Δεν έχω τις wiz, αλλά έχω τις hue από το 2016. Αν σε ενδιαφέρει το
Καλησπέρα φίλε μου. Έχω το ίδιο κουμπί της aqara εκτός αν υπάρχει παρόμοιο και μπερδεύομαι και την ίδια κάμερα ως hub της aqara.
Με το κουμπί έχω τρεις επιλογές: μονό πάτημα, διπλό πάτημα και παρατεταμένο πάτημα.
Άρα μπορείς με μονό πάτημα να ανάβεις το φως, με διπλό να το κλείνεις και με παρατεταμένο να κάνεις ότι θες πχ να αλλάζει χρώμα.
Ότι παραμετροποίηση θες γίνεται πάρα πολύ γρήγορα και εύκολα μέσα από το app home του iPhone.
Sent from my iPad using Tapatalk
Το ξέρω φίλε, αλλά είναι είναι πολύ ευκολότερο με το μονό πάτημα να ανάβεις ή να σβήνεις το φως ανάλογα την κατάσταση του. Σαν λειτουργία push button. Διαφορετικά, θα πρέπει να μάθεις νέους κανόνες σε όσους κατοικούν μέσα στο σπίτι, προκειμένου να μην σβήνουν το φως από τον κλασικό διακόπτη. Εντωμεταξύ, το διπλό πάτημα δεν το κατεφέρνουν πάντα πχ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ή τα πολύ μικρά παιδιά.
Έκανα δοκίμασες και με smart διακόπτες hue, αν προγραμματίσεις μια απλή λειτουργία στο κουμπί τρέχει γρηγορότερα σε σχέση με προγραμματισμό homekit shortcut στο κουμπί. Άρα δεν φταίει το κουμπί της Aqara.
Τελευταία επεξεργασία από: peros550, 19/12/2021 - 11:29