Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

3gs recovery


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:17

Πολυ ωραια..τωρα ειμαι στο σημειο που η συσκευη μου λεει να βαλλω μια συμβατη σιμ για να ενεργοποιηθει..αλλα βαζοντας σιμ ελληνικη μου βγαζει οτι δεν ειναι σωστη καρτα...πως συνεχιζω τωρα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21491 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:22

Κανε jb με το τελευταιο redsn0w για να το ενεργοποιησεις και μετα πες μου το modem firmware.

#33   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:27

Το εκανα αυτο και στο redsnow μου βγαζει done και οτι τα υποιλοιπα γινονται στην συσκευη μου αλλα η συσκευη μενει στην μαυρη οθονη.

#34   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21491 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:29

Εκανες select ipsw απο τα exrtras του redsn0w?

Δεν τρεχει κωδικας στο iphone?

#35   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:33

Ναι το εκανα select. Οχι δεν τρεχει κωδικας.μονο μαυρη οθονη.μηπως πρεπει να τσεκαρω καποια επιλογη επιπλεον εκει πριν ξεκινησει το jb?

#36   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21491 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:35

Μονο το install cydia.Για ξαναδοκιμασε αλλη μια.

Κλεισε το κινητο πρωτα.

#37   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:36

Το εκανα ξανα και μ βγαζει ακριβως αυτο the rest of this proccess takes place on your device.
Done!
Αλλα στο κινητο τιποτα!

Παω αλλη μια...

#38   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21491 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:38

Δοκιμασε με το redsn0w 0.9.14b2.

#39   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:45

Παλι το ιδιο χωρις να τρεχει κωδικας στο τηλεφωνο!

#40   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21491 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:49

Restore παλι στην 4.2.1 και μετα κανε jb με το redsn0w 0.9.14b2.

#41   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:56

Ωραια...εγινε με το red snow 09.14
Το firmware ειναι 06.15.00

#42   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21491 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/11/2012 - 13:58

Ωραια!!

Κλεισε το κινητο κανε αλλη μια φορα τη διαδικασια του jb με το 0.9.14b2 και τικαρε μονο το downgrade from ipad baseband.Μετα απο τη διαδικασια το mode firmware πρεπει να ειναι 05.13.04.Αν ειναι αυτο κατεβασε απο cydia το ultrasn0w και κανονικα πρεπει να εχεις σημα.

#43   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2012 - 14:19

Φιλε μου το κινητο ειναι ετοιμο..σε ευχαριστω παρα πολυ..να εισαι καλα για την βοηθεια σου..

#44   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21491 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/11/2012 - 14:20

Να σαι καλα και εσυ.

#45   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2012 - 17:46

Τωρα θα μπορουσα να ρωτησω και για ενα αλλο θεμα που εμφανιστηκε?προσπαθω να κατεβασω εφαρμογη παραδειγμα το facebook και μου λεει οτι απαιτει μεγαλυτερη εκδοση λογικα γιατι εχει αναβαθμιστει και η εφαρμογη..τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?δεν μπορω να εχω εφαρμογεσ ε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες