Θα αγοράζατε το νέο iphone 5 με τις τιμές που έχουν διαρρεύσει ? ( ήτοι ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι και ο Έλληνας το iphone 5 ? )
Ad
Δημοσίευση 28/10/2012 - 03:36
Ας δουμε και ολες τις τιμες μαζεμενες..
Δημοσίευση 28/10/2012 - 03:59
Αντωνη μου εχουν τελειωσει τα Like για σημερα.Όντως,ειναι ακριβότερο! Όντως ειναι αδικαιολόγητα ακριβότερο στην Ελλάδα....διοτι η Apple,δεν άλλαξε τις τιμές τις....κι αν το έκανε,η αύξηση δεν εχει καμιά σχέση με το πως μεταφράστηκε στην Ελλάδα μας. Αν ομως ένα προϊόν ειναι ακριβότερο χρονο με τον χρόνο...αυτο δεν ειναι απολυτα παράλογο....μια μικρη αύξηση ειναι λογική,όμως,στην χωρα και στην συγκυρία που βιώνουμε μας φαίνεται ακόμα πιο βαρύ....! Τι θα λέγατε αν ολα αυτά συνέβαιναν πριν 2-3 χρόνια? Μαλλον η συντριπτική πλειοψηφία τιποτα απολύτως! Θα θελά ομως να σταθώ στο έξης....ναι στην χωρα μας ειναι τα πραγματα δύσκολα, ναι για πολλούς η λέξη δυσκολα που προανέφερα ειναι λίγο...καθώς γιαυτούς ειναι τραγικά...φαντάζομαι ομως πως δεν ειναι εδω στο φόρουμ και πολλοί συμπολίτες μας που εχουν χασει τις δουλειές τους...που έχουν παιδιά-οικογένεια και τα φερνουν δυσκολα βόλτα...φυσικά και θα μπορουσαν να είναι,αλλα δεν θα έπρεπε....(καταλαβαίνετε τι εννοώ...) συνεπώς...αν ολοι εμείς εδω που τόσο καιρο περιμένουμε με τόσο ''αγωνια'' να αποκτησουμε ενα iPhone 5....στην καλυτερη περίπτωση στην παλια τιμή...δηλαδή την τιμη ενός 4ς.....τωρα ξαφνικά μας φάνηκε απλησίαστο λογο του ότι (παράλογα βέβαια,αλλα δεν εξεταζουμε αυτό τώρα) αυξήθηκε 50-100 εύρω?! Και μάλιστα αλλαζουμε και γνωμη κάποιοι απο εμάς επικαλούμενοι την τιμη του!? Οχι δεν μου περισσεύουν τα 750 ευρω...ουτε τα 850 αλλα αυτο θα έπρεπε να το σκεφτώ πριν γράψω 250 μηνύματα ''απογνωσης'' περιμένοντας το iPhone 5! Απο την στιγμη που ειμαι εδώ,γνωριζω το κόστος του γκατζετ για το οποιο μιλάω και θελω να αποκτήσω (περιπου) οπότε τα 650 με τα 750 μου ''μοιάζουν ιδια''....(και πάλι ελπιζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ...) οποτε τι καθόμαστε και λέμε ακριβώς?! Λετε να ειχα σκοπό να δώσω 650 και αν δωσω 750 (μιλαω γενικα και οχι εγω η καποιος απο εμάς) θα πεσω έξω??! Ειναι σα να πας στην αντιπροσωπία της Mercedes και να πέσεις απο τα σύννεφα οταν ακούσεις τις τιμες! Εκείνο λοιπον που θα έπρεπε να κανουμε ειναι να αναρωτηθούμε αν η συσκευη αξιζει τα χρήματα που κοστιζει σε σχεση με τον ανταγωνισμο και αυτο ειναι αλλη κουβεντα νομίζω. Αλλα,δεν μπορω αλλο να διαβαζω σχολια τυπου...''θα το επερνα αλλα με τις τιμες που ανακοινωθηκαν ειναι απλισιαστο και δεν θα το παρω''...γιατι τελικα μαλλον αρκετοι δεν εχετε τι να κανετε και απλα βρήκατε ενα φορουμ και γραφετε για να σας περνα η ωρα! Δεν εχω σκοπό να προσβάλλω κανενα με το ποστ μου,απλα διαβαζω καθημερινα και σιωπιλα τα οσα λεγοντε και ειπα να πω μια αποψη.
Και για να απαντήσω και στην δημοσκόπηση....ναι θα το αγοράσω, διοτι ούτως η άλλος είχα σκοπο να το κάνω!
Like λοιπον, αλλο ενα απο τα καλυτερα ποστ που εχω διαβασει!!!
Δημοσίευση 28/10/2012 - 05:18
Η Apple πουλάει σε fix τιμές στους εισαγωγείς.
Τον κώλο τους κάτω να βαράνε δεν τις αλλάζει.
Αν λοιπόν οι πωλήσεις εδώ δεν πάνε καλά, δεν πρόκειται να τους το δώσει φθηνότερα ώστε να μπορούν να δουλεύουν με το ίδιο ποσοστό κέρδους.
Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να ρίξουν τα ποσοστά κέρδους αν θα θέλουν να απορροφήσουν την αύξηση που η Apple επέβαλε!
Όσο και να θεωρούμε τους προμηθευτές κοράκια, ούτε για αυτούς είναι συμφέρον να είναι τόσο ακριβή η συσκευή.
Δημοσίευση 28/10/2012 - 08:02
Δημοσίευση 28/10/2012 - 08:06
Τελευταία επεξεργασία από: giannis42, 28/10/2012 - 08:07
Δημοσίευση 28/10/2012 - 08:19
Δημοσίευση 28/10/2012 - 09:01
Δημοσίευση 28/10/2012 - 09:57
Δημοσίευση 28/10/2012 - 10:07
Για να τα κάνω λιανά, υπολογίζω να μου βγει το πολύ 200 ευρώ.
Όσο βέβαια δεν ακούγεται τίποτα για jb του iOS 6 ομολογώ ότι δε χαλιέμαι με την καθυστέρηση που υπάρχει...
Δημοσίευση 28/10/2012 - 10:12
Δημοσίευση 28/10/2012 - 10:15
δεν έχεις αδικοοχι για μενα δεν προσφερει τρελα πραγματα σε σχεση με το 4σ για να αλλαξω και ν παω στο 5ρι
Δημοσίευση 28/10/2012 - 10:28
οχι για μενα δεν προσφερει τρελα πραγματα σε σχεση με το 4σ για να αλλαξω και ν παω στο 5ρι
Αυτό ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω. Όταν βγήκε το 4S οι κάτοχοι του 4 λέγανε οκ δεν προσφέρει τρελά πράγμα σε σχέση με το 4, δεν αξίζει. Το ίδιο λένε τώρα για το 5 όσοι είναι κάτοχοι του S. ΑΡΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ πως ούτε για κάποιον που έχει το 4άρι αξίζει να παει στο 5. Μου φαίνεται πως ο καθένας λέει ο,τι τον συμφέρει.
Θεωρώ πως το 5άρι αποτελεί σημαντική βελτίωση έναντι του 4S. Τώρα το αν αξίζει τα χρήματά του είναι άλλο θέμα...
Δημοσίευση 28/10/2012 - 10:34
Το αγορασα το μηλο5 κ το περιμενω απο μερα σε μερα, το πληρωσα 659€ απο το ολλανδια οπου εμενα κ μολις μετακομισα Ελλαδα.
Φιλαρακια απο κει θα μου το στειλουν εδω.
Για να απαντησω στο poll λεω ενα μεγαλο ΟΧΙ , αν δεν ειχα ακρη απ εξω δεν θα το αγοραζα 739€ απο ελλαδα.
Θα κρατουσα το 4αρι κ μετα βλεπουμε.
Μου φαινετε κοροιδια οταν ο μισθος του ελληνα ειναι 600€ κ του ολλανδου , γερμανου κτλ 1200€
Μου φαινετε κοροιδια που εγω πχ το καλοκαιρι θα δουλευω 12αωρα κ χωρις ρεπο για 6-7 μηνες κ να ειμαι κ ευχαριστημενος που εχω δουλεια..
Οταν η βενζινη στην ολλανδια ειναι 1,65 κ εδω κρητη 1,85.
Οταν το γαλα του μωρου κανει εδω 23€ κ στην ολλανδια 11€
Δεν ειναι θεμα τα 80€ που κερδισα μιάς κ το πηρα απ εξω , ειναι η κοροιδια που δεν γουσταρω.
Τωρα ποιος φταει για τις τιμες, η apple , η μερκελ, η κοσμοτε , δεν ξερω αλλα δεν θελω να με περνανε κ για μαλ@κα
Σορυ κ για το οφ τοπικ !
ετσι για την ενημερωση,χθες εβαλα βενζινη 1,63€/λτ
Δημοσίευση 28/10/2012 - 10:37
Απορώ το γιατί μερικοί θίγονται και πετάνε ατάκες του στυλ, ο καθένας κάνει ότι θέλει, ζήλια ψώρα, κακία κλπ. Το αν έχουν φάει καζούρα από τους γύρω τους δεν φταίμε εμείς...
Τελευταία επεξεργασία από: silver82, 28/10/2012 - 10:41
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες