iPhone 5 στην Ελλάδα: Κυκλοφορία στις 2 Νοεμβρίου με ΕΛΑΧΙΣΤΑ κομμάτια
Δημοσίευση 02/11/2012 - 19:27
Ad
Δημοσίευση 02/11/2012 - 19:36
paidia me megalh apogohteysh to lew stis serres ena kommati yphrxe kai ayto sta multirama mono me syndesh wind..apla komiko tragikh h katastash..otan phga to prwi ston germano m eipan apo deytera kai sth vodafone otan rwthsa an to exoun me rwthsan an bghke...apla gelaw..
Α. Πρώτον απαγορεύεται η χρήση των γκρικλις από το ίδιο το φόρουμ
Β. Έχει ήδη ειπωθεί ότι θα υπάρξουν ελάχιστα κομμάτια
Γ. First World Problems
Δ. Και τώρα που το είδα, αφού στις πληροφορίες σου έχεις το iPhone 5, προς τι το ενδιαφέρον για αγορά;
Τελευταία επεξεργασία από: neoaggelos, 02/11/2012 - 19:37
Δημοσίευση 02/11/2012 - 19:39
Μετά κόπον και βασάνον πήρα ένα από τα κομμάτια που μου είχαν υποσχεθεί ότι θα έπερνα.
Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή ελαφρύ και άνετο...Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει jb να του ρίξω κανένα θεματάκι να δω πως συμπεριφέρεται...;-)
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 02/11/2012 - 19:46
Δημοσίευση 02/11/2012 - 19:49
Εγώ πήγα πριν μια ώρα στην wind στο χωριό και είχε δύο 64άρια που δεν τα έπαιρνε κανείς λόγω κόστους.Xaxa .. Μονο μην τα πλυνεις μαζι και σου ξεβαψουν ....
Τα πήρα και τα δύο για να έχω μεγάλο σκληρό δίσκο!!!!!!!!!
Δημοσίευση 02/11/2012 - 19:52
Τι χρώμα το πήρες φίλε μουΕγώ το παρέλαβα σήμερα μαύρο.....;-)
Μετά κόπον και βασάνον πήρα ένα από τα κομμάτια που μου είχαν υποσχεθεί ότι θα έπερνα.
Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή ελαφρύ και άνετο...Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει jb να του ρίξω κανένα θεματάκι να δω πως συμπεριφέρεται...;-)
Δημοσίευση 02/11/2012 - 19:53
Τι χρώμα το πήρες φίλε μου
Μαύρο.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 02/11/2012 - 19:55
Μαύρο ;;;;Με μια μεγααααλη πρωινη (βολτα) στο κεντρο της Θεσσαλονικης ρωτωντας πανω απο 20 καταστηματα (public,cosmote,vodafone,wind) καταφερα και πηρα απο καταστημα wind το 1/2 τηλέφωνα που ειχε φερει! (σκετη συσκευη) Ημουν πριν σε 3gs...η διαφορα απιστευτη! Καλη τυχη σε οσους το ψαχνουν και καλοριζικο σε οσους το πηραν ηδη!
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:01
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:02
Εγώ πήγα πριν μια ώρα στην wind στο χωριό και είχε δύο 64άρια που δεν τα έπαιρνε κανείς λόγω κόστους.
Τα πήρα και τα δύο για να έχω μεγάλο σκληρό δίσκο!!!!!!!!!
Φίλε επειδή είμαι καλός άνθρωπος και θέλω το καλό σου, σου έχω την λύση...μου στέλνεις αντικαταβολή το ένα από τα δύο που πήρες και σου στέλνω ένα σκληρό εξωτερικό 1 tera που μόλις αγόρασα, μια απλή ανταλλαγή...για να σε βοηθήσω να κάνεις την δουλειά σου...Είμαι πολύ καλός άνθρωπος και σκέφτομαι το καλό σου...
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:09
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:18
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:31
Εγω δεν καταφερα να το παρω σημερα διοτι το μαγαζι που ειχα κανει προκρατηση δεν ηταν επίσημο Vodafone κατάστημα αλλα συνεργατης της Vodafone και αποφασισαν να μην το προμηθεύσουν απο την πρωτη μερα. Και αυτο σε συνδιασμο με το οτι μου ειχε δεσμευσει την επιδοτηση ωστε να μην πεσει το ποσο (αλλα και να μην χασει την σύνδεση) με αφησαν έξω απο το παιχνιδι σήμερα.
Παρ' ολα αυτα πριν μαθω οτι πλεον δεν μπορω να παρω απο αλλο καταστημα την επιδοτηση μου πηγα σε 2 καταστηματα Vodafone.
To ενα μου ειπε οτι θα παραλαβει μετα τις 12 (πηγα γυρω στις 9μιση το πρωί) και το δευτερο καταστημα ειχε ενα μαυρο και ενα Άσπρο 16αρια και τα δυο. Το ασπρο ηταν κρατημενο το μαυρο ελευθερο.
Ο υπαλληλος μου ειπε οτι εχει κανει απο την Δευτερα παραγγελεια και δεν του εχει έρθει. Χθες του ηρθαν αυτα τα δυο κομματια εκτος παραγγελειας. Του τα εστειλε η Vodafone.
Σε αλλα καταστηματα (wind πχ) ειχαν φερει καπου 10 κομμάτια.
Οποτε, αν εξαιρεσω το γεγονος οτι ειχαν μονο 16αρια, το θεμα με τα ελαχιστα κομματια πιστευω οτι ηταν θεμα Marketing. Αν δεν μου είχε δεσμευσει την επιδοτηση ο αλλος ο κ@ριολης θα το ειχα παρει σημερα χωρις καν κράτηση...
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:36
δεν φταίει αυτός αλλα η βοντα,και εσυΝα πω και εγω τη γνωμη μου σχετικα με το ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
Εγω δεν καταφερα να το παρω σημερα διοτι το μαγαζι που ειχα κανει προκρατηση δεν ηταν επίσημο Vodafone κατάστημα αλλα συνεργατης της Vodafone και αποφασισαν να μην το προμηθεύσουν απο την πρωτη μερα. Και αυτο σε συνδιασμο με το οτι μου ειχε δεσμευσει την επιδοτηση ωστε να μην πεσει το ποσο (αλλα και να μην χασει την σύνδεση) με αφησαν έξω απο το παιχνιδι σήμερα.
Παρ' ολα αυτα πριν μαθω οτι πλεον δεν μπορω να παρω απο αλλο καταστημα την επιδοτηση μου πηγα σε 2 καταστηματα Vodafone.
To ενα μου ειπε οτι θα παραλαβει μετα τις 12 (πηγα γυρω στις 9μιση το πρωί) και το δευτερο καταστημα ειχε ενα μαυρο και ενα Άσπρο 16αρια και τα δυο. Το ασπρο ηταν κρατημενο το μαυρο ελευθερο.
Ο υπαλληλος μου ειπε οτι εχει κανει απο την Δευτερα παραγγελεια και δεν του εχει έρθει. Χθες του ηρθαν αυτα τα δυο κομματια εκτος παραγγελειας. Του τα εστειλε η Vodafone.
Σε αλλα καταστηματα (wind πχ) ειχαν φερει καπου 10 κομμάτια.
Οποτε, αν εξαιρεσω το γεγονος οτι ειχαν μονο 16αρια, το θεμα με τα ελαχιστα κομματια πιστευω οτι ηταν θεμα Marketing. Αν δεν μου είχε δεσμευσει την επιδοτηση ο αλλος ο κ@ριολης θα το ειχα παρει σημερα χωρις καν κράτηση...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες