Τωρα τι ρωτας; Βαζουν μια rom κ τπτ μετα! Ουτε lag ουτε πλαστικο! Χανονται! Χαχαχα
Όχι ρε , αλήθεια με χάλασε , και δεν το λέω για να πω κακό λόγο για το android.
Το σκέφτομαι σοβαρά εδώ και καιρό και γ αυτό ρωτάω.
Με παραξένεψε πολύ.
Δημοσίευση 30/08/2013 - 13:29
Τωρα τι ρωτας; Βαζουν μια rom κ τπτ μετα! Ουτε lag ουτε πλαστικο! Χανονται! Χαχαχα
Όχι ρε , αλήθεια με χάλασε , και δεν το λέω για να πω κακό λόγο για το android.
Το σκέφτομαι σοβαρά εδώ και καιρό και γ αυτό ρωτάω.
Με παραξένεψε πολύ.
Δημοσίευση 30/08/2013 - 13:36
στεφανε ξερεις ξερεις μηπως με ποια εφαρμογη βγαινει αυτο το κυκλακι με την ειδοποιη?
http://www.iphonehel...roid/?p=1410936
Δημοσίευση 30/08/2013 - 13:41
Λοιπόν πάνω που έλεγα "άντε πάμε andoid" , πάω σήμερα σε κατάστημα Cosmote για κάποιες δουλειές και είχε ένα S4 εκθεσειακό.
Η χαρά μου λοιπόν να παίξω λίγο μαζί του.
Δυστυχώς , είδα ένα άπειρο lag το οποίο αμέσως μου την έδωσε πολύ άσχημα.
Δεν ξέρω αν τα εκθεσειακά έχουν τεράστια διαφορά από τα πραγματικά , γ αυτό θα ήθελα τη γνώμη σας.
Προσωπικά δεν περίμενα τέτοιο lag και με χάλασε.
Δημοσίευση 30/08/2013 - 13:43
Μην τα ξαναλεμε, κατανταει κουραστικο.. Ο dream 21 εχει ποσταρει 2 βιντεο εδω μεσα με το πως παει ενα s4.. Τα εκθεσιακα τα φορτωνουν με χιλιες δυο μαλακιες πανω, ο καθενας βαζει κ απο ενα widget πανω στην homescreen, δεν κανουν ποτε εκαθαρριση δεδομενων με αποτελεσμα να γινεται ο κακος χαμος.. Εσυ απο που θα βγαλεις τα συμπερασματα σου για το s4, απο τον atari που δεν επιασε ποτε android στα χερια του να το δουλεψει, ή απο τους χρηστες που το αγορασαν κ κανενας δεν εχει τετοια προβληματα; κατανταει αρρωστημενο αυτο πια, εδω εχει η γυναικα μου το s3 που δεν ξερει τιποτα κ το εχει φορτωμενο με χιλιες δυο εφαρμογες μεσα κ εμενα με το note 2 με κανει πλακα στο browsing.. Λες να κολλαει το s4;
Όχι όχι , προφανώς και πιστεύω τα δικά σας συμπεράσματα , απλά σκάλωσα.
Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας , για να μου επιβεβαιώσετε ότι ήταν μάλλον το υπερφόρτωμα με 10000 αχρηστα πράγματα.
Εν αναμονή Note 3 λοιπόν
Δημοσίευση 30/08/2013 - 13:44
Το floating notifications ειναι.. Αν θες δοκιμασε κ το halo, εγω αυτο εχω, αλλα ειναι για cm roms.. Δεν ξερω αν δουλευει σε samsung based, δοκιμασε και πες μου
αυτη λες? https://play.google....m.paranoid.halo
Δημοσίευση 30/08/2013 - 13:49
To να τσεκάρεις συσκευή και δη το S4 απο όλα αυτά τα γνωστά καταστήματα δε λέει τίποτα απολύτως.
Δεν είναι κριτήριο αυτό. Για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, πρέπει να του δώσεις χρόνο. Αυτό ξέρω. Να το δουλέψεις.
Όπως επίσης δε μπορείς να εκφέρεις άποψη για συσκεύες, όποια και αν είναι αυτή, είτε απο Android μεριά, είτε είναι iPhone αν δε τα έχεις πίασε καν στα χέρια σου.
Αυτό δε ξέρω αν είναι ελληνικό προνόμιο, όμως δε στέκει..! Επειδή λοιπόν έχω δουλέψει αρκετά το τηλ του Γιάννη (dream21), θα πω απλά πως Lag δεν υπάρχει. Και το τηλ είναι εξαιρετικό.
Στις High End Android συσκευές δε θα βρεί κανείς. Δε μιλάμε για τα φθηνά των 200Ε. Εκεί η κατάσταση είναι για γέλια.
Στο δια ταύτα.. Έρχεται το πιο παραγωγικό και ενδιαφέρον δίμηνο.. 5S/C, Note III & Nexus 5.. Ειδικά τα 2 τελευταία θέλω να τα δω..
Δημοσίευση 30/08/2013 - 13:54
Νίκο συμφωνώ μαζί σου. Και δεν έβγαλα προφανώς κανένα συμπέρασμα.
Απλά πιστεύω ότι είναι αμαρτία ένα τέτοιο απίστευτο κινητό , να προωθείται τόσο άσχημα (δυστυχώς).
