iPhone 5 στην Ελλάδα: Κυκλοφορία στις 2 Νοεμβρίου με ΕΛΑΧΙΣΤΑ κομμάτια
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:45
Ad
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:45
Παίζει να είναι ο πιο ακριβός 128αρης σκληρός που υπάρχει. Ούτε SSD τόσο!Τα πήρα και τα δύο για να έχω μεγάλο σκληρό δίσκο!!!!!!!!!
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:52
Τελευταία επεξεργασία από: djdog, 02/11/2012 - 20:55
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:57
Οποιο πηραν το 5 και βρουν προχειρο και ενα 4s,ας κανουν το εξης απλο πειραμα που εκανα κι εγω.
Ανοιξτε τη καμερα σε ενα δωματιο με χαμηλο φωτισμο και βαλτε τα διπλα...ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ...
Η καμερα του 5 σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα..
Φίλε πρόσεχε με τον χαμηλό φωτισμό μην το μπερδέψεις με το τηλεκοντρολ...ΚΑΙ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ... !!!
Υ.Γ
Μην παρεξηγηθείς, χιούμορ...
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:58
Δεν το αγόρασα κ δεν θα το αγοράσω -αν κ το χρειάζομαι απαραιτήτως για τις εφαρμογές μου- καθώς φράγκα γιοκ! Δεν είμαι όμως κακοπροαίρετος κ είχα πει όταν ανακοινωθεί ότι θα πω την ακριβή μου άποψη όταν το πιάσω στα χέρια μου κ το δω. Το λοιπόν, το είδα σήμερα συνολικά για κανα τέταρτο σε δυο μαγαζιά που το είχαν φέρει.
Πολύ ελαφρύ όντως αλλά στο χέρι αφήνει μια αίσθηση ψεύτικου θα έλεγα, σχεδόν πλαστικούρας. Καμία σχέση με το iPhone4 κ το γυαλι. Πολύ καλύτερο ήταν το 4άρι, πιο ποιοτικό πιο "με πείθει ότι αγόρασα κάτι ακριβό".
Η οθόνη καλύτερη από του 4 φυσικά σε ευκρίνεια αλλά όχι κάτι το τρομερα καλύτερο. Το ότι είναι πιο μακρόστενη δεν με χάλασε όπως είχα πει στην αρχή όταν πρωτοπαρουσιάστηκε κ γενικά αισθητικά είναι όμορφο.
Φωτο κ βίντεο λίγο που έπαιξα μαζί τους είναι ίδια με του iphone 4s που έχω αλλά άνοιγε γρηγορότερα η εφαρμογή.
Στο ιντερνετ ΚΑΙ στα δύο μαγαζιά ήτανε off οπότε εικόνα για το σερφάριμα δεν έχω.
Συνοψίζοντας, αν έχεις 3GS ή 4άρι και πρν αξίζει να το αγοράσεις. Αν έχεις 4S σίγουρα όχι. Δυστυχώς το αλουμίνιο δεν με ενθουσίασε κ προτιμώ το γυαλί του 4.
Κάτί άλλο τώρα.... Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να λες "το φέρνουμε πρώτοι στις 2/11" κ στην Αθήνα να μην υπάρχουν κομμάτια σε δύο πολυκαταστηματα που έτυχε να βρεθώ σημερα (τα δύο μεγαλύτερα malls) ρωτώντας για τον αδερφό μου που θέλει να το αγοράσει. Σε premium κατ/μα μάλιστα η κοπέλα που ρώτησα (να σημειωθεί ότι σήμερα στις 10:00 ξεκίναγαν να το πουλάνε. εγώ πήγα στις 12) μου είπε ότι θα το φέρουν σε 6 βοδμάδες μάλλον κ μόνο μέσω παραγγελίας!!!!!!!! Δηλαδή Χριστούγεννα!!!!!! Σε άλλο κατ/μα κινητής (όχι παρόχου) λίγο παρακάτω στο άλλο πολ/μα είχανε οι ανθρωποι εκείνοι την στιγμή που ρώτησα. Ζήτησα το 32αρι σε μαύρο κ μου είπε η κοπέλα ότι σίγουρα έχουνε 16αρια κ αν ήθελα να ρώταγε. Της είπα όχι καθώς ο άμεσα ενδιαφερόμενος είναι ο αδερφός μου κ θα το ψάξει εκείνος όταν θέλει. Με ενόχλησε ότι κοροϊδεύουν τον πελάτη οι κύριοι αυτοί (φυσικά όχι όλοι) λέγοντάς του "το έφερα πρώτος, έλα να το αγοράσεις" κ όταν εκείνος πάει "ναι, σε 6 βδομάδες".
Δημοσίευση 02/11/2012 - 21:06
Εμένα μου το πήγαν 450€ με τα πολλα χωρίς ΦΠΑ και το έκανα έκπτωση παγιου...Δε θέλω δεσμεύσεις περαιτέρω.. Αν θελησω να το αγοράσω θα το αγοράσω μόνος μου...
Τι πάγιο δίνεις το μήνα?
Δημοσίευση 02/11/2012 - 21:07
Δημοσίευση 02/11/2012 - 21:15
Δημοσίευση 02/11/2012 - 21:25
Δημοσίευση 02/11/2012 - 21:35
Δημοσίευση 02/11/2012 - 21:46
Παιδια το καλωδιο ειναι πιο μακρυ τελικα απο το προηγουμενο;
οχι, αλλα δεδομενου οτι ειναι η οθονη 1ιντσα πιο ψηλη φτανει πιο κοντα στο αφτι!
ξερετε οτι με 2 ευρω αγοραζεις προεκταση usb???
Δημοσίευση 02/11/2012 - 21:49
Εγω ετσι το εχω παντα.με μια προεκταση γυρω στα 2,5 μετραοχι, αλλα δεδομενου οτι ειναι η οθονη 1ιντσα πιο ψηλη φτανει πιο κοντα στο αφτι!
ξερετε οτι με 2 ευρω αγοραζεις προεκταση usb???
Δημοσίευση 02/11/2012 - 21:52
δευτερα θα υπαρχουν σιγουρα. και σε μερικα μπορει και αυριο. ριξε μια ματια το πρωι.Αν βρει κανεις μαυρο σε Πατρα ας πει καμια κουβεντα
πηγα και το ειδα και εγω... λουλουδι το ασπρο!!!!! οσοι λενε για τηλεκοντρολ απορω με ποια λογικη το ελεγαν!! κραταγα το 5, βγαζω και το 4s το δικο μου........ τελικα εναι μικρο το 4s.....
χρωματα καλυτερα... αφη ιδια(και εχω και ζελατινα ματ!!!!), καμερα λιιιγο καλυτερη.. αυτα...
Δημοσίευση 02/11/2012 - 21:53
Δημοσίευση 02/11/2012 - 21:54
Παίδες, να πω κ εγώ την εντύπωση που μου έκανε το iPhone5... ΚΑΚΗ!!! Και εξηγώ.....
Δεν το αγόρασα κ δεν θα το αγοράσω -αν κ το χρειάζομαι απαραιτήτως για τις εφαρμογές μου- καθώς φράγκα γιοκ! Δεν είμαι όμως κακοπροαίρετος κ είχα πει όταν ανακοινωθεί ότι θα πω την ακριβή μου άποψη όταν το πιάσω στα χέρια μου κ το δω. Το λοιπόν, το είδα σήμερα συνολικά για κανα τέταρτο σε δυο μαγαζιά που το είχαν φέρει.
Πολύ ελαφρύ όντως αλλά στο χέρι αφήνει μια αίσθηση ψεύτικου θα έλεγα, σχεδόν πλαστικούρας. Καμία σχέση με το iPhone4 κ το γυαλι. Πολύ καλύτερο ήταν το 4άρι, πιο ποιοτικό πιο "με πείθει ότι αγόρασα κάτι ακριβό".
Μια από τα ίδια ρε φίλε το 4s μου φαίνεται πολύ πιο ποιοτικό
Νόμιζα ότι είχα κινέζικο κιν
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες