Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6271   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2023 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:16

Το s4 μονο ενα μικρο προβλημα με lag εχει, κατα τα αλλα ειναι super :P

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6272   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:17

Όχι, απλά σου λέει να το συγκρίνεις με pure android.

Καταλαβα, αρα ενας μεσος χρηστης μακρια απο samsung. Μονο αν μπορει να φερει το κινητο στα ισια του. Πριν δε λεγατε οτι πρεπει ναφησει το iphone κ το jb για να ταχει ολα ετοιμα στο s4. Αμ δε λοιπον...

You'll Never Walk Alone

#6273   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:17

Ειχες ποτε jailbroken iphone;

Ειχα εγω κ το ενανα 3 restore χωρις λογο.. Ολη την ωρα εκανα free up memory γιατι ειχα 30 mb free ram.. Απο lag; μπορουσα να δανεισω κ στον γειτονα... Ξερω, δεν ηξερα να το στηνω σωστα.. Ενω στα android ολοι εσεις τα στηνετε φοβερα τα κολπα σας, απλα φταιει το λειτουργικο ε;

#6274   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:18

Ρε παιδια αφου ολοι αλλαζουμε κινητα καθε 6μηνο σχεδον, αντι να παρετε το 5s τωρα που θα βγει, γιατι δεν παιρνετε ενα s4 να το δουλεψετε και να βγαλετε τα συμπερασματα σας και αν δεν σας κανει τοτε ωραια πατε μετα στο iphone 6. Σιγα το ρισκο...
Και τοτε βλεπουμε ποσοι θα πανε μετα σε iphone6 και ποσοι θα πανε σε s5,note3 ή nexus.

#6275   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:18

Ειχες ποτε jailbroken iphone;

Δεν είχα, αλλά για να έχεις εσύ μπορώ να έχω και εγώ.. Το θέμα είναι εσύ έκανες πότε αυτά που κάνουμε εμείς;

#6276   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:19

Καταλαβα, αρα ενας μεσος χρηστης μακρια απο samsung. Μονο αν μπορει να φερει το κινητο στα ισια του. Πριν δε λεγατε οτι πρεπει ναφησει το iphone κ το jb για να ταχει ολα ετοιμα στο s4. Αμ δε λοιπον...

Απορώ φίλε πραγματικά τι μπαίνεις και γράφεις εδω. Ο,τι και να πούμε τα δικά σου λες. Πίστευε ό,τι θέλεις δε θα σου βάλουμε μυαλό εμείς ή εσύ εμάς.

#6277   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:20

Δεν είχα, αλλά για να έχεις εσύ μπορώ να έχω και εγώ.. Το θέμα είναι εσύ έκανες πότε αυτά που κάνουμε εμείς;

Οχι ειστε hackers εσεις.

You'll Never Walk Alone

#6278   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:21

Απορώ φίλε πραγματικά τι μπαίνεις και γράφεις εδω. Ο,τι και να πούμε τα δικά σου λες. Πίστευε ό,τι θέλεις δε θα σου βάλουμε μυαλό εμείς ή εσύ εμάς.

Εδω βγαινει ο νικος και λεει οτι δουλεψε το s4 του dream κ οτι δεν ειχε κανενα lag ρε φιλε κ αυτος λεει τα δικα του, τι μου λες τωρα; υπερπαραγωγη μιλαμε

#6279   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:23

Οχι ειστε hackers εσεις.

Να σου πω την αληθεια, αυτος που φτιαχνει την jellybam rom στο s3, καποτε αφησε χωρις ιντερνετ για δυο εβδομαδες εναν εξυπνακια που του εστελνε ηλιθια mails... Λες να χρησιμοποιει mac os σπιτι του ή linux; εγω λεω το δευτερο... Γιατι αραγε; αφου μαμαει κ δερνει το mac os...

#6280   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:23

Ο καθενας τα δικα του λεει συμφωνουμε. Οσο γραφετε θα γραφουμε.

You'll Never Walk Alone

#6281   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:26

Οχι ειστε hackers εσεις.

Έχω hackαρει και εφαρμογές, κατεβάσεις το apk το κάνεις decompile πας στο ανάλογο smali διαγράφεις την ημερομηνία λήξης μετά αν θες πας και στα ads σβήσεις τις διαφημίσεις και το κάνεις compile και signed και έχεις μια σπασμένη εφαρμογή... Όπως βλέπεις είμαι ένας απλός χρήστης που κάνω ότι γουστάρω στο Android... Εσύ κάτσε και περίμενε το jb που θα το βγάλει όταν γουστάρει ο dev για την έκδοση σου... Προς το παρόν μπορείς να στέλνεις τα email σου η να είσαι κάποιες εκδόσεις πίσω...

#6282   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2023 μηνύματα

Να σου πω την αληθεια, αυτος που φτιαχνει την jellybam rom στο s3, καποτε αφησε χωρις ιντερνετ για δυο εβδομαδες εναν εξυπνακια που του εστελνε ηλιθια mails... Λες να χρησιμοποιει mac os σπιτι του ή linux; εγω λεω το δευτερο... Γιατι αραγε; αφου μαμαει κ δερνει το mac os...

Nαι, τωρα ξεκινα να μας πεις και για το OS X

Ελα, χ α λ α ρ ω σ ε

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#6283   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Ρε παιδια, λυστε μου λιγο την απορια.. Αφου οι lcd screens ειναι φοβερες και γι αυτο τον λογο μπαινουν και στα iphone, για ποιο λογο η samsung θα βγαλει φτηνο note 3 με lcd οθονη;

[URL] http://techblog.gr/m...r-version-8332/ /URL]

#6284   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:28

Έχω hackαρει και εφαρμογές, κατεβάσεις το apk το κάνεις decompile πας στο ανάλογο smali διαγράφεις την ημερομηνία λήξης μετά αν θες πας και στα ads σβήσεις τις διαφημίσεις και το κάνεις compile και signed και έχεις μια σπασμένη εφαρμογή... Όπως βλέπεις είμαι ένας απλός χρήστης που κάνω ότι γουστάρω στο Android... Εσύ κάτσε και περίμενε το jb που θα το βγάλει όταν γουστάρει ο dev για την έκδοση σου... Προς το παρόν μπορείς να στέλνεις τα email σου η να είσαι κάποιες εκδόσεις πίσω...

Καλα αμα θελησεις καμια βοηθεια για iphone πες μου. ;)

You'll Never Walk Alone

#6285   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:28

Nαι, τωρα ξεκινα να μας πεις και για το OS X
Ελα, χ α λ α ρ ω σ ε

Ετη φωτος μπροστα τα linux.. Και οταν θα βγει το ubuntu που θα ειναι true linux σε mobile version, ελα κ πες μου μετα, οκ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 100

0 μέλη, 100 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες