Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6256   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:00

Παιδες, συγκρινετε ενα open source λειτουργικο με το ios που εχει τελειως διαφορετικη φιλοσοφια.. Και προσπαθειτε ο καθενας να βγαλει τα συμπερασματα του περιμενοντας 2 διαφορετικα λειτουργικα να συμπεριφερονται λες και ειναι το ενα μια αναβαθμισμενη εκδοση του αλλου, και παει λεγοντας.. Παραδειγμα.. Πριν 20 λεπτα ξαναφλασαρα την ρομ που φοραω, εκανα επαναφορα των εφαρμογων με τα δεδομενα τους και στο επομενο reboot εκανε να ανοιξει εναν αιωνα.. Προφανως καποια εφαρμογη που περαστηκε με τα δεδομενα της δημιουργει θεμα... Τι να εκανα, να πηγαινα να αγορασω iphone ή να ξαναεπανεφερα κανονικα τις εφαρμογες οπως εκανα κ εστρωσε; χαλαρωστε λιγο, και προσπαθειστε να καταλαβετε οτι μιλαμε για διαφορετικα οικοσυστηματα με αλλες λειτουργιες το καθενα, αλλιως γραμμενες κ υλοποιημενες... Αν εσεις θελετε να πιστευετε οτι το s4 εχει lag, οκ, δικαιωμα σας.. Αλλα προφανως μαλλον παρα πολλοι κατοχοι του που ξερουν να δουλευουν android και δεν κανουν παπαριες, εχουν αλλη αποψη.. Και θα ελεγα οτι ειναι κ πιο αντικειμενικη απο την δικη σας, διοτι εχουν στα χερια τους την συσκευη για την οποια μιλατε..

Όχι Στέφανε, εκείνοι ξέρουν, όχι εμείς που τα έχουμε δουλέψει και τα 2 τα τηλ. Λες και έχουμε πει ότι είναι μάπα το iphone και προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχει lag το s4 για να το βγάλουν και αυτό μάπα. Τι να πω? Δεν ξέρω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6257   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:00

Τα Android δεν είναι για άσχετους χρήστες φιλαράκι...

Χαχαχα. Εσυ εισαι δασκαλεμενος, δε γραφτηκες τυχαια τελικα!

You'll Never Walk Alone

#6258   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:01

Αμα εχει δει καποιος εκθεσιακο iphone, επειδη δε ξερω, ας μας πει αν κοκοκοκοκοκολαει.

You'll Never Walk Alone

#6259   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:02

Τα εκθεσιακα λεω, κολλανε; Δε ταχω δει.

Προσωπικά δεν έχω τσεκάρει ποτέ iphone σε έκθεση επειδή πάντα κάθε χρόνο το έπαιρνα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Υποθέτω ότι δεν κολλάει σε μαμά καταστάσεις. Είμαι σχεδόν σίγουρος.

#6260   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:02

Όχι Στέφανε, εκείνοι ξέρουν, όχι εμείς που τα έχουμε δουλέψει και τα 2 τα τηλ. Λες και έχουμε πει ότι είναι μάπα το iphone και προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχει lag το s4 για να το βγάλουν και αυτό μάπα. Τι να πω? Δεν ξέρω...

Εγω προσωπικα δεν ειπα ποτε οτι ειναι μαπα τα iphone, απλα με βολευει αλλο λειτουργικο κ διαφορετικης φιλοσοφιας συσκευες... Πιστεψε με τετοια αρρωστια που εχω με την ταχυτητα, αν ειχα αυτα τα προβληματα που λενε οτι δηθεν υπαρχουν, θα το ειχα σπασει τωρα το κινητο απο τα νευρα μου...

#6261   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:04

Αμα εχει δει καποιος εκθεσιακο iphone, επειδη δε ξερω, ας μας πει αν κοκοκοκοκοκολαει.

Δεν έχω δει iPhone να κολλάει.

Βέβαια πιστεύω ότι το iPhone έιναι μοντελο που μπορεί να λειτουργήσει και κανονικά , σε αντίθεση με το S4 που είναι απλά εκθεσειακό και δεν έχει ουτε sim όπως λένε.

Δεν μπαίνω στον κόπο να τα συγκρίνω γιατί είναι διαφορετικά τηλέφωνα , διαφορετικές φιλοσοφίες.

Μακάρι να είμαι λάθος και να μείνω ικανοποιημένος από τον επόμενο Γαλαξία που θα πάρω (όπως έγινε και με το S3).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#6262   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:04

Εσυ δοκιμασες καποιο nexus 4 εκθεσιακο και σου κολλησε; γιατι καποτε στο πλαισιο ενας πωλητης εβγαλε το 5αρι του κ πουλουσε τρελλα, και μολις επιασα το nexus και του ειπα να βαλει απο διπλα το iphone κ να τα δοκιμασει, εκανε την παπια.. Γιατι μιλατε μονο για το s4;

#6263   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:06

Εγω προσωπικα δεν ειπα ποτε οτι ειναι μαπα τα iphone, απλα με βολευει αλλο λειτουργικο κ διαφορετικης φιλοσοφιας συσκευες... Πιστεψε με τετοια αρρωστια που εχω με την ταχυτητα, αν ειχα αυτα τα προβληματα που λενε οτι δηθεν υπαρχουν, θα το ειχα σπασει τωρα το κινητο απο τα νευρα μου...

Καλα εσυ το φλασαρεις σε καθε φαναρι. Θα μπεις καμια μερα μονο σε εθνικη χωρις φαναρια κ τοτε θα δουμε!

You'll Never Walk Alone

#6264   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:07

Εσυ δοκιμασες καποιο nexus 4 εκθεσιακο και σου κολλησε; γιατι καποτε στο πλαισιο ενας πωλητης εβγαλε το 5αρι του κ πουλουσε τρελλα, και μολις επιασα το nexus και του ειπα να βαλει απο διπλα το iphone κ να τα δοκιμασει, εκανε την παπια.. Γιατι μιλατε μονο για το s4;

Τι εχει θεμα το s4; Να το αφησουμε στην ακρη δλδ;

You'll Never Walk Alone

#6265   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:09

Atari, πες κάποιον να μου κάνει ιδιαίτερα πάνω στις συσκευές.. Και πάνω απ όλα στα iPhone που είναι πολύ δύσκολα στη χρήση..

#6266   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:09

Οχι, κανενα θεμα δεν εχει, απλα και το αλλο που σου λεω φοραει android πανω.. Εκεινο δεν μας συμφερει να το κατακρινουμε λογω λειτουργικου; ειναι κ ελαφρυ οπως το ios, χωρις περιττα πραγματα πανω.. Εχεις δει ρολλαρισμα; θα νομιζεις οτι το iphone εχει κρασσαρει διπλα του

#6267   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:10

Atari, πες κάποιον να μου κάνει ιδιαίτερα πάνω στις συσκευές.. Και πάνω απ όλα στα iPhone που είναι πολύ δύσκολα στη χρήση..

Αυτον εδω φιλε...

http://forum.xda-dev...d.php?t=1844756

#6268   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:10

Όχι, απλά σου λέει να το συγκρίνεις με pure android.

#6269   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:14

Αυτον εδω φιλε...

http://forum.xda-dev...d.php?t=1844756

Στέφανε, μύθος φιλαράκι............

#6270   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:15

Ειχες ποτε jailbroken iphone;

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;