iPad 4
Δημοσίευση 31/10/2012 - 11:19
Και με τον Α6Χ το ίδιο είναι.
Οπότε μάλλον δε φταίει ο επεξεργαστής.
Ίσως είναι θέμα της retina.
Ad
Δημοσίευση 31/10/2012 - 11:21
το δοκιμασες αυτο που σου ελεγα για τη θερμοκρασια στο ipad3?Άρα μάλλον κουβά πάνε όσοι κατηγόρησαν τον Α5Χ για τη θερμοκρασία.
Και με τον Α6Χ το ίδιο είναι.
Οπότε μάλλον δε φταίει ο επεξεργαστής.
Ίσως είναι θέμα της retina.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 11:23
Δημοσίευση 31/10/2012 - 11:25
Θα το δώ απόψε.
Πάντως αν ισχύει τα όσα λες για τη φωτεινότητα, σε συνδυασμό με το παραπάνω άρθρο, μάλλον θέμα της οθόνης είναι τελικα.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 12:34
EDIT:
Τελικά δεν παίζει ρόλο το cable αλλά ο adapter:
New 12 Watt iPad Adapter Will Charge Your iPad Faster Than Old 10 Watt Adapters, Apple Says
Τελευταία επεξεργασία από: clarco5, 31/10/2012 - 12:42
Δημοσίευση 31/10/2012 - 12:41
Αν εχει οντως μικροτερη μπαταρια οπως εχει ακουστει σε συνδυασμο με τον νεο φορτιστη που λεει οτι φορτιζει 20% πιο γρηγορα, η διαφορα θα ειναι αρκετη σε σχεση με το new(old πλεον) ipad.Επίσης δεν ξέρουμε αν φορτίζει πιο γρήγορα. Είναι δηλαδή ο lightening connector πιο γρήγορος στη φόρτιση? Πιστεύω είναι ένα αρκετά σημαντικό γεγονός.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 14:25
Δεν εχω κανενα προβλημα να σου απαντησω στο αναλογο υφακι....ασε λοιπον τα παιδακι μου και παιδακι σου γιατι στα γαλλικα ειμαι καλυτεροςΓιατι να με τσουζει?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Ποτε ειναι τα γενεθλια σου να σου στειλω ενα κλοουν να σου φτιαχνει μπαλονια παιδακι μου!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δημοσίευση 31/10/2012 - 14:35
Επίσης δεν ξέρουμε αν φορτίζει πιο γρήγορα. Είναι δηλαδή ο lightening connector πιο γρήγορος στη φόρτιση? Πιστεύω είναι ένα αρκετά σημαντικό γεγονός.
EDIT:
Τελικά δεν παίζει ρόλο το cable αλλά ο adapter:
New 12 Watt iPad Adapter Will Charge Your iPad Faster Than Old 10 Watt Adapters, Apple Says
παιδια ενδιαφερον αυτο διοτι το 3αρι κανει και μια μερα να φορτισει και ενταξει ελεος.δεν λεει.ισχυει αυτο;η΄εχει αντικτυπο στην μπαταρια;καποιος;μια απαντηση;
Δημοσίευση 31/10/2012 - 14:41
Οχι δεν νομιζω οτι θα εχει αντικτυπο στην μπαταρια.. Ισως να ειναι λιγο πιο καλη η αργη φορτιση (οπως λεμε και για το iphone για την φορτιση μεσω usb) αλλα προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν προκειται να παθει τιποτα.παιδια ενδιαφερον αυτο διοτι το 3αρι κανει και μια μερα να φορτισει και ενταξει ελεος.δεν λεει.ισχυει αυτο;η΄εχει αντικτυπο στην μπαταρια;καποιος;μια απαντηση;
Απ´την αλλη οντως ειναι προβλημα το ποσο αργα φορτιζει το ipad αλλα εχω βρει το κολπο αφου τρωει το σκισιμο ολη μερα και ολο το βραδυ μενει για φορτιση και δεν το καταλαβαινεις.. Αν δεν το χρησιμοποιησω τοσο πολυ καθε 2 μερες.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 14:50
και παλι ρε σπυρο ειναι θεμα, ολο το βραδυ.εγω καποιες φορες βιαζομαι και το θελω να το παρω μαζι και δεν εχει ανεβει ουτε 5%..τραγικο...Οχι δεν νομιζω οτι θα εχει αντικτυπο στην μπαταρια.. Ισως να ειναι λιγο πιο καλη η αργη φορτιση (οπως λεμε και για το iphone για την φορτιση μεσω usb) αλλα προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν προκειται να παθει τιποτα.
Απ´την αλλη οντως ειναι προβλημα το ποσο αργα φορτιζει το ipad αλλα εχω βρει το κολπο αφου τρωει το σκισιμο ολη μερα και ολο το βραδυ μενει για φορτιση και δεν το καταλαβαινεις.. Αν δεν το χρησιμοποιησω τοσο πολυ καθε 2 μερες.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 14:56
Ναι το ξερω απλα το βαζω το βραδυ και φορτιζει φουλ και μετα ολη την επομενη μερα οτι και να γινει θα κρατησει ολοκληρη οποτε παμε παλι στο βραδυ οπου το βαζω ξανα και γεμιζει..και παλι ρε σπυρο ειναι θεμα, ολο το βραδυ.εγω καποιες φορες βιαζομαι και το θελω να το παρω μαζι και δεν εχει ανεβει ουτε 5%..τραγικο...
Αλλα ναι αν το χρειαζεσαι και το εχεις ξεχασει να το φορτισεις δεν γινεται τιποτα.. Γεμιζει πολυ αργα αλλα και παλι ειναι λογικο απο μια αποψη, ειναι 10πλασια σε σχεση με του iphone αν δεν κανω λαθος..
Δημοσίευση 31/10/2012 - 15:12
Δημοσίευση 31/10/2012 - 15:16
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:10
Αυτό που έχει ακουστεί?Αν εχει οντως μικροτερη μπαταρια οπως εχει ακουστει σε συνδυασμο με τον νεο φορτιστη που λεει οτι φορτιζει 20% πιο γρηγορα, η διαφορα θα ειναι αρκετη σε σχεση με το new(old πλεον) ipad.
Δεν προκύπτει από κάπου...
Εντάξει και συ, μια μέρα! Υπερβολικός.παιδια ενδιαφερον αυτο διοτι το 3αρι κανει και μια μερα να φορτισει και ενταξει ελεος.δεν λεει.ισχυει αυτο;η΄εχει αντικτυπο στην μπαταρια;καποιος;μια απαντηση;
Ένα δεκάωρο max από το 0% θέλει...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες