Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6481   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:29

"Apple did all the design and we are just producing the chips on a foundry basis."

το design θες να μας πεις γινετε στα χαρτια? και οτι βγει ε? δεν τα τεσταρουν? οτι να ναι.....
το chip φτιαχνετε ξανα και ξανα μεσα απο την apple μεχρι να βγει οπως θελουν...... και οταν καταληξουν δινουν το σχεδιο στην sammy και το περναει στο snc και κανει μαζικη παραγωγη...

τωρα η καταλαβαινεις η οχι

και αν το εργοσατσιο που δειχνει ειναι σαν το σπιτι σου δεν το ξερω.... δεν μας λεει τμ :)

Ρε αγορι μου γλυκο, ποιος σας δινει τα chipsets, τις πλακετες κ ολα αυτα; εκει ειναι ολο το ζουμι, το κατασκευαστικο κομματι.. Δηλαδη εσυ που το σχεδιαζεις εχεις την τεχνογνωσια, κ εγω που το κατασκευαζω δεν την εχω; γιατι δεν το φτιαχνεις μονος σου τοτε; απλουστατα, γιατι δεν εχεις ιδεα κατασκευαστικης υλοποιησης..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6482   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:29

Παράπονο δεν έχω βρήκα πως θα περάσει η ωρα μεχρι τις 20:00 για την IFA 2013

jon-popcorn.gif

#6483   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:32

Παράπονο δεν έχω βρήκα πως θα περάσει η ωρα μεχρι τις 20:00 για την IFA 2013

Αναρτημένη εικόνα

Αααχαααχαα.. Φοβερος ο τυπας

#6484   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:32

Ρε αγορι μου γλυκο, ποιος σας δινει τα chipsets, τις πλακετες κ ολα αυτα; εκει ειναι ολο το ζουμι, το κατασκευαστικο κομματι.. Δηλαδη εσυ που το σχεδιαζεις εχεις την τεχνογνωσια, κ εγω που το κατασκευαζω δεν την εχω; γιατι δεν το φτιαχνεις μονος σου τοτε; απλουστατα, γιατι δεν εχεις ιδεα κατασκευαστικης υλοποιησης..

η ουσια ειναι το το design... με το design δεν ενοει την εξωτερικη εμφανηση αλλα την τεχνολογια που εχει το chip... μπερδευεσε!

το πως θα δουλευει το chip το σχεδιαζει η αππλε η ιδια!  μετα σχεδιαζει πως θα χωρεσει την τεχνολογια σε οσο πιο μικρο shell μπορει και βγαινει ενα σχεδιο! αυτο το σχεδιο το δινει στην σαμμυ και το περναει στο snc (μηχανιμα που σχεδιαζει το chip). νομιζεις μπαινει χερι απο την σαμμυ?

πως αλλιως να στο πω

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#6485   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:37

η ουσια ειναι το το design... με το design δεν ενοει την εξωτερικη εμφανηση αλλα την τεχνολογια που εχει το chip... μπερδευεσε!
το πως θα δουλευει το chip το σχεδιαζει η αππλε η ιδια! μετα σχεδιαζει πως θα χωρεσει την τεχνολογια σε οσο πιο μικρο shell μπορει και βγαινει ενα σχεδιο! αυτο το σχεδιο το δινει στην σαμμυ και το περναει στο snc (μηχανιμα που σχεδιαζει το chip). νομιζεις μπαινει χερι απο την σαμμυ?

πως αλλιως να στο πω

Καταλαβα τι εννοει με την λεξη design.. Την τεχνολογια των 32nm την σχεδιασε η apple δηλαδη, ετσι; τωρα που διυλευει με την TSMC στα 20nm, ειναι εργο της apple... Σοβαρεψου βαλσαμη.. Την αρχιτεκτονικη των chipsets την ξερουν οι κατασκευαστες τους, οχι οι πελατες τους

#6486   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:41

@Valsamis ας πουμε οτι συμφωνω με οσα λες αλλα απαντησε μου σε κατι ρε αδερφε.....γιατι μαμω το στανιο μου αφου η apple εχει οοοοολα αυτα που λες δεν βγαζει μια μπαταρια της προκοπης μπορεις να μου πεις??

