναι fake η απλά ο κάτοχος έχει ασχοληθεί με την συσκευή και την έχει κάνει πριονι;
Είδατε κάποιο lag κάπου για να καταλάβω τι εννοείται μερικοί;

Τέλος, μπορεί να ρίχνω λάδι στην φωτιά αλλα πραγματικά ποσταρα γιατι προσωπικά με εντυπωσίασε το στήσιμο και το λειτουργικο αποτέλεσμα που είδα, μιας και σε πολλές σελίδες αναφέρονται κόλληματα και γενικα κακή απόκριση, εγω είδα το αντίθετο...

Εννοείται πως δεν απευθύνομαι στους κολλημενους του forum αλλα στους πιο αντικειμενικούς που έχουν πετάξει τις παρόπιδες
και μπορούν να πουν και 2 λέξεις για κουβέντα εκτός απ το να κραξουν η να κοροϊδεψουν.

#5829   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 14/08/2013 - 02:49

Τα λέγαμε ναι.. Το οτι θα παραμείνει το ίδιο μάλλον καλό θα το πεις. Ευτυχώς..

Μη σας τη κάνει η Sammy και δείτε κανα ταψί.. Μη ξεχνάς και το μεγαλύτερο επεξεργαστή. Δε ξέρω αν και πως συνδέονται αυτά.

Οχι, ισα ισα, θα ειναι κ ελαφρυτερο, γιατι κακα τα ψεμματα, το 2αρι ειναι βαρια συσκευη... Η καλυτερη αναβαθμιση παντως νικο ειναι η full hd οθονη.. Δεν φανταζεσαι ποσο ξεκουραστη στα ματια θα γινει η χρηση της συσκευης..

#5830   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 14/08/2013 - 03:08

Που ειναι το περιβόητο lag στο dialer? που ειναι το lag στο scrolling των επαφών και γενικά τα "κόλληματα" που αναφέρουν πολλοί;

Το video ειναι fake η απλά ο κάτοχος έχει ασχοληθεί με την συσκευή και την έχει κάνει πριονι;

Τέλος, μπορεί να ρίχνω λάδι στην φωτιά αλλα πραγματικά ποσταρα γιατι προσωπικά με εντυπωσίασε το στήσιμο και το λειτουργικο αποτέλεσμα που είδα, μιας και σε πολλές σελίδες αναφέρονται κόλληματα και γενικα κακή απόκριση, εγω είδα το αντίθετο...

Εννοείται πως δεν απευθύνομαι στους κολλημενους του forum αλλα στους πιο αντικειμενικούς που έχουν πετάξει τις παρόπιδες
και μπορούν να πουν και 2 λέξεις για κουβέντα εκτός απ το να κραξουν η να κοροϊδεψουν.

Όχι ρε συ δεν είναι fake το βίντεο.. :P

Φυσικά και δεν υπάρχει πουθενά lag, απλά η συσκευή έχει άλλη rom (google edition-όπως την πουλάει η google δηλαδή την συσκευή) και όχι την επίσημη της samsung που έχουν οι συσκευές που θα βρεις αν αγοράσεις από εδώ.

Σε αυτήν της samsung ναι θα δεις ότι τρέχει απλά λιγότερο καλά σε σχέση με αυτό που βλέπεις στο βίντεο αλλά όχι τίποτα το υπερβολικό όπως φαντάζεσαι.. Αλλά λογικό είναι αφού είναι αρκετά πιο φορτωμένη από αυτήν που βλέπεις στο βίντεο.

Την συγκεκριμένη μπορεί να την βάλει οποιοσδήποτε στην συσκευή του αρκεί να έχει κάνει root και σχετικά εύκολα.. Δηλαδή δεν χρειάζονται και τόσες πολλές γνώσεις και προσπάθεια για να την κάνεις... πριόνι όπως λες και εσύ.

#5831   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 07:54

πέρασα εχθές του Jamal από το link που έδωσε ο dream, αλλά έχω θέματακια με το wifi, (το χάνει συνεχώς!)

#5832   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113614 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 11:44

Γενικότερα, πάντα μου άρεσε να λέω τα πράγματα ως έχουν. Τη συσκευή του Γιάννη την έχω δουλέψει και δει απο κοντά.. Και δεν υπάρχει Lag. Το αντίθετο ανοίγουν όλα ταχύτατα.

Δε ξέρω αν φταίει το Pure Android χωρίς τις βλακείες της Sammy να πω την αλήθεια..

Και πρίν απο αυτό όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα, παρα μόνο στις επαφές απ' όσο θυμάμαι που αργούσε να ανοίξει ελάχιστα.

Οχι, ισα ισα, θα ειναι κ ελαφρυτερο, γιατι κακα τα ψεμματα, το 2αρι ειναι βαρια συσκευη... Η καλυτερη αναβαθμιση παντως νικο ειναι η full hd οθονη.. Δεν φανταζεσαι ποσο ξεκουραστη στα ματια θα γινει η χρηση της συσκευης..

Ελαφρύτερο ε? Πάντα στο συγκεκριμένο με ενοχλούσε λίγο το μέγεθος. Για Full HD δεν υπάρχει αμφιβολία.

LG8ISzO.gif

#5833   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 14/08/2013 - 12:38

Το μόνο "lag" που υπάρχει στο κινητό είναι στο άνοιγμα των επαφών όπως λέει και ο Νίκος. Μιλάμε για 1 δευτερόλεπτο. Βέβαια αυτό την πρώτη φορά πους τις ανοίγεις επειδή μετά ανοίγουν ακαριαία.

#5834   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/08/2013 - 13:32

Παίδες έχετε να προτείνετε κάποια καλή rom για το Xperia U.? 

Το έχει μια ξαδέρφη μου και μαμά που είναι τραβάει αρκετά κολλήματα και έλεγα να της περάσω κάποια άλλη rom με άλλον kernel. 

Έχω μπει στο xda αλλά έχω χάσει λίγο την μπάλα. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#5835   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 14/08/2013 - 14:49

Παίδες έχετε να προτείνετε κάποια καλή rom για το Xperia U.?

Το έχει μια ξαδέρφη μου και μαμά που είναι τραβάει αρκετά κολλήματα και έλεγα να της περάσω κάποια άλλη rom με άλλον kernel.

Έχω μπει στο xda αλλά έχω χάσει λίγο την μπάλα.

Μπες στο myphone jimmy που εχει ξεχωριστο νημα για καθε συσκευη, και θα σε βοηθησουν κατοχοι που το εχουν.. Θα βρεις λυση σιγουρα συμφωνα με αυτο που θελεις...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 36

0 μέλη, 34 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες