Το s4 μονο ενα μικρο προβλημα με lag εχει, κατα τα αλλα ειναι super

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:16
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:17
Όχι, απλά σου λέει να το συγκρίνεις με pure android.
Καταλαβα, αρα ενας μεσος χρηστης μακρια απο samsung. Μονο αν μπορει να φερει το κινητο στα ισια του. Πριν δε λεγατε οτι πρεπει ναφησει το iphone κ το jb για να ταχει ολα ετοιμα στο s4. Αμ δε λοιπον...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:17
Ειχα εγω κ το ενανα 3 restore χωρις λογο.. Ολη την ωρα εκανα free up memory γιατι ειχα 30 mb free ram.. Απο lag; μπορουσα να δανεισω κ στον γειτονα... Ξερω, δεν ηξερα να το στηνω σωστα.. Ενω στα android ολοι εσεις τα στηνετε φοβερα τα κολπα σας, απλα φταιει το λειτουργικο ε;Ειχες ποτε jailbroken iphone;
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:18
Και τοτε βλεπουμε ποσοι θα πανε μετα σε iphone6 και ποσοι θα πανε σε s5,note3 ή nexus.
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:18
Ειχες ποτε jailbroken iphone;
Δεν είχα, αλλά για να έχεις εσύ μπορώ να έχω και εγώ.. Το θέμα είναι εσύ έκανες πότε αυτά που κάνουμε εμείς;
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:19
Καταλαβα, αρα ενας μεσος χρηστης μακρια απο samsung. Μονο αν μπορει να φερει το κινητο στα ισια του. Πριν δε λεγατε οτι πρεπει ναφησει το iphone κ το jb για να ταχει ολα ετοιμα στο s4. Αμ δε λοιπον...
Απορώ φίλε πραγματικά τι μπαίνεις και γράφεις εδω. Ο,τι και να πούμε τα δικά σου λες. Πίστευε ό,τι θέλεις δε θα σου βάλουμε μυαλό εμείς ή εσύ εμάς.
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:20
Δεν είχα, αλλά για να έχεις εσύ μπορώ να έχω και εγώ.. Το θέμα είναι εσύ έκανες πότε αυτά που κάνουμε εμείς;
Οχι ειστε hackers εσεις.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:21
Απορώ φίλε πραγματικά τι μπαίνεις και γράφεις εδω. Ο,τι και να πούμε τα δικά σου λες. Πίστευε ό,τι θέλεις δε θα σου βάλουμε μυαλό εμείς ή εσύ εμάς.
Εδω βγαινει ο νικος και λεει οτι δουλεψε το s4 του dream κ οτι δεν ειχε κανενα lag ρε φιλε κ αυτος λεει τα δικα του, τι μου λες τωρα; υπερπαραγωγη μιλαμε
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:23
Οχι ειστε hackers εσεις.
Να σου πω την αληθεια, αυτος που φτιαχνει την jellybam rom στο s3, καποτε αφησε χωρις ιντερνετ για δυο εβδομαδες εναν εξυπνακια που του εστελνε ηλιθια mails... Λες να χρησιμοποιει mac os σπιτι του ή linux; εγω λεω το δευτερο... Γιατι αραγε; αφου μαμαει κ δερνει το mac os...
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:23
Ο καθενας τα δικα του λεει συμφωνουμε. Οσο γραφετε θα γραφουμε.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:26
Οχι ειστε hackers εσεις.
Έχω hackαρει και εφαρμογές, κατεβάσεις το apk το κάνεις decompile πας στο ανάλογο smali διαγράφεις την ημερομηνία λήξης μετά αν θες πας και στα ads σβήσεις τις διαφημίσεις και το κάνεις compile και signed και έχεις μια σπασμένη εφαρμογή... Όπως βλέπεις είμαι ένας απλός χρήστης που κάνω ότι γουστάρω στο Android... Εσύ κάτσε και περίμενε το jb που θα το βγάλει όταν γουστάρει ο dev για την έκδοση σου... Προς το παρόν μπορείς να στέλνεις τα email σου η να είσαι κάποιες εκδόσεις πίσω...
Να σου πω την αληθεια, αυτος που φτιαχνει την jellybam rom στο s3, καποτε αφησε χωρις ιντερνετ για δυο εβδομαδες εναν εξυπνακια που του εστελνε ηλιθια mails... Λες να χρησιμοποιει mac os σπιτι του ή linux; εγω λεω το δευτερο... Γιατι αραγε; αφου μαμαει κ δερνει το mac os...
Nαι, τωρα ξεκινα να μας πεις και για το OS X
Ελα, χ α λ α ρ ω σ ε
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
[URL] http://techblog.gr/m...r-version-8332/ /URL]
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:28
Έχω hackαρει και εφαρμογές, κατεβάσεις το apk το κάνεις decompile πας στο ανάλογο smali διαγράφεις την ημερομηνία λήξης μετά αν θες πας και στα ads σβήσεις τις διαφημίσεις και το κάνεις compile και signed και έχεις μια σπασμένη εφαρμογή... Όπως βλέπεις είμαι ένας απλός χρήστης που κάνω ότι γουστάρω στο Android... Εσύ κάτσε και περίμενε το jb που θα το βγάλει όταν γουστάρει ο dev για την έκδοση σου... Προς το παρόν μπορείς να στέλνεις τα email σου η να είσαι κάποιες εκδόσεις πίσω...
Καλα αμα θελησεις καμια βοηθεια για iphone πες μου.

You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:28
Nαι, τωρα ξεκινα να μας πεις και για το OS X
Ελα, χ α λ α ρ ω σ ε
Ετη φωτος μπροστα τα linux.. Και οταν θα βγει το ubuntu που θα ειναι true linux σε mobile version, ελα κ πες μου μετα, οκ;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 428
0 μέλη, 428 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες