Ποιο ειναι το επομενο σου βημα, να ποσταρεις το εκκαθαριστικο σου;
δεν εχω εκκαθαριστικο ειμαι φοιτητης!
δεν το περιμενατε ε?
Δημοσίευση 28/10/2012 - 01:57
Ποιο ειναι το επομενο σου βημα, να ποσταρεις το εκκαθαριστικο σου;
Δημοσίευση 28/10/2012 - 01:58
Μα δεν δινουν το νεφρο τους οι φιλοι, το νεφρο της μαμας-μπαμπα ζητανεΕ καλα..η τρελα δεν εχει ορια..και αμα δε τα εχεις μπορεις να ξεπατωσεις και το νεφρο σου και..οτι αλλο σου περισσευει . iphone ειναι αυτο
Δημοσίευση 28/10/2012 - 02:00
Ε καλα..η τρελα δεν εχει ορια..και αμα δε τα εχεις μπορεις να ξεπατωσεις και το νεφρο σου και..οτι αλλο σου περισσευει . iphone ειναι αυτο
οχι φιλε μου..αμα ειχα iphone θα το κραταγα για μενα..δε θα το πουλουσα στη μαυρη..αλλα θα μου επιτρεψεις να θεωρω αστειο αυτο το γεγονος και οχι τη κριτικη που γινεται για την τσιμπημενη τιμη του iphoneαν το εχεις σφραγισμενο μαυρο και κανονισουμε να βρεθουμε χερι με χερι ναι το αγοραζω... ειμαι λαμια φοιτητης και κατεβαινω αθηνα π-σ-κ συνηθως
Κακο trolling!
Τελευταία επεξεργασία από: silver82, 28/10/2012 - 02:01
Δημοσίευση 28/10/2012 - 02:05
από νέα παιδιά αν μην τι άλλο όλοι περιμέναμε περισσότερα.. λίγη αντίδραση σε ότι μας πασάρουν δεν είναι κακιά..
Δημοσίευση 28/10/2012 - 02:08
Ενδιαφέρουσα άποψη αυτή. Η χαρά της πολυεθνικής είσαι.Πολυ καλα κανουν και το ανεβασανε αφου βλεπουν πως το κοινο που απευθυνεται δεν μασαει..
Δημοσίευση 28/10/2012 - 02:08
οχι φιλε μου..αμα ειχα iphone θα το κραταγα για μενα..δε θα το πουλουσα στη μαυρη..αλλα θα μου επιτρεψεις να θεωρω αστειο αυτο το γεγονος και οχι τη κριτικη που γινεται για την τσιμπημενη τιμη του iphone
Δημοσίευση 28/10/2012 - 02:09
Δηλαδή εγώ που παραδέχομαι ότι θα ψάξω να το αγοράσω από το εξωτερικό σε χαμηλότερη τιμή χωρίς να έχω πρόβλημα να σκάσω και τωρα 1000, αλλά προτιμάω να περιμένω ένα μήνα είμαι χαζός, φθηνός στα πίτουρα ή κάτι άλλο?Μαζι σου λιγο αντιδραση εκει που αξιζει (υποκειμενικο θα μου πεις) και οχι στο αψογο μαρκετινγκ μιας συσκευης.. Πολυ καλα κανουν και το ανεβασανε αφου βλεπουν πως το κοινο που απευθυνεται δεν μασαει.. προφανως και η αυξηση δεν ανταποκρινεται στο αυξημενο κοστος παραγωγης αλλα στο αυξημενο mind controlling του αγοραστικου κοινο και στην πολυ καλη διαφημιση του.. Τι πρεπει να κανω τωρα λοιπον? Να τους τιμωρησω και να μεινω με το 4αρι μου που προσωπικα δεν πιανει σημα και κολλαει στο ιντερνετ μεσω 3G?
Τελευταία επεξεργασία από: silver82, 28/10/2012 - 02:10
Δημοσίευση 28/10/2012 - 02:13
Εγώ λέω να το τσιμπήσω από την Κύπρον που έχει 949Ε και θα το μοστράρω στο δρόμο 2-3 μέρες μέχρι να γυρίσω Ελλάδα. Εκεί κι αν θα είναι προνόμιο.
Ενδιαφέρουσα άποψη αυτή. Η χαρά της πολυεθνικής είσαι.
Και η χαρά του ΔΝΤ να φανταστώ ή όχι εκεί μετρημένα κουκιά;
Δηλαδή εγώ που παραδέχομαι ότι θα ψάξω να το αγοράσω από το εξωτερικό σε χαμηλότερη τιμή χωρίς να έχω πρόβλημα να σκάσω και τωρα 1000, αλλά προτιμάω να περιμένω ένα μήνα είμαι χαζός, φθηνός στα πίτουρα ή κάτι άλλο?
Δημοσίευση 28/10/2012 - 02:18
το πρωτο βημα την αναγνωρηση δλδ του προβληματος το εχεις κανει..παμε τωρα για το δευτεροΑν σε βοηθα κι εγω θεωρω τον εαυτο μου αστειο και ματαιοδοξο οταν εννοω πως θα επερνα κατι ακριβοτερα μονο και μονο για να το εχω νωριτερα ... αλλα δεν κατασπαραζω καποιον οταν μου το επιβεβαιωνει! το δεχομαι γιατι ετσι ειναι...
Δημοσίευση 28/10/2012 - 02:24
Εδω παλι γελαμεΔεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει γκρίνια και κριτική. Όποιος κριτικάρει ένα Apple προιόν δεν γκρινιάζει αυτόματα.
Οι περισσότεροι εδώ έχουν κάποια/ες συσκευή/ες Apple. Πρέπει δλδ να κάνουν γαργάρες με Hexalen πριν μιλήσουν για την Apple επειδή το fanboy meter κάποιων βαράει πυράκια;
Δημοσίευση 28/10/2012 - 02:24
αυτοι που δε θα το παρουν καθολου δε σημαινει οτι αλλαξαν γνωμη μονο για τα 60επιπλεον ευρω..η αγορα ενος προιοντος δε γινεται μονο με γνωμονα τη τιμη.υπεισερχονται πολλοι ακομη παραγοντες προτου ενας αγοραστης αποφασισει να αποκτησει ενα προιον.και ολοι αυτοι οι παραγοντες ζυγιζονται στο μυαλο του..τα 60 ευρω ειναι ενας παραγοντας που βαραινει αρνητικα στην αγορα του iphone!Εσυ οταν αναλαβεις το τιμονι της εν λογω εταιρειας μπορεις να πλευσεις προς πελαγη δικαιοσυνης περι του καλου σαμαρειτη και να αγνοησεις το κερδος σου εις βαρος των φτωχων τω πνευματι (οι "χαζοι" λεφταδες που θα δωσουν τα 60)
εγω δεν γελαω μαζι σου η κουβεντα ξεκινησε για αυτους που δεν θα το παρουν ΚΑΘΟΛΟΥ οχι για αυτους που θα κοιταξουν να το παρουν φθηνοτερα...
Δημοσίευση 28/10/2012 - 02:26
Ignore αν δεν θες να διαβάζεις απανωτές "γκρίνιες".Εδω παλι γελαμε
Η κριτικη γινετε μια φορα και οχι συνεχεια, το λες και τελος.
Βλεπω εχεις γινει και κατασκοπος και ψαχνεις τι ποστ εχουν κανει οι αλλοι, αλλα μαλλον δεν εχεις να ασχοληθεις με τιποτα αλλο πιο ουσιωδες.
Για ψαξε και τα δικα σου να δεις γιατι το μονο που κανεις ειναι να γκρινιαζεις ασταματητα, αλλα ειπαμε ''κριτικη'' κανεις.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες