Εγω δεν ξερω ειχα πειστει τοσο καιρο και τις τελευταιες μερες ολο για κολληματα και λαγκαρισματα ακουω, οτι δεν ειναι αρκετη 1GB ram στο S3 και οτι καλυτερα να πας στο μινι-tablet Note, οτι με αυτη την μνημη και τα χαρακτηριστικα σε λιγο καιρο κ επομενες εκδοσεις θα ειναι ταφος, οτι τρεχουν οι stock εφαρμογες συνεχεια και πρεπει να τις διαγραψεις, οτι πρεπει να ψαχτεις αρκετα με custom roms και εγω δεν ξερω τι αλλο για να τρεχει καλα και να αντεχει η μπαταρια, και γενικα διαφορα αλλα πραγματα..
Δεν θελω να φυγω απο το 4αρι -εστω κ αν το εχω βαρεθει τοσο καιρο και θελω μια αλλαγη- που τρεχει απροβληματιστα 2 χρονια και μπορει να εχει και τα στραβα του iOS (περα απο τα πολλα καλα που εχει τα οποια και αναγνωριζω) αλλα δεν περιμενω να παρω μια καινουργια συσκευη και να δω κολληματα και λαγκαρισματα, η με την εξελιξη του android σε λιγους μηνες να μην μπορει να το τρεξει με την 1GB ram η δεν ξερω εγω τι αλλο..
Το ισχυει τελικα απο ολα αυτα και τι οχι; Η καποια ειναι στην υπερβολη τους;
Μια χαρα ειναι το 1γιγα στο gnexus. Εδώ τα 512mb ειναι καλα στο nexus s. Αλλα βλέπεις τι γράφω? μονο nexus λέω. Γιαυτο σου λέω αν θες δοκίμασε nexus4, δεν κάνει πολλά ευρωπουλα, θα το δώσεις εύκολα μετά αν δεν το θες, γιατι εχει ζήτηση. Αλλα κατι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει πιθανώς με βάση οτι μου λες. Ναι το android εχει θέματα, αλλα τι περιμένεις, ειναι τόσοι κατασκευαστές και ο καθένας κάνει το δικό του. Δεν εχει θέμα η μνήμη, μην σε φοβίζει. Να σε βάζει σε σκέψεις το ποσο καλο optimization θα κάνει η Samsung, η lg, η htc, γιατι απο όλες πέρασα και σαν την google καμία. Το ελεύθερο αυτο το πρόβλημα εχει όταν ανάμεσα παίζουν λεφτα, κοιτάνε την τσέπη τους όλοι.
Περίμενε για το νέο nexus απλα... Εδώ το παλιο αν πάρεις θα δεις "διαφορετικα" το android. Είπα τα κολλήματα που λένε πολλοί με εργοστασιακες ρομς-λογισμικο στο σ3, εσυ δε θα τα συναντησεις ποτε. Απλώς κοιτα πιο πίσω τα αρνητικα του που έγραψα ή στείλε μου πμ να σου στειλω λινκς για διαβασμα για να μην τα ξαναλέω για το gnexus.
Το χωρίς sd το συνηθισα ηδη.. Για τις εφαρμογές και τη μουσικουλα μου μου φτάνουν τα 16.. ταινία εξάλλου πότε δεν θα έβλεπα σε κινητό!! το ράδιο πότε δεν ήταν πρόβλημα για μενα.. Έχω και το mw600 έτσι κι αλλιώς από παλαιότερα οπότε ενταξει.. Γενικα είμαι πολύ ευχαριστημενος! Σπύρο πανε τσίμπα ενα νεξους ρε συ, δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για κινητο! :-P xexexe
Ενα καλο που εχουν τα galaxy ειναι οτι παίζουν τα πάντα σχεδόν outofthebox μαζί με srt. Στα nexus δεν παιζει τέτοιο, κατέβασε το mx video player και βάλε χύμα ενα βίντεο (οτι να ναι αρχείο) να δεις πως παιζει το gnexus. Μια χαρα και βασιλικα.
Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 31/10/2012 - 22:11