iPad 4
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:46
Ad
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:47
δεν ειναι 10 μερες που πηρα το 3 απλα απογοητευτηκα, νομιζω πως σιγα σιγα θα εγκαταλειψω την apple
Αδερφε, κυκλοφορουσαν ομως ηδη φημες οτι θα βγει αναβαθμιση του iPad 3. Και οπως ολοι παρατηρησαμε, μαλλον απο εδω και περα θα ισχυουν ολες οι φημολογιες των προιοντων της Apple, και οσον αφορα το design και οσον αφορα την παρουσιαση νεων προιοντων.
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:47
Συμφωνώ 1000% ότι μόνο έτσι θα πάρει ένα μήνυμα...Η δυναμική που έχει προς το παρόν δεν την αφήνει να καταλάβει(ή μάλλον έχουν σκοπό το πρόσκαιρο κέρδος,σίγουρα καταλαβαίνουν). Αν πριν πέσει η δυναμική κάνει κάτι και αναστρέψει την πτώση ίσως σώσει την παρτίδα αλλιώς θα έχουν κερδίσει έδαφος οι ανταγωνιστές που θα είναι μη αναστρέψιμο. ΌΤαν δεν σέβεσαι τον πελάτη σου, δεν θα σε ξαναπροτιμήσει εφόσον είναι συνειδητοποιημένος. Θα κοιτάξει αλλού.Με όλο τον σεβασμό και ειλικρινά αυτο που θα πω είναι προσωπική μου άποψη....Γιατί μια φορά έστω μια να τους την κάνει ο κόσμος και να μην δείξει αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον?? Να μην βγάλουν τα δις που περιμένουν ....Να στείλεις ένα μήνυμα βρε αδερφέ οτι τέτοια μικρά upgrades είναι το λιγότερο ασέβεια προς τον πιστό σου καταναλωτή έως ξεφτίλα για μια εταιρεία με το κύρος της μαμάς apple..και το λέω εγώ που προσωπικά ήμουν τρελαμένος με τα προιόντα της....
ΥΓ: Με όλο τον σεβασμό προς τον καθένα και τις προσωπικές του αντιλήψεις...
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 23/10/2012 - 22:49
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:50
Με όλο τον σεβασμό και ειλικρινά αυτο που θα πω είναι προσωπική μου άποψη....Γιατί μια φορά έστω μια να τους την κάνει ο κόσμος και να μην δείξει αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον?? Να μην βγάλουν τα δις που περιμένουν ....Να στείλεις ένα μήνυμα βρε αδερφέ οτι τέτοια μικρά upgrades είναι το λιγότερο ασέβεια προς τον πιστό σου καταναλωτή έως ξεφτίλα για μια εταιρεία με το κύρος της μαμάς apple..και το λέω εγώ που προσωπικά ήμουν τρελαμένος με τα προιόντα της....
Φιλαρακι μου και χωρις καμια παρεξηγηση, εδω αυτα δεν συμβαινουν στα σοβαρα και βαρια προβληματα της καθε χωρας (ποσο μαλλον στη δικη μας), περιμενεις καποια αντιδραση σε τετοια ζητηματα? Σαν τα προβατακια θα τρεξουμε ολοι και θα το παρουμε, γιατι ειναι καινουργιο..
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:51
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:52
Αλλο και αυτο!Τοσα χρονια δεν ηξερες τι θα δεις μεχρι το επισημο και τωρα βγαινουν ολα στη φορα!Πεθανε και τα κανανε σαν τα μουτρα τους!Αδερφε, κυκλοφορουσαν ομως ηδη φημες οτι θα βγει αναβαθμιση του iPad 3. Και οπως ολοι παρατηρησαμε, μαλλον απο εδω και περα θα ισχυουν ολες οι φημολογιες των προιοντων της Apple, και οσον αφορα το design και οσον αφορα την παρουσιαση νεων προιοντων.
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:54
Συμφωνώ επίσης απόλυτα ...Για να μην βγούμε οφ τοπικ ας το αφήσουμε εδώ αλλά οι ανταγωνιστές ήδη κερδίζουν καίριο έδαφος στην αγορά και η Apple μένει στην εποχή Steve Jobs (γνώστη αλλά σωστή αυτή η καραμέλα) που τότε ότι έβγαινε ήταν όντως κάτι ανώτερο και σε ποιότητα και σε όλα σε σχέση με τους ανταγωνιστές της...και τότε η Αpple έκανε το πρώτο βήμα δεν ακολουθούσε τους άλλους αλλά η πρωτιά χωρίς δουλειά δεν κρατιέται τόσο εύκολα....Συμφωνώ 1000% ότι μόνο έτσι θα πάρει ένα μήνυμα...Η δυναμική που έχει προς το παρόν δεν την αφήνει να καταλάβει(ή μάλλον έχουν σκοπό το πρόσκαιρο κέρδος,σίγουρα καταλαβαίνουν). Αν πριν πέσει η δυναμική κάνει κάτι και αναστρέψει την πτώση ίσως σώσει την παρτίδα αλλιώς θα έχουν κερδίσει έδαφος οι ανταγωνιστές που θα είναι μη αναστρέψιμο. ΌΤαν δεν σέβεσαι τον πελάτη σου, δεν θα σε ξαναπροτιμήσει εφόσον είναι συνειδητοποιημένος. Θα κοιτάξει αλλού.
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:54
http://www.macrumors...-for-new-model/
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:55
Έχει αλλάξει απο τις διαρροές που παρατήρουμε τελευταία. Κάτι που άλλους καιρούς δε θα βλέπαμε ουτε τη βίδα. Πλέον όλα στη φορά.
Σεβασμός το κοινό που ακολουθεί δεν μπορεί να υπάρξει όταν το κοινό στη πλειοψηφία του είναι πρόβατα και ακολουθούν με κλειστά τα μάτια. Όταν το κοινό αρχίσει να αντιλαμβάνεται και να έχει απαιτήσεις, τότε ίσως και η Apple να αναθεωρήσει την υπεροψία της.
Μέχρι τότε χαίρομαι που όλο και περισσότεροι πλέον σκέφτονται λογικά, αναθεωρούν, και κοιτάνε και άλλες συσκευές κοιτάζοντας το συμφέρον τους..
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:56
Αυτό ακριβώς λέω να πει ο κόσμος ΜΠΑΣΤΑ ή κάνεις ουσιαστικές αλλαγές και σου τα σκάμε τα χουμε δεν τα χουμε γιατί το αξίζεις ή αραιώνεις τις κυκλοφορείες και βγάζεις κάτι μαματο!!!Φιλαρακι μου και χωρις καμια παρεξηγηση, εδω αυτα δεν συμβαινουν στα σοβαρα και βαρια προβληματα της καθε χωρας (ποσο μαλλον στη δικη μας), περιμενεις καποια αντιδραση σε τετοια ζητηματα? Σαν τα προβατακια θα τρεξουμε ολοι και θα το παρουμε, γιατι ειναι καινουργιο..
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:57
Αλλο και αυτο!Τοσα χρονια δεν ηξερες τι θα δεις μεχρι το επισημο και τωρα βγαινουν ολα στη φορα!Πεθανε και τα κανανε σαν τα μουτρα τους!
Αυτο ειναι το μεγαλυτερο ξενερωμα απ'ολα. Ειδικα οσον αφορα το iPhone 5, τα παντα ειχανε βγει στη φορα, απο το design της πλατης μεχρι και τα ακουστικα! Ημαρτον δηλαδη! Φυσικα το ιδιο ισχυει και για τα καινουργια iPod και iPad mini, ουτε αυτα γλιτωσαν.. Για το αγοραστικο κοινο πρεπει να το κανουν, για να μην το κρατανε σε αγωνια..
Δημοσίευση 23/10/2012 - 22:59
Η Apple πατάει στα νούμερα και τις πωλήσεις που κάνει και παίζει τους καταναλωτές στα δάχτυλα, διαμορφώνοντας τάσεις με το μερίδιο της αγοράς που κατέχει.
Κι εδώ έρχεται η τοποθέτησή σου. Το αγοραστικό κοινό είναι χαοτικό, δεν νοείται μια μαζική κίνηση χαστούκι σε μια εταιρεία κολοσσό. Για μένα βέβαια η λύση είναι απλή. Θες να μείνεις πιστός στα μηλοπροϊόντα; Τα ανανεώνεις κάθε 2-3 χρόνια, τουλάχιστον, ξέροντας βέβαια ότι έχουν πεπερασμένη διάρκεια ζωής, αλλά ικανοποιώντας τις ανάγκες σου για πολύ περισσότερο. Τα υπόλοιπα είναι απλά επιρροές από το marketing και η δικιά σου επιθυμία να λες στον εαυτό σου και τους άλλους, ότι έχεις το τελευταίας κυκλοφορίας προϊόν.Με όλο τον σεβασμό και ειλικρινά αυτο που θα πω είναι προσωπική μου άποψη....Γιατί μια φορά έστω μια να τους την κάνει ο κόσμος και να μην δείξει αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον?? Να μην βγάλουν τα δις που περιμένουν ....Να στείλεις ένα μήνυμα βρε αδερφέ οτι τέτοια μικρά upgrades είναι το λιγότερο ασέβεια προς τον πιστό σου καταναλωτή έως ξεφτίλα για μια εταιρεία με το κύρος της μαμάς apple..και το λέω εγώ που προσωπικά ήμουν τρελαμένος με τα προιόντα της....
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:06
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:08
Υ.Γ Αν ειχα παρει το iPad 3 πριν κανα μηνα ή μερες δεν ξερω αν θα αισθανομουν το ιδιο...
Υ.Γ2 Να δουμε τωρα με τοσους διαφορετικους επεξεργαστες ποτε θα βγει jb και σε ποιες συσκευες...
Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 23/10/2012 - 23:10
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:09
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)