Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6241   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:21

τα ιδια ελεγαν και για το s3 σε θεματα lag αλλα και εκεινο που ειχα και το s4 9505 αλλα και το 9500 τωρα δεν ειχα lag σε κανενα.

παντος ενας πελατης που ηρθε στο μαγαζι με s3 μου λεει θελω να το πεταξω, μαλιστα μου εδειξε ποσα δευτερα κανει να του ανοιξι μια εφαρμογη! δεν το επιασα στα χερια μου αλλα ο ανθρωπος ειχε τρελαθει, ειχα το s2 μου λεει και ηταν μια χαρα αυτο θελω να το σπασω... με τα ματια μου ειδα οτι εκανε 3-4 δευτερα να ανοιξει μια εφαρμογη

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6242   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:21

το τυχαιο που λες ειναι ντεμο .ειναι φορτομενο με χαζομαρες τις σαμσουνγκ και δεν ειναι κανονικο s4 δεν εχει καν σιμ μεσα ουτε imei.εχουν ολα το πρωτο firmware που ειχε καπια θεματακια.

δειτε ενα s4 κανονικο και αν βλεπετε lag οκ .

Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα το τυχαιο demo πρεπει να ειναι οσο πιο δελεαστικο γινεται (αν ο καταστηματαρχης και η εταιρεια ενδιαφερονται να πουλησουν) ...

#6243   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:23

παντος ενας πελατης που ηρθε στο μαγαζι με s3 μου λεει θελω να το πεταξω, μαλιστα μου εδειξε ποσα δευτερα κανει να του ανοιξι μια εφαρμογη! δεν το επιασα στα χερια μου αλλα ο ανθρωπος ειχε τρελαθει, ειχα το s2 μου λεει και ηταν μια χαρα αυτο θελω να το σπασω... με τα ματια μου ειδα οτι εκανε 3-4 δευτερα να ανοιξει μια εφαρμογη

Android !!! Τοσα χρονια κανω αυτη την δουλεια αλλα δεν εχω ξαναδει software να σαπιζει σαν αυτο !!

#6244   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:24

Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα το τυχαιο demo πρεπει να ειναι οσο πιο δελεαστικο γινεται (αν ο καταστηματαρχης και η εταιρεια ενδιαφερονται να πουλησουν) ...

και γω που ειχα δει ενα μολις πρωτοβγηκε το s4 σε μια wind ειχα ακριβος την ιδια απορια .

#6245   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:48

αυτη λες? https://play.google....m.paranoid.halo

Ναι.. Αυτη ειναι απλα η καλυτερη.. Λειτουργει αυτοματα για ολες τις ειδοποιησεις.. Δες το βιντεο κ θα καταλαβεις.. Κ βαζεις κ blacklist οποιες δεν θελεις να σου τις βγαζει.. Αλλα δεν ξερω αν δουλευει σε μαμα roms..

#6246   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:51

Εγω ειμαι μεσα, οχι για αυτη την Κυριακη, αλλα για καποια Κυριακή!

Απλα ειναι τοσο γρηγορο το 5αρι, που δε ξερω αν θα προλαβω να σταματησω σαυτο το il posto....

Χαχαχαχαχα

#6247   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:52

Μιλάμε τώρα για εκθεσιακό κομμάτι το οποίο μένει ανοιχτό 24/7 και μπαίνει ο καθένας το σκαλίζει ανοίγει εφαρμογές - παιχνίδια και τρέχουν όλα μαζί από πίσω. Ναι, οκ. Μπορείς να βγάλεις αρκετά αξιόπιστο συμπέρασμα από αυτό το κινητό.

#6248   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:52

Ναι.. Αυτη ειναι απλα η καλυτερη.. Λειτουργει αυτοματα για ολες τις ειδοποιησεις.. Δες το βιντεο κ θα καταλαβεις.. Κ βαζεις κ blacklist οποιες δεν θελεις να σου τις βγαζει.. Αλλα δεν ξερω αν δουλευει σε μαμα roms..

δυστυχως λεει οτι δεν ειναι συμβατη με τη συσκευη μου...εβαλα το floating αλλα μου τι σπαει που εμφανιζει τις φατσες...

#6249   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:55

Μιλάμε τώρα για εκθεσιακό κομμάτι το οποίο μένει ανοιχτό 24/7 και μπαίνει ο καθένας το σκαλίζει ανοίγει εφαρμογές - παιχνίδια και τρέχουν όλα μαζί από πίσω. Ναι, οκ. Μπορείς να βγάλεις αρκετά αξιόπιστο συμπέρασμα από αυτό το κινητό.

Ο μεσος-ασχετος χρηστης αυτο δε θα κανει;
Τα αντιστοιχα, επειδη δε τα κοιταω, αντιστοιχης χρησης εκθεσιακα iphones, τι συμπεριφορα εχουν;

You'll Never Walk Alone

#6250   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:56

Παιδες, συγκρινετε ενα open source λειτουργικο με το ios που εχει τελειως διαφορετικη φιλοσοφια.. Και προσπαθειτε ο καθενας να βγαλει τα συμπερασματα του περιμενοντας 2 διαφορετικα λειτουργικα να συμπεριφερονται λες και ειναι το ενα μια αναβαθμισμενη εκδοση του αλλου, και παει λεγοντας.. Παραδειγμα.. Πριν 20 λεπτα ξαναφλασαρα την ρομ που φοραω, εκανα επαναφορα των εφαρμογων με τα δεδομενα τους και στο επομενο reboot εκανε να ανοιξει εναν αιωνα.. Προφανως καποια εφαρμογη που περαστηκε με τα δεδομενα της δημιουργει θεμα... Τι να εκανα, να πηγαινα να αγορασω iphone ή να ξαναεπανεφερα κανονικα τις εφαρμογες οπως εκανα κ εστρωσε; χαλαρωστε λιγο, και προσπαθειστε να καταλαβετε οτι μιλαμε για διαφορετικα οικοσυστηματα με αλλες λειτουργιες το καθενα, αλλιως γραμμενες κ υλοποιημενες... Αν εσεις θελετε να πιστευετε οτι το s4 εχει lag, οκ, δικαιωμα σας.. Αλλα προφανως μαλλον παρα πολλοι κατοχοι του που ξερουν να δουλευουν android και δεν κανουν παπαριες, εχουν αλλη αποψη.. Και θα ελεγα οτι ειναι κ πιο αντικειμενικη απο την δικη σας, διοτι εχουν στα χερια τους την συσκευη για την οποια μιλατε..

#6251   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:57

Τα αντιστοιχα, επειδη δε τα κοιταω, αντιστοιχης χρησης εκθεσιακα iphones, τι συμπεριφορα εχουν;

Τα Android δεν είναι για άσχετους χρήστες φιλαράκι...

#6252   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:58

Ποιας χρήσης? Κάνει τίποτα χωρίς jb? 

#6253   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 14:59

Android !!! Τοσα χρονια κανω αυτη την δουλεια αλλα δεν εχω ξαναδει software να σαπιζει σαν αυτο !!

Ρε αντωνη, θες να μου πεις οτι μολις ξεκινησεις το development στο s4, θα σου lagαρει κ θα σου δημιουργησει προβλημα στην δουλεια σου; απο εσενα που εισαι κ του χωρου δεν μπορω να ακουω τετοια πραγματα...

#6254   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Ποιας χρήσης? Κάνει τίποτα χωρίς jb?

Τα εκθεσιακα λεω, κολλανε; Δε ταχω δει.

You'll Never Walk Alone

#6255   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

δυστυχως λεει οτι δεν ειναι συμβατη με τη συσκευη μου...εβαλα το floating αλλα μου τι σπαει που εμφανιζει τις φατσες...

Κριμα, και ειναι φοβερη εφαρμογη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17