(μη μου αναφερεις τωρα κανενα παραδειγμα δικο σου....με 4g η μπαταρια φευγει νερακι...το εχω δει με τα ματια μου)

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 04/09/2013 - 13:42

#6487   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:42

Καταλαβα τι εννοει με την λεξη design.. Την τεχνολογια των 32nm την σχεδιασε η apple δηλαδη, ετσι; τωρα που διυλευει με την TSMC στα 20nm, ειναι εργο της apple... Σοβαρεψου βαλσαμη.. Την αρχιτεκτονικη των chipsets την ξερουν οι κατασκευαστες τους, οχι οι πελατες τους

μα δεν αντιλεγω, μπορει να παει η αππλε στην σαμμυ να τις δειξει ενα σχεδιο και να πει η σαμμυ αππλε μπορω να στο κανω καλυτερο.... αυτα δεν τα ξερει κανενας τι λεγονται και τι γινετε! μπορει παρεουλα να πινουν καφε και να τα σχεδιαζουν και μαζι.... αυτα δεν θα τα μαθουμε ποτε! ομως ο a6 εχει μια τεχνογνοσια ευτη εχει δημιουργησει η αππλε. οπως και το πως θα ειναι εξωτερικα, τωρα αν κατι εχει αλαξει απο τα σχεδια της αππλε με το τελικο δεν το ξερει κανεις

#6488   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:43

@Valsamis ας πουμε οτι συμφωνω με οσα λες αλλα απαντησε μου σε κατι ρε αδερφε.....γιατι μαμω το στανιο μου αφου η apple εχει οοοοολα αυτα που λες δεν βγαζει μια μπαταρια της προκοπης μπορεις να μου πεις??

(μη μου αναφερεις τωρα κανενα παραδειγμα δικο σου....με 4g η μπαταρια φευγει νερακι...το εχω δει με τα ματια μου)

η μπαταρια εχει να κανει και με το μεγεθος που χωραει ετσι.... το iphone μεσα ειναι τα 3/4 μπαταρια... δεν χωραει μεγαλυτερη να βαλουνε... τωρα αν βγεισ το ιδιο μεγεθος τεχνολογια να κραταει περισσοτερο ας την βαλουν. η αππλε δε κανει μπαταριες χαχα

#6489   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:44

μα δεν αντιλεγω, μπορει να παει η αππλε στην σαμμυ να τις δειξει ενα σχεδιο και να πει η σαμμυ αππλε μπορω να στο κανω καλυτερο.... αυτα δεν τα ξερει κανενας τι λεγονται και τι γινετε! μπορει παρεουλα να πινουν καφε και να τα σχεδιαζουν και μαζι.... αυτα δεν θα τα μαθουμε ποτε! ομως ο a6 εχει μια τεχνογνοσια ευτη εχει δημιουργησει η αππλε. οπως και το πως θα ειναι εξωτερικα, τωρα αν κατι εχει αλαξει απο τα σχεδια της αππλε με το τελικο δεν το ξερει κανεις

Παλια εργαζοντουσαν μαζι και πανω στο design των chipsets, το λεει το αρθρο.. Τωρα ειναι μαλωμενες.. Αχααχαχαχα

#6490   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:46

η μπαταρια εχει να κανει και με το μεγεθος που χωραει ετσι.... το iphone μεσα ειναι τα 3/4 μπαταρια... δεν χωραει μεγαλυτερη να βαλουνε... τωρα αν βγεισ το ιδιο μεγεθος τεχνολογια να κραταει περισσοτερο ας την βαλουν. η αππλε δε κανει μπαταριες χαχα

Εχεις δει το μεγεθος της μπαταριας του note2 η του s4 πχ?

#6491   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:47

Παλια εργαζοντουσαν μαζι και πανω στο design των chipsets, το λεει το αρθρο.. Τωρα ειναι μαλωμενες.. Αχααχαχαχα

καλα μαλωμενες θελουν να πιστευουμε εμεις οτι ειναι τεσπα χαχα

προσπαθησε να σκευτεις γιατι βγαζουν παραλληλα iwatches, για βγαζουν παραλληλα το ταδε.... ολες οι εταιριες συνενοουνται απο πριν για το μελλον απλα τα πραγματα.

κανουν συμφωνιες, εγω θα εχω κλειστο λειτουργικο εγω ανοιχτο... εγω αυτο εσυ αυτο...

#6492   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2013 - 13:50

καλα μαλωμενες θελουν να πιστευουμε εμεις οτι ειναι τεσπα χαχα

προσπαθησε να σκευτεις γιατι βγαζουν παραλληλα iwatches, για βγαζουν παραλληλα το ταδε.... ολες οι εταιριες συνενοουνται απο πριν για το μελλον απλα τα πραγματα.

κανουν συμφωνιες, εγω θα εχω κλειστο λειτουργικο εγω ανοιχτο... εγω αυτο εσυ αυτο...

Οχι, απλα μολις παει καποιος να κανει κατι, θα το κανουν ολοι.. Ετσι κ αλλιως.. Νομος.. Για να χτυπησουν τα targetgroups... Και η samsung smartwatch μετα την αρχικη ιδεα της apple, και η apple θα παει σε μεγσλυτερες οθονες στις mobile devices σε λιγο καιρο, κ παει λεγοντας

#6493   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2013 - 19:04

αντε να δουμε τι θα δουμε απο τη sammy

#6494   valsamis

valsamis