Διάβασα όλες τις σκέψεις για το 5 εδώ και είπα να γράψω την δικιά μου γνώμη.
Καταρχήν είμαι και εγώ τσαντισμένος που ζω σε μια χώρα με ακριβά ηλεκτρονικά αγαθά που γίνονται ακριβότερα. Η αλήθεια είναι πως είμαι και εγώ κλειδωμένος στο iphone και θα μου έπαιρνε καιρό να σκεφτώ να αλλάξω τηλέφωνο, όχι επειδή είμαι φανατικός, αλλά επειδή μου αρέσει η χρηστική εμπειρία και είμαι ευχαριστημένος. Όσο τσαντισμένος είμαι για την νέα τιμή (που δεν δικαιολογείται κατά την άποψή μου), η αλήθεια είναι πως είμαι ένας ευχαριστημένος χρήστης iphones.
Προσωπικά αλλάζω κάθε χρόνο iphone από το 2 και μετά και θα συνεχίζω να το κάνω γιατί πιστεύω πως με συμφέρει και οικονομικά, όσο και να πάει ένα νέο iphone.
Κάθε χρόνο αγοράζω το νέο iphone συνήθως 100-150 ευρώ φθηνότερα, ελαφρώς μεταχειρισμένο (1 μήνα max). Πουλάω το προηγούμενο μοντέλο και συνολικά δίνω κάθε χρόνο για ένα ανανεωμένο τηλέφωνο 100-150 ευρώ το πολύ. Το πόσο θα πάει το 5 δεν με νοιάζει και πολύ γιατί και πάλι θα το δώσω πιο ακριβά από το 4S όταν βγει το επόμενο.
Αν περίμενα και το έκανα κάθε 2 χρόνια, πάλι τα ίδια χρήματα θα έδινα, θα ήταν πιο δύσκολο να βρω να το πουλήσω και θα είχα ένα iphone λιγότερο καλό από αυτό που θα μπορούσα να έχω για 1 χρόνο.
Απλά ήθελα να αναφέρω και αυτή την πλευρά.
Τελευταία επεξεργασία από: IPL, 26/10/2012 - 13:48