Κ εγω με το S3 που είχα δεν υπήρχε Lag ούτε σε Stock Samsung Rom. (τώρα για Lag τύπου η εφαρμογή δν λειτουργεί σωστά , προφανώς και φταίει η εφαρμογή και οι Devs της.)
Αυτός είναι ο λόγος που παραξενεύτηκα και ξαναρώτησα.
Anyway. Και εγώ περιμένω Note 3 / Nexus 5 / Νέα iPhone όπως όπως. Πιστεύω ότι θα έχουμε για άλλη μια φορά απίστευες συσκευές για την εποχή τους.
Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:06
Νίκο συμφωνώ μαζί σου. Και δεν έβγαλα προφανώς κανένα συμπέρασμα.
Απλά πιστεύω ότι είναι αμαρτία ένα τέτοιο απίστευτο κινητό , να προωθείται τόσο άσχημα (δυστυχώς).
Κ εγω με το S3 που είχα δεν υπήρχε Lag ούτε σε Stock Samsung Rom. (τώρα για Lag τύπου η εφαρμογή δν λειτουργεί σωστά , προφανώς και φταίει η εφαρμογή και οι Devs της.)
Αυτός είναι ο λόγος που παραξενεύτηκα και ξαναρώτησα.
Anyway. Και εγώ περιμένω Note 3 / Nexus 5 / Νέα iPhone όπως όπως. Πιστεύω ότι θα έχουμε για άλλη μια φορά απίστευες συσκευές για την εποχή τους.
Δεν είναι έτσι το S4 !!! Και μετά από πέντε μήνες άρχισα να βλέπω τη λογική λειτουργείας του και να μην κάνω ανοησίες και το "σκαλώνω" . Αξίζει να δώσει κανείς μια ευκαιρία όχι ημερών αλλά αρκετής ενασχόλισης μαζί του....
Τώρα πιά ξέρω , και έτσι θα κρίνω και το νέο iphone απέναντι του !!!
Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:07
Όχι όχι , προφανώς και πιστεύω τα δικά σας συμπεράσματα , απλά σκάλωσα.
Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας , για να μου επιβεβαιώσετε ότι ήταν μάλλον το υπερφόρτωμα με 10000 αχρηστα πράγματα.
Εν αναμονή Note 3 λοιπόν
Και το Note 3 θα σου κακοφανει... Κακα τα ψεματα, εχουμε αλλα standard εμεις ρε παλληκαρι μου !! Μηνες εδω λενε οτι δεν εχει lag και δεν εχει lag ... και το πρωτο που πιανεις στα χερια σου σου κακοφαινεται.. δεν σου λεει τιποτε αυτο ??
Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:08
τα ιδια ελεγαν και για το s3 σε θεματα lag αλλα και εκεινο που ειχα και το s4 9505 αλλα και το 9500 τωρα δεν ειχα lag σε κανενα.
Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:09
τα ιδια ελεγαν και για το s3 σε θεματα lag αλλα και εκεινο που ειχα και το s4 9505 αλλα και το 9500 τωρα δεν ειχα lag σε κανενα.
Μαζι σου !!! Τα ιδια λενε 400+ σελιδες τωρα ... Ε και ?? Παει βλεπει ενα το παιδι και δεν μπορει να το πιστεψει ... Τι συμπερασματα βγαζεται ?
Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:10
Και το Note 3 θα σου κακοφανει... Κακα τα ψεματα, εχουμε αλλα standard εμεις ρε παλληκαρι μου !! Μηνες εδω λενε οτι δεν εχει lag και δεν εχει lag ... και το πρωτο που πιανεις στα χερια σου σου κακοφαινεται.. δεν σου λεει τιποτε αυτο ??
Μου λέει , αλλά πιστεύω ότι όλα αξίζουν μια ευκαιρία.
Ειδικά τέτοια μοντέλα High-End - Flagships.
Έχουν απόλυτο δίκιο που λένε για την αρκετή ενασχόληση γιατί όντως με το S3 δεν είχα θέματα .
Δεν ξέρω. Αλήθεια το σκέφτομαι.
Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:10
Μαζι σου !!! Τα ιδια λενε 400+ σελιδες τωρα ... Ε και ?? Παει βλεπει ενα το παιδι και δεν μπορει να το πιστεψει ... Τι συμπερασματα βγαζεται ?
ειδε ενα demo σε ενα μαγαζι και εβγαλες και εσυ το συμπερασμα οτι εχει lag τελικα?
Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:12
ειδε ενα demo σε ενα μαγαζι και εβγαλες και εσυ το συμπερασμα οτι εχει lag τελικα?
Ναι, γιατι η στατιστικη ειναι μαζι μου ... Ειδε ενα τυχαιο (οχι καποιο ενος ultra geek σαν τους δικους μας εδω) και ηταν για κλαματα ...
Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:18
Ναι, γιατι η στατιστικη ειναι μαζι μου ... Ειδε ενα τυχαιο (οχι καποιο ενος ultra geek σαν τους δικους μας εδω) και ηταν για κλαματα ...
το τυχαιο που λες ειναι ντεμο .ειναι φορτομενο με χαζομαρες τις σαμσουνγκ και δεν ειναι κανονικο s4 δεν εχει καν σιμ μεσα ουτε imei.εχουν ολα το πρωτο firmware που ειχε καπια θεματακια.
δειτε ενα s4 κανονικο και αν βλεπετε lag οκ .
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες