Επίσημες τιμές πώλησης του iPhone 5 στην Ελλάδα και ημερομηνία κυκλοφορίας
Δημοσίευση 27/10/2012 - 20:43
Ad
Δημοσίευση 27/10/2012 - 21:00
φίλτατε haya, γιατί θεωρείς ότι αν κάποιος κριτικάρει τότε ζηλεύει ή βγάζει την κακία του.χιλια συγνωμη παιδια αλλα ειμαι fun του φορουμ μιας και εισαστε απιστευτη σε γνωσεις και ψαχνεστε ...................... διαβαζω συνεχεια αλλα λογο χρονου και λιγες γνωσεις δεν εχω να προσφερω και πολλα γιαυτο δεν γραφω..................με στεναχωρει πολυ που βλεπω να τρελενεστε και να κακολογιτεε τους ανθρωπους που θελουν να παρουν αυτο το κινητο...............χρησιμοποιοντας παραδειγματα( κριση, προβατα, κλπ)....δεν καταλαβενω γιατι τετοια χολη....................καλα κανει ο καθενας και μπραβο που μπορει.....................εχω ενα EVO ,ενα Hayabusa Turbo και ενα σκουτερ τα αγορασα πριν 6 χρονια δεν τα δανεθστικα απο κανεναν, τα δουλεψα και τα πηρα με 2 δουλειες επι 14 χρονια γιατι αυτα γουσταρα να παρω και τα ηθελα) τωρα με την κριση δεν βγαινει αλλα θελω να τα εχω, δουλευω 2 δουλειες για να τα εχω και συνεχιζω και τα εχω, τωρα θελω αυτο το κινητο να το παρω γιατι το γουσταρω, ποιος ειναι αυτος που θα με κρινει και με ποιο δικαιωμα................ειμαι προβατο.......μ@@@@@@@..........οπως θελει ο καθενας...........οποις δεν γουσταρει την τιμη-χαρακτηριστικα-κ.α ας μην το παρει δεν του εβαλε κανενας το μαχαιρι στο λαιμο βρε παιδια............αλλα μην βγαζετε τα εσωψυχα σας εδω μεσα......................μπορειτε να το παρετε μπραβο καλοριζικο να εισαστε παντα καλα ολα τα αλλα ειναι περιτα
off topic χιλια συγνωμη.......
Δεν θα μπορούσε απλά να προσπαθεί να αφυπνίσει αυτούς που έχουν στερηθεί πιο ουσιαστικά πράγματα στην ζωή (όπως ποιότητα στην διατροφή και στην στέγαση, ασφάλεια, ταξίδια, διασκέδαση κ.α...) για να αγοράσουν υπερτιμημένα αγαθά. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που η ζωή τους τα έχει φέρει έτσι ώστε να μην ξέρουν που να ξοδέψουν τα χρήματα.
Μην ξεχνάς ότι ο καθένας μπορεί να πει ελεύθερα την γνώμη σε μια δημοκρατική χώρα.
Αν εγώ επέλεγα να παίρνω ότι μου κ@υλωνε επειδή απλά μπορούσα την συγκεκριμένη στιγμή χωρίς να αναλογιστώ τυχόν έκτακτα στο μέλλον και δούλευα 2 και 3 δουλειές την ημέρα θυσιάζοντας πάρα πολλά από την ζωή μου, τότε η μόνη μου ελπίδα ήταν να είχα δικούς μου ανθρώπους να με ξυπνούσαν από τον ύπνο του δικαίου.
Υ.Γ.1 Δεν βγάζω καμία χολή και δεν θέλω το κακό κανενός εδώ.
Υ.Γ.2 On topic συζήτηση πάνω στην τιμή πώλησης του iPhone 5 στην Ελλάδα κάνουμε.
Υ.Γ.3 Είμαι apple fun, τα έχω να τα σκάσω, αντιδρώ όμως όταν με κλέβουν.
Δημοσίευση 27/10/2012 - 21:20
Δεν θα μπορούσε απλά να προσπαθεί να αφυπνίσει αυτούς που έχουν στερηθεί πιο ουσιαστικά πράγματα στην ζωή (όπως ποιότητα στην διατροφή και στην στέγαση, ασφάλεια, ταξίδια, διασκέδαση κ.α...) για να αγοράσουν υπερτιμημένα αγαθά.
Καλε μου φιλε ουτε οπατερας τους εισαι ουτε η μανα τους εκτος αν νομιζεις οτι θα σωσεις τον κοσμο..........ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις του και στο τελος που ξερεις τις οικονομικες καταστασεις τον αλλων............οτι πεινανε.........το θεμα με τηνδημοκρατικη χωρα ειναι αλλη συζητηση ................καλα εκανες και τα επερνες και καλα εκανες που δεν τα επερνες......................ο κθενας αγοραζει με την δικη του γνωμη αν στερητε η οχι και στην τελικη δεν ειμαστε εμεις θεοι που θα τους σωσουμε.........να κοιταμε τα δικα μας και αν θες να σωσει καποιον σωσε αυτον που ξερεις οτι υποφερει οχι αυτους που δεν τους γνωριζεις καν πως ειναι και τι ειναι
Υγ 2. κανουμε συζητηση τελικα για το ποσο βλακας ειναι καποιος που θα το παρει
υγ 3. τοσο το κοστολογουν τοσο κανει μεχρι να ερθει εδω, τοσο τελωνειο πρεπει να πληρωσει και τοσα θελει να βγαλει η καθε εταιρια που το φερνει............αν δεν θες μην το περνεις
Υγ 4 οποιος ομως γραψει οτι θα το παρει μερικοι τον περνουν απο τα μουτρα ομως σε αυτο δεν εχεις γνωμη?
Δημοσίευση 27/10/2012 - 21:32
Στις υπόλοιπες χώρες της ζώνης του ευρώ, οι τιμές παίζουν από 665 (Λουξεμβούργο) έως 699. Οι δύο κυριότερες τιμές είναι στα 679 (Γερμανία ΠΧ) και 699.
Το iPhone ήταν, είναι και θα είναι μια ακριβή συσκευή. Αλλά όταν αυτό κάθε έτος παίρνει μια αύξηση τιμής από την Apple έως τη χώρα πώλησης με ότι αυτό συνεπάγεται σε ΦΠΑ κλπ, ταυτόχρονα μειώνεται η αγοραστική μας δύναμη. Είναι λογικό όταν φέτος για 1η φορά λέμε πως οι τιμές είναι αδικαιολόγητα υψηλές, του χρόνου (εφόσον η ύφεση διατηρήσει ρυθμό και πορεία) να μη μιλάμε καν για αγορά της συσκευής.
Προφανώς πάνε με λίγες πωλήσεις να έχουν παρόμοια ποσοστά κέρδους αφού ξέρουν πως στην Ελληνική αγορά δε πρόκειται να πιάσουν τα ίδια νούμερα σε ποσότητα.
Δημοσίευση 27/10/2012 - 21:35
συμφωνείς δηλαδή με τον ωχαδελφισμό και με το "κοίτα την πάρτη σου φιλαράκι". Την ανθρώπινη βλακεία δεν μπορώ να την σχολιάσω μιας και όπως είπε και ο Αϊνστάιν αυτή δεν έχει όρια. Επίσης όπως ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ότι αυτά που λέω πηγάζουν απο κακία, ζήλια και αλεπουδίσια κρεμαστάρια έτσι έχω δικαίωμα και εγώ να κατακρίνω κάποιον που κάνει δύο δουλειές για να ποστάρει στο facebook απο το iphone.φίλτατε haya, γιατί θεωρείς ότι αν κάποιος κριτικάρει τότε ζηλεύει ή βγάζει την κακία του.
Δεν θα μπορούσε απλά να προσπαθεί να αφυπνίσει αυτούς που έχουν στερηθεί πιο ουσιαστικά πράγματα στην ζωή (όπως ποιότητα στην διατροφή και στην στέγαση, ασφάλεια, ταξίδια, διασκέδαση κ.α...) για να αγοράσουν υπερτιμημένα αγαθά.
Καλε μου φιλε ουτε οπατερας τους εισαι ουτε η μανα τους εκτος αν νομιζεις οτι θα σωσεις τον κοσμο..........ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις του και στο τελος που ξερεις τις οικονομικες καταστασεις τον αλλων............οτι πεινανε.........το θεμα με τηνδημοκρατικη χωρα ειναι αλλη συζητηση ................καλα εκανες και τα επερνες και καλα εκανες που δεν τα επερνες......................ο κθενας αγοραζει με την δικη του γνωμη αν στερητε η οχι και στην τελικη δεν ειμαστε εμεις θεοι που θα τους σωσουμε.........να κοιταμε τα δικα μας και αν θες να σωσει καποιον σωσε αυτον που ξερεις οτι υποφερει οχι αυτους που δεν τους γνωριζεις καν πως ειναι και τι ειναι
υγ 3. τοσο το κοστολογουν τοσο κανει μεχρι να ερθει εδω, τοσο τελωνειο πρεπει να πληρωσει και τοσα θελει να βγαλει η καθε εταιρια που το φερνει............αν δεν θες μην το περνεις
Υγ 4 οποιος ομως γραψει οτι θα το παρει μερικοι τον περνουν απο τα μουτρα ομως σε αυτο δεν εχεις γνωμη?
Υ.Γ. Θερμή παράκληση χρησιμοποίησε την αυτόματη ορθογραφία τουλάχιστον...
Δημοσίευση 27/10/2012 - 21:51
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε! Μπράβο σου που έκανες και 2 δουλειές για να πάρεις αυτα που γούσταρες. Μαγκιά σου. Και όποιος σου λέει το αντίθετο, εδώ πάει η παροιμία Να'ταν η ζηλια ψώρα...Καλε μου φιλε ουτε οπατερας τους εισαι ουτε η μανα τους εκτος αν νομιζεις οτι θα σωσεις τον κοσμο..........ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις του και στο τελος που ξερεις τις οικονομικες καταστασεις τον αλλων............οτι πεινανε.........το θεμα με τηνδημοκρατικη χωρα ειναι αλλη συζητηση ................καλα εκανες και τα επερνες και καλα εκανες που δεν τα επερνες......................ο κθενας αγοραζει με την δικη του γνωμη αν στερητε η οχι και στην τελικη δεν ειμαστε εμεις θεοι που θα τους σωσουμε.........να κοιταμε τα δικα μας και αν θες να σωσει καποιον σωσε αυτον που ξερεις οτι υποφερει οχι αυτους που δεν τους γνωριζεις καν πως ειναι και τι ειναι
Δημοσίευση 27/10/2012 - 21:57
Εχεις δικαιο με την βλακεια και τον αινσταιν sorry που ειμαι βλακας μπροστα σε εσενα...........Η εξυπνάδα χάνει τη γοητεία της, όταν περιέχει κάποια δόση κακίας τελικα
Δημοσίευση 27/10/2012 - 22:00
καλά έκανες και έγραψες, συζήτηση κάνουμε, συγνώμη αν κάτι από αυτά που είπα τα ερμήνευσες ως προσβολή. Ούτε θίχτηκα με κάτι από αυτά που είπες. Η αναφορά μου για την ανθρώπινη βλακεία ήταν απλά ένας σχολιασμός στο δικό σου "Υγ 2. κανουμε συζητηση τελικα για το ποσο βλακας ειναι καποιος που θα το παρει". Όσο για την ορθογραφία μια θερμή παράκληση έκανα.λαθος που πηρα το θαρρος να γραψω.........συγνωμη που σε ενοχλει και αυτο με την οθογραφια.....................
Εχεις δικαιο με την βλακεια και τον αινσταιν sorry που ειμαι βλακας μπροστα σε εσενα...........Η εξυπνάδα χάνει τη γοητεία της, όταν περιέχει κάποια δόση κακίας τελικα
Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από: silver82, 27/10/2012 - 22:02
Δημοσίευση 27/10/2012 - 22:22
Δημοσίευση 27/10/2012 - 23:06
τώρα όποιος το έχει σαν προτερεότητα να δώσει 730+ μεγιά του
εγώ θα μείνω ακόμη με το 3GS διότι το iiOS 6 τρέχει περίφημα ακόμη
άρα πάμε για το λειτουργικό ως κύριο προτέρημα στις συσκευές της apple και όχι λόγο hardware
εδώ ακόμη τα core 2 duo μηχανήματα της apple είναι αξιοπρεπεί με mountain lion
Δημοσίευση 27/10/2012 - 23:07
Περα απο το λειτουργικο ειναι κι η retina μεγαλο προτερημα, οταν με το καλο αναβαθμισεις θα το καταλαβειςοκ έχει καταντήσει κοροιδία κάθε χρόνο θέλω τόσα......................
τώρα όποιος το έχει σαν προτερεότητα να δώσει 730+ μεγιά του
εγώ θα μείνω ακόμη με το 3GS διότι το iiOS 6 τρέχει περίφημα ακόμη
άρα πάμε για το λειτουργικό ως κύριο προτέρημα στις συσκευές της apple και όχι λόγο hardware
εδώ ακόμη τα core 2 duo μηχανήματα της apple είναι αξιοπρεπεί με mountain lion
Δημοσίευση 27/10/2012 - 23:14
καμια η διπλάσια μνήμη 1gb με το 512 η μεγαλύτερη οθόνη πρώτη φορά στην ιστορία του iPhone και φυσικά ο καινούργιος επεξεργάστης αλλά και το μοναδικό κινητο αυτή την στιγμή στην αγορά της Ελλάδας που λειτουργεί 4g όταν γίνει εμπορικά διαθέσιμο σύντομα απο COSMOTE και VodafoneΤο iPhone ΗΤΑΝ μια μοναδικη συσκευή ... Η Apple θα μπορούσε να συνεχίσει να την έχει μοναδική στην αγορα αλλα δεν το κάνει για τους λόγους της ... Το iPhone 5 με το 4s δεν έχει καμία ουσιαστικη διαφορά ώστε εγω σαν κάτοχως 4s να το σκεφτώ να το πάρω ... Εκτ´ος των 700+ ευρώ ... Έλεος !!
Δημοσίευση 28/10/2012 - 00:04
κατι εχεις μπερδεψει μου φαινεται!! Θυμασαι καλα τον νομο της προσφορας και της ζητησης;; (Οσο ενα προιον εχει καλη προσφορα εχει καλη ζητηση) στην περιπτωση του i phone 5 η τιμη του δεν ειναι καλη προσφορα αρα δεν θα ειναι και η ζητηση του οπως αναμενεται..η ζήτηση δημιουργεί την προσφορά. όσο πιο πολύ θα θέλει να αποκτήσει ο Ελληνας μια συσκευή τόσο θα κατεβαίνουν οι επιδοτήσεις και θα ανεβαίνει η τιμή της
Δημοσίευση 28/10/2012 - 00:21
εγω παντως παιδες πουλησα το 4αρι 400κατοσταρικα και θα βαλω τα υπολοιπα για να το τσιμπισω..
Δεν ξερω τι λεει ο καθενας, αν του φενεται ιδιο το ενα με το αλλο.. παντως φιλοι μου... μονο ιδιο δεν ειναι το 4αρι με το 5αρι..
4s 32αρι στα 789...
Σε καθε ππεριπτωση ειναι πολλα αλλα ... μιλαμε για το καλυτερο
Δημοσίευση 28/10/2012 - 01:12
Eτσι ακριβως ειναι φιλε μου.Καλησπερα σε ολους
εγω παντως παιδες πουλησα το 4αρι 400κατοσταρικα και θα βαλω τα υπολοιπα για να το τσιμπισω..
Δεν ξερω τι λεει ο καθενας, αν του φενεται ιδιο το ενα με το αλλο.. παντως φιλοι μου... μονο ιδιο δεν ειναι το 4αρι με το 5αρι..
4s 32αρι στα 789...
Σε καθε ππεριπτωση ειναι πολλα αλλα ... μιλαμε για το καλυτερο
Το λεμε εμεις που ηδη το εχουμε, αλλα υπαρχουν μερικοι που συνεχιζουν τα δικα τους
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες