Νέος με Mac - Απαραίτητα Apps.
Ad
Δημοσίευση 29/10/2012 - 16:49
Δημοσίευση 29/10/2012 - 16:54
Δημοσίευση 29/10/2012 - 16:55
Δημοσίευση 29/10/2012 - 16:58
Nαι
λειτουργει καλα? εχω κανα 2 εφαρμογες windows που χρειαζομαι και δεν τρεχουν σε mac.. η μια μαλιστα ειναι και portable. θα τρεχουν η θα εχω θεμα?
κανα γνωστο κολλημα υπαρχει?
Δημοσίευση 29/10/2012 - 17:17
Δημοσίευση 29/10/2012 - 17:29
Δημοσίευση 29/10/2012 - 17:30
λειτουργει καλα? εχω κανα 2 εφαρμογες windows που χρειαζομαι και δεν τρεχουν σε mac.. η μια μαλιστα ειναι και portable. θα τρεχουν η θα εχω θεμα?
κανα γνωστο κολλημα υπαρχει?
Προσωπικα φιλε μου, δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με κανενα ( δεν μιλαω για παιχνιδια, δεν παιζω και δεν ξερω τι γινεται. Ειναι το software με τις μεγαλυτερες απαιτησεις και ειναι μαλλον φυσιολογικα να υπαρχουν θεματα). Στο Virtualbox οι WDDM drivers των Windows ειναι ακομη σε πρωιμο σταδιο (και ετσι αν θες Aero και αλλα μπλιμπλικια ξεχασε το. Το Parralels που χρησιμοποιω δεν εχει κανενα προβλημα παντως.
Ενα αλλο πολυ σημαντικο + για το parallels ειναι οτι μπορεις να τρεξεις virtualized ενα bootcamp Windows partition. Δεν θα εμβαθυνω αλλα ειναι σημαντικο (εχεις την ευελιξια να εχεις ενα μονο Windows installation το οποιο μπορεις οποτε θελεις να τρεχεις natively η virtualized). Την ιδια δυνατοτητα εχει και το Fusion απο οτι θυμαμαι.
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 29/10/2012 - 17:30
Δημοσίευση 29/10/2012 - 17:32
Δημοσίευση 29/10/2012 - 17:38
τους drivers για το virutalbox που τους βρισκω? :/Προσωπικα φιλε μου, δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με κανενα ( δεν μιλαω για παιχνιδια, δεν παιζω και δεν ξερω τι γινεται. Ειναι το software με τις μεγαλυτερες απαιτησεις και ειναι μαλλον φυσιολογικα να υπαρχουν θεματα). Στο Virtualbox οι WDDM drivers των Windows ειναι ακομη σε πρωιμο σταδιο (και ετσι αν θες Aero και αλλα μπλιμπλικια ξεχασε το. Το Parralels που χρησιμοποιω δεν εχει κανενα προβλημα παντως.
Ενα αλλο πολυ σημαντικο + για το parallels ειναι οτι μπορεις να τρεξεις virtualized ενα bootcamp Windows partition. Δεν θα εμβαθυνω αλλα ειναι σημαντικο (εχεις την ευελιξια να εχεις ενα μονο Windows installation το οποιο μπορεις οποτε θελεις να τρεχεις natively η virtualized). Την ιδια δυνατοτητα εχει και το Fusion απο οτι θυμαμαι.
2 απλα προγραμματα θελω να τρεξω μπορω να αρκεστω στο virtualbox λες?
thanks
Δημοσίευση 29/10/2012 - 17:42
τους drivers για το virutalbox που τους βρισκω? :/
2 απλα προγραμματα θελω να τρεξω μπορω να αρκεστω στο virtualbox λες?
thanks
Ειναι τα λεγομενα VirtualBoxGuestAdditions (μεταξυ αλλων περιεχουν και τους drivers). Μολις εγκαταστησεις windows στο VM σου μια επιλογη στο menu σου επιτρεπει να κανεις mount ενα virtual CD με τους drivers. Δεν χρειαζεται να κατεβασεις τιποτε αλλο. Περιεχονται στο VirtualBox. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις κανενα προβλημα
Δημοσίευση 29/10/2012 - 17:47
Ειναι τα λεγομενα VirtualBoxGuestAdditions (μεταξυ αλλων περιεχουν και τους drivers). Μολις εγκαταστησεις windows στο VM σου μια επιλογη στο menu σου επιτρεπει να κανεις mount ενα virtual CD με τους drivers. Δεν χρειαζεται να κατεβασεις τιποτε αλλο. Περιεχονται στο VirtualBox. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις κανενα προβλημα
α ειναι μεσα στο dmg? το VirtualBox Extension Pack θα το χρειαστω? μπορει να κανει mount usb ετσι?
(αυτα τα τελευταια γιατι χαλαμε και τον οδηγο του markknopfler )
Δημοσίευση 29/10/2012 - 17:51
α ειναι μεσα στο dmg? το VirtualBox Extension Pack θα το χρειαστω? μπορει να κανει mount usb ετσι?
(αυτα τα τελευταια γιατι χαλαμε και τον οδηγο του markknopfler )
ναι σε ολα !!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες