iPhone 5S την άνοιξη 2013;
Δημοσίευση 19/11/2012 - 17:54
Ad
Δημοσίευση 19/11/2012 - 17:57
Το έχουν πει κι άλλα μέσα, όχι μόνο το DigiTimes οπότε πιστεύω και κάπου αλλού θα το είδαν.
Επίσης έγινε pinned-photo το post 148 για να μην ψάχνω όταν ανακοινώσει η Apple τις νέες τις συσκευές.Να δω τότε τα κωλοτουμπαρίσματα.
Βασικα Mark πρέπει να χαλαρώσεις. Μπορώ αν θέλω να κάνω κολοτούμπα αλλα τι σημασία έχει αυτό για σένα ;;;;
Τέλος πάντων ...
Θα σου πώ πως δουλεύει το Digitimes.
Εχει μάλλον καποιες ακρες καπου στο supply chain. Οχι τιποτε σοβαρές , μην φανταστείς. Εγω λέω κάποιον εισαγωγέα αλουμινίου. Ετσι μόλις αυξηθουν οι παραγγελίες για αλουμίνιο το DigiTimes σπευδει να γράψει (δεδομένης της αγάπης της Apple για το υλικό) οτι η Apple κάτι ετοιμάζει. Να μια φήμη. βεβαια το αλουμίνιο μπορεί να καταλήξει σε κουφώματα η κατσαρόλες αλλα το DigiTimes εχει ηδη δημοσιευσει την φήμη. Στις δεκα παραγγελίες μια θα έιναι και για την Apple. Και έτσι το DigiTimes εχει τα hits του ... Αλλα αυτο αφου πρώτα εχει βρωμίσει ο τόπος απο φωτογραφίες και ξεχασμένα πρωτότυπα σε bar ...
Χαλάρωσε πάντως ...
Δημοσίευση 19/11/2012 - 17:59
Το έχουν γράψει και άλλα σαιτ(9to5mac, cultofmac,marumors) πριν καμμία εβδομάδα. Όχι ακριβώς έτσι αλλά στο περίπου.
Σε αντιμετωπίζω σαν μέτοχο, όπως έχεις πει όχι σα χρήστη. Χαλαρός είμαι. Δε νομίζω να σε πρόσβαλλα.Βασικα Mark πρέπει να χαλαρώσεις. Μπορώ αν θέλω να κάνω κολοτούμπα αλλα τι σημασία έχει αυτό για σένα ;;;;
Τέλος πάντων ...
Θα σου πώ πως δουλεύει το Digitimes.
Εχει μάλλον καποιες ακρες καπου στο supply chain. Οχι τιποτε σοβαρές , μην φανταστείς. Εγω λέω κάποιον εισαγωγέα αλουμινίου. Ετσι μόλις αυξηθουν οι παραγγελίες για αλουμίνιο το DigiTimes σπευδει να γράψει (δεδομένης της αγάπης της Apple για το υλικό) οτι η Apple κάτι ετοιμάζει. Να μια φήμη. βεβαια το αλουμίνιο μπορεί να καταλήξει σε κουφώματα η κατσαρόλες αλλα το DigiTimes εχει ηδη δημοσιευσει την φήμη. Στις δεκα παραγγελίες μια θα έιναι και για την Apple. Και έτσι το DigiTimes εχει τα hits του ... Αλλα αυτο αφου πρώτα εχει βρωμίσει ο τόπος απο φωτογραφίες και ξεχασμένα πρωτότυπα σε bar ...
Χαλάρωσε πάντως ...
Δημοσίευση 19/11/2012 - 18:01
όσοι έχετε πάρει μετοχές της apple μόνο να φοβάστε οι υπόλοιποι δεν έχουμε φόβο
Δημοσίευση 19/11/2012 - 18:01
Κι εμένα μου φαίνεται παιδική η εμμονή σε πολυεθνικές.
Το έχουν γράψει και άλλα σαιτ(9to5mac, cultofmac,marumors) πριν καμμία εβδομάδα. Όχι ακριβώς έτσι αλλά στο περίπου.
Σε αντιμετωπίζω σαν μέτοχο, όπως έχεις πει όχι σα χρήστη. Χαλαρός είμαι. Δε νομίζω να σε πρόσβαλλα.
Ολα έχουν σαν source το Digitimes ... καλα δεν διαβάζεις τα αρθρα ?
Δημοσίευση 19/11/2012 - 18:03
αυτο εδω αναφερεται σε καποιους προμηθευτες της apple και φυσικα αν συνδυαστει με το προηγουμενο που λες ενισχυει την πιθανοτητα για καινουργια προιοντα καποια στιγμη την ανοιξη αλλα και παλι παραμενουν φημες.Κι εμένα μου φαίνεται παιδική η εμμονή σε πολυεθνικές.
Εμμονες μπορει να ειχα στα 25 μου με τετοια πραγματα...τωρα εχω αλλες προτεραιοτητες
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 19/11/2012 - 18:04
Δημοσίευση 19/11/2012 - 18:09
αυτο εδω αναφερεται σε καποιους προμηθευτες της apple και φυσικα αν συνδυαστει με το προηγουμενο που λες ενισχυει την πιθανοτητα για καινουργια προιοντα καποια στιγμη την ανοιξη αλλα και παλι παραμενουν φημες.
Εμμονες μπορει να ειχα στα 25 μου με τετοια πραγματα...τωρα εχω αλλες προτεραιοτητες
Ούτε εμένα με νοιάζει ας βγάλει ότι θέλει. Κι αν ήμουν κάπως επιθετικός είναι γιατί δεν μ αρέσει κάποιοι να προεξοφλούν καταστάσεις όταν δεν έχουν ιδέα απλά για να περάσουν την "προτίμησή" τους.
Τεσπα ζητάω συγγνώμη αν παραφέρθηκα αλλά δεν νομίζω να προσέβαλα κάποιον.
Δημοσίευση 19/11/2012 - 18:21
Δημοσίευση 05/12/2012 - 19:51
Δημοσίευση 05/12/2012 - 19:53
Βγήκε καμιά άλλη φημολογία για 5s για Μάρτη-Απρίλη ή να παμε να πάρουμε το 5;;
Φωτογραφίες σου κάνουν ?
http://www.etradesup...housing-leaked/
Δημοσίευση 05/12/2012 - 20:08
Χαχαχαχα ναι μου κάνουν και λέει για άνοιξη ή καλοκαιρι 2013!!! Οπότε πάμε για 5s!!Φωτογραφίες σου κάνουν ?
http://www.etradesup...housing-leaked/
Δημοσίευση 05/12/2012 - 20:20
Χαχαχαχα ναι μου κάνουν και λέει για άνοιξη ή καλοκαιρι 2013!!! Οπότε πάμε για 5s!!
M@λ@κια ...Του χρονου το Σεπτεμβρη θα βγει το 6 ...
Δημοσίευση 05/12/2012 - 21:58
Δημοσίευση 05/01/2013 - 13:51
Δημοσίευση 05/02/2013 - 22:21
